Interrupce v 10. Týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5571
29.12.18 21:16

@Petrunka87 tak , že by chyba byla v tobě, když 2 chlapi ze 2 jsou blbci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
29.12.18 21:17

@Petrunka87
Tak hormony to být můžou…

Tady je ta diskuse o které jsem mluvila. Byla jsem tam dost ostrá, protože já v té době neúspěšná snažilka. A taky to zřejmě byly hormony.

https://www.emimino.cz/…upce-289393/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.12.18 21:24

@mamina2017 jjo přesně tak :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
29.12.18 21:30

P.S. Teď sem si tu diskusi pročítala:

• u zakladatelky té kontroverzní diskuse hormony asi ne
  • u obnovitelky se o hormony jednalo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.12.18 21:39

@werajsik jdu si to pročíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
29.12.18 22:04
@Petrunka87 píše:
@werajsik a veris tomu ze já se snažila s ex 6 let a ivf mám taky za sebou?

Tak nebuď blbka ne, co řešíš konkrétně za problém, nemáš kde bydlet, co do pusy, fetuješ..atd?! Dyt si dítě dávno mohla mít a stejně bys na něj byla sama, když ex je exem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.12.18 22:25

@Petrunka87 a ty mas v planu se vratit k tomu predchozimu partnerovi co si opustila kvuli tomu pitomci se kterym si tehotna?Vi ten prvni ze si tehotna?Ja te teda neodsuzuji.Mam treti neplanovane na ceste (z jednim partnerem sem 16let) dite v planu nebylo ale uz se tesime..ale to je jina situace..Kazda zena ma nastesti pravo se rozhodnout sama a je asi nesmysl psat na diskuzi takovej dotaz proto ze je jasny co prijde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.12.18 22:28

@dalmatinka 123 ex to nevi, nemám koule na to mu to říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.12.18 22:31
@Petrunka87 píše:
@dalmatinka 123 ex to nevi, nemám koule na to mu to říct

Takze premyslis o tom ze bys ho chtela zpatky?je to i duvod proc se chces ditete vzdat?Ja kdybych mela pocit ze sem ztratila svou lasku tak ja bych takovou obet asi taky dala..ale nevim..nemuzu soudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
29.12.18 22:56

@werajsik Já jsem stále ještě snažilka, pár nechtěných potratů i nepodařených IVF mám za sebou a přesto si myslím, že má každá žena právo jít na potrat, pokud se na výchovu dítěte necítí nebo na to nemá podmínky. A nemám potřebu takovým ženám rozbíjet ústa jen proto, že mohou mít něco, co já ne, a nechtěj to. Můžu si akorát pomyslet, že holt ten nahoře není spravedlivý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.12.18 23:03

@dalmatinka 123 no prave…když si ho nechám, tak si tím definitivně uzavru cestu k ex :,( a ta představa mě ničí a zároveň osvobozuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
29.12.18 23:04

@Petrunka87 Tak sama pises, ze ex zadna vyhra nebyl. Sance na vztah do konce zivota je s ditetem mnohem vetsi ;) :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.12.18 23:07
@jezz1e píše:
@werajsik Já jsem stále ještě snažilka, pár nechtěných potratů i nepodařených IVF mám za sebou a přesto si myslím, že má každá žena právo jít na potrat, pokud se na výchovu dítěte necítí nebo na to nemá podmínky. A nemám potřebu takovým ženám rozbíjet ústa jen proto, že mohou mít něco, co já ne, a nechtěj to. Můžu si akorát pomyslet, že holt ten nahoře není spravedlivý..

Vidim to naprosto stejne :hug: ..tobe drzim moc palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.12.18 23:09
@Petrunka87 píše:
@dalmatinka 123 no prave…když si ho nechám, tak si tím definitivně uzavru cestu k ex :,( a ta představa mě ničí a zároveň osvobozuje

Tak pokud to nefungovalo nema smysl to lepit a pokud mas presto pocit ze je ten pravej tak si ty dvere nezavirej.je jasny ze to by byl konec..Je to tezka volba ale jen ty to mas ve svych rukou.rozhodni se spravne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.12.18 23:10

@rozand občas mě napadají i myšlenky jestli bych to dítě měla rada, když mi uzavřelo cestu k ex…já vim ze si za to muzu sama, ze dítě za nic nemuze ale proste mě to napadlo, jsem debilni, vim to :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí