Interrupce v 10. Týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
28.12.18 18:58
@rozand píše:
@smurfka Kdo kdo? Ja jsem zmatena :D :D .

anonymní zakladatelka v této diskuzi píše pod svým vlastním nickem kde si sama sobě radí… :poblion: že to baví lidi, dělat z ostatních blbce

• Citovat
  • Upravit
101696
28.12.18 19:03

@smurfka A pod jakym nickem, ja jsem houby detektiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
28.12.18 19:06

@j.a.n.i1 nemusíš být detektiv..už se to tu párkrát řešilo..kdo používá mobilní aplikaci, občas než naskočí stránka, tak se nejprve objeví nick, a pak to teprv překlikne na anonym.. řešilo se to i s adminy ale nevím jak to dopadlo, nějak mě to nezajímalo..
nevim jestli mám odtajnit o koho jde, jestli se před tím třeba nechce nějak obhájit i přes ten anonym.. :nevim: :think: Protože když jsem zjistila o koho jde, tak teto diskuze vůbec nerozumím.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
355
28.12.18 19:14
@smurfka píše:
@j.a.n.i1 nemusíš být detektiv..už se to tu párkrát řešilo..kdo používá mobilní aplikaci, občas než naskočí stránka, tak se nejprve objeví nick, a pak to teprv překlikne na anonym.. řešilo se to i s adminy ale nevím jak to dopadlo, nějak mě to nezajímalo..
nevim jestli mám odtajnit o koho jde, jestli se před tím třeba nechce nějak obhájit i přes ten anonym.. :nevim: :think: Protože když jsem zjistila o koho jde, tak teto diskuze vůbec nerozumím.. :zed:

Takže jsme si tu jentak psaly pro nic, trochu divná zábava. Odtajni to. Mmch toto se smí reagovat anonymně a pod nickem, měla jsem za to, že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
28.12.18 19:16

@Origamia
tak pokud to někdo nezjistí ( nebo tě nenapráská adminovi - jinak oni to nesledují každou diskuzi ) tak můžeš v jedné diskuzi psát pod svým i pod anonymem..jde to..

• Citovat
  • Upravit
101696
28.12.18 19:18

@smurfka tak sz :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
28.12.18 19:21

je to ta Irna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
28.12.18 19:21

Takze to vypada ze to je jen zvracena zabava? 8o

• Citovat
  • Upravit
479
28.12.18 19:31

Ne, nereaguje pod svým Nickem. Psala mi i sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
28.12.18 19:35
@Nora2 píše:
Asi to, že nemusí zažívat několik hodin zbytečně bolesti a utrpení a pro matku to bude předpokládám taky lepší.

ve 24 tydnu musis taky porodit. Je to asi lehci porod, protoze hlavicka je mensi, ale netrva to nutne kratsi dobu a co jsem slysela, boli to pekelne tak ci tak. Vima toho ve 24 tydnu se potrat dela jenom pokud je ohrozen zivot matky. Vse ostatni uz musi odnosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
28.12.18 20:22

@warita Vim o minimalne 2 pripadech, kdy neslo o ohrozeni matky a potrat byl na zaklade konsilia proveden pozdeji nez ve 24. tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
28.12.18 20:26

@rozand Muzu se zeptat co ro bylo za pripady 8o

• Citovat
  • Upravit
21593
28.12.18 20:31
@rozand píše:
@warita Vim o minimalne 2 pripadech, kdy neslo o ohrozeni matky a potrat byl na zaklade konsilia proveden pozdeji nez ve 24. tt.

dobre, nevim o nicem takovem, ale muze byt. Bezne to ale neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
28.12.18 20:47

@ludmilaadamkova Jednomu z deti chybel zivotne dulezity organ, ihned po porodu by zemrelo a doktori seznali, ze je zbytecne matku zatezovat donasenim takoveho ditete. Druhe na tom bylo podobne, jen s prognozou s ne tak rychlym koncem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.12.18 20:49
@terien píše:
Tak o tom se můžeme bavit při nějaké vadě, ale pokud máš potvrzeny DS, ES apod., tak to asi nebude o tom, že se narodí zdravé dítě.

no jo, ale i u Downa máš různé stupně postižení a řada Downíků je začlenitelná a socializovatelná. A žádný dr ti z amnia neřekne, jak na tom bude to které dítě :think:
I ten Edwards - hrozná dg, ale jsou děti, které pár let přežívají a užívají si rodičovskou lásku. Chápu, že matka nemá sílu a svědomí ten život ukončit. A dokážu chápat i opak. Ty situace jsou hrozně těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí