Interrupce v 10. Týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5896
28.12.18 23:08
@Petrunka87 píše:
@Mari.G dekuju za kloudny názor, popremyslim :srdce:

Já se přiznám, že jsem to tu radši ani nepročítala celé, tak třeba to už někdo napsal. Ale tohle je ta stinná stránka věci, hormony člověk neovlivní. Lékař mi říkal, že mu i několikrát utekla pacientka ze sálu těsně před zákrokem. Není to lehké rozhodnutí. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
28.12.18 23:09

@Origamia no tak jít na potrat v 10 tt je sracka sama o sobě, to se tady nemusím nijak hlouběji rozepisovat. Nemám srdce z kamene, neboj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
28.12.18 23:21

@Mari.G no to buď rada protože tady to jsou občas takový hlody, ze neverim vlastním očím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148760
29.12.18 00:39
@Petrunka87 píše:
@Mari.G no to buď rada protože tady to jsou občas takový hlody, ze neverim vlastním očím :nevim:

Každý máme za hlody něco jinýho.Tak se tu přestaň rozčilovat a radši se rozhodni.Moc času nemáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
29.12.18 01:41
@Petrunka87 píše:
@Origamia no tak jít na potrat v 10 tt je sracka sama o sobě, to se tady nemusím nijak hlouběji rozepisovat. Nemám srdce z kamene, neboj se

No ale tu sracku si volis sama, ze. Litovat te za to je trochu mimo, kdyz si nemyslime, ze je to nutnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.12.18 09:00
@Petrunka87 píše:
Dámy muzu Vám rict, ze normálně lituju toho, ze jsem si tady vůbec zakládala profil. Protože tohle jsem teda ještě nezažila. Clovek leží na zemi ve srackach, tak si do nej ještě kopneme, ze? :poblion:

Trochu sis to udělala sama úvodním dotazem, měla jsi se rovnou zeptat na konkrétní věc která tě zajímá. Dotaz jestli byl někdo na potratu - to je trochu jak z mateřský školky. Ono jako celkově chodit na emimino s dotazem na potrat je ztráta času. 20 stránek o tom jaký jsi vrah a jak si máš dítě nechat, to ti stejně nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
29.12.18 10:49
@Nora2 píše:
Tak když víš, že se má narodit Down(což se naštěstí nestalo) tak tam nejsou žádné pochyby. Ano, někteří se možná dožijí i 40 let, ale jinak je to pořád stejně špatná DG. Sobecké je nechat si dítě, které vím, že se narodí postižené. Dítě má právo na to být zdravé a ne být celý život odkázané na někoho jiného, popřípadě v ústavu, být vyčleněno ze společnosti a mít mnohočetné genetické vady.

Tý jo, tak to potom musíme dát odstřelit našeho pana domácího - demence téměř nejtěžšího stupně, plně na plenách, plenu když sudá, tak maže hovínka všude (nábytek atd.), docela špatně chodí, má rakovinu prostaty. Odstřelit takové případy - má právo být zdravý a jak ne, radši konec, ať se netrápí, že jo.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
29.12.18 10:53
@Petrunka87 píše:
@Origamia no tak jít na potrat v 10 tt je sracka sama o sobě, to se tady nemusím nijak hlouběji rozepisovat. Nemám srdce z kamene, neboj se

Ty místo vypisování zde na e-miminu se urychleně rozhoduj. Je jasný, že tady se sejdou dva tábory, jeden to vidí tak, druhý onak, začnou šít do tebe nebo tě podporovat, ale jedno je jisté - víš pak z toho stejně houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
29.12.18 10:56
@Petrunka87 píše:
@warita prosim Te, tady se normálního kloudnyho a hlavně realistickýho názoru nedockas. Jsem se tady ptala na to jak to probíhá a dočkala jsem se akorát urážení ze jsem vražedkyně atd. Clovek čeká trochu vlidnyho slova a podpory když je ve srackach a tady se dockas opravdu jen urážek. Smutný.

Pokud už jsi na 100% rozhodnutá, tak na to jdi no. Jak to probíhá, to ti řekne doktor, to se nemusíš ptát tady. Je naivní si myslet, že tě tady budou v potratu všichni podporovat a utěšovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.12.18 11:35
@Evulina píše:
Tý jo, tak to potom musíme dát odstřelit našeho pana domácího - demence téměř nejtěžšího stupně, plně na plenách, plenu když sudá, tak maže hovínka všude (nábytek atd.), docela špatně chodí, má rakovinu prostaty. Odstřelit takové případy - má právo být zdravý a jak ne, radši konec, ať se netrápí, že jo.. :zed:

Tak to je asi rozdíl, to vidíme všichni. A ta poslední věta… Ať je to pro někoho jakkoliv kruté, tak spousta lidí by tuto možnost uvítala. Na světě existuje a přečti si sama kolik lidí ji využilo takže to není tak černobílé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
29.12.18 11:59
@Evulina píše:
Tý jo, tak to potom musíme dát odstřelit našeho pana domácího - demence téměř nejtěžšího stupně, plně na plenách, plenu když sudá, tak maže hovínka všude (nábytek atd.), docela špatně chodí, má rakovinu prostaty. Odstřelit takové případy - má právo být zdravý a jak ne, radši konec, ať se netrápí, že jo.. :zed:

Raději aby mě někdo odstřelil, než abych úplně dementní rozpatlavala své vykaly po pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.12.18 12:34

@Gorlami taky bych tak nechtela dopadnout. Kdyz nelze dustojne zit, radsi nezit. Doufam ze jednou schvali eutanazii, :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
55
29.12.18 14:30

@Gorlami přesně. Nechat si dítě i za cenu toho ze bude postižené je nezodpovědné. Trpí tím x lidi okolo a hlavně i samotné dítě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101707
29.12.18 14:50
@Petrunka87 píše:
@Gorlami přesně. Nechat si dítě i za cenu toho ze bude postižené je nezodpovědné. Trpí tím x lidi okolo a hlavně i samotné dítě :zed:

Hlavně že ty jsi děsně zodpovědná, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.12.18 15:06

@j.a.n.i1 absolutně netusis, v jaké jsem situaci, tak mě nesud, nemáš na to žádný právo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí