Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Petrunka87 Myslim, ze toho se bat nemusis, ale chapu, ze ten pocit mas. Debilni nejsi. Ale uprimne, pokud ses roky snazila o dite, byla by hrozna hloupost se toho, ktere ted prislo, zbavit.
@Petrunka87 píše:
@dalmatinka 123 no prave…když si ho nechám, tak si tím definitivně uzavru cestu k exa ta představa mě ničí a zároveň osvobozuje
No ty vole, to je teda důvod k potratu…
@j.a.n.i1 píše:
No ty vole, to je teda důvod k potratu…
Království za koně…nebo spíš potrat pro chlapa.
Já už nechápu nic.No upřímně,tohle ani chápat nechci.
@Petrunka87 Ja ano. A nejsem detomilka ani matersky typ, ale nikdy bych neobetovala uz pocate dite. A to ani pro manzela, ktery je pro me naprosto dokonalym muzem i clovekem… Nevidim na nem za 7 let jedinou chybu, ale za zivot ditete by mi nestal. ![]()
@rozand taky to mas nastavené správně, deb*l jsem tady já, to všichni víme ![]()
@Petrunka87 píše:
@j.a.n.i1 milovala jsi někdy?
Svého muže miluju. Ale pokud bych stála před rozhodnutím jestli chlap nebo dítě, tak dítě je jasný favorit bez dlouhého přemýšlení. A mohla bych chlapa milovat sebevíc…
@Petrunka87 Nemyslim si… Jen si myslim, ze to musis zpracovat i rozumem. Zivot ditete za nejistou budoucnost s nekym, kdo neni ani ideal pro tebe, preci nestoji.
Nojo vy pisete neobetovali by jste nikdy dite za chlapa..ale pokud sem to pochopila petruska zadne dite narozene nema..nevi ani co bude co cekat..nevi jake to je byt matkou narozdil od nas.Ja bych taky ted neobetovala ale pred detma sem si to nedokazala predstavit co je to za lasku a ze deti budou vzdy na prvnim miste.Pro ni to dite jeste ani neni tak jako pro nas ktere uz vime co..
@dalmatinka 123 píše:
Nojo vy pisete neobetovali by jste nikdy dite za chlapa..ale pokud sem to pochopila petruska zadne dite narozene nema..nevi ani co bude co cekat..nevi jake to je byt matkou narozdil od nas.Ja bych taky ted neobetovala ale pred detma sem si to nedokazala predstavit co je to za lasku a ze deti budou vzdy na prvnim miste.Pro ni to dite jeste ani neni tak jako pro nas ktere uz vime co..
Promiň,už jsem ani nechtěla reagovat,ale tady píšeš nesmysl.Dost žen už volilo mezi chlapem a budoucím dítětem aniž by nějaké už měly.
Je mi dost jedno co zakladatelka hodlá udělat,stejně to neovlivníme.
Ale to co tu píše,sorry jako ![]()
@dalmatinka 123
Tak třeba já bych měla stejný názor ikdybych čekala první. A taky jsem ho doopravdy měla. Zkrátka dítě bylo, je a bude to, kvůli kterému ráda z té postele vstanu.
Neříkám tím ale, že vztah není důležitý. Tam, kde je vše v pořádku, není třeba se ani rozhodovat. Tam kde něco skřípe je taková oběť na zvážení. Já jsem toho názoru, že žádný chlap mi nestojí za to, abych kvůli němu obětovala dítě, které by mi k němu „zkřížilo“ cestu.
@Anna766 píše:
Království za koně…nebo spíš potrat pro chlapa.
Já už nechápu nic.No upřímně,tohle ani chápat nechci.
Jo jasně, jen jestli by ex vůbec o to stál, takový „oběti“.
@Anna766 píše:
Promiň,už jsem ani nechtěla reagovat,ale tady píšeš nesmysl.Dost žen už volilo mezi chlapem a budoucím dítětem aniž by nějaké už měly.
Je mi dost jedno co zakladatelka hodlá udělat,stejně to neovlivníme.
Ale to co tu píše,sorry jako
Ale ne kazda zena je stejna ze:).Urcite ne vsechny se vzdali ditete a urcite ne vsechny chlapa.Pokud si nekdo dobrovolne vybere zivot zustat sama z ditetem tak je to jeji volba ..jako je to volba tady petrusky .Jak sama psala rozhodnuta jeste neni..
@werajsik a ja bych zas nikdy nechtela byt svobodnou matkou.Peclive dlouho sem roky vybirala
.samozrejme utect muze i ted po 16 letech ale lepsi by nenasel
ale byt hned od zacatku s vedomim svobodna matka bych teda nechtela a na potrat bych sla,ale ja se vzdy chranila dostatecne na to abych to resit nemusela.To az ted na „stary kolena“ se to zvrtlo
No tady nema smysl nic moc psat..asi jako za posledni roky na emiminu v kazde druhe diskuzi
a zakladat aptat se na takove tema je uplna sebevrazda.. .
petrus drzim palce at se rozhodnes spravne.tezko rici co je spravne.ja bych pred takovou volbou nechtela stat.Ja si dite nechala a nelituji,ale ziju ve stastnem manzelstvi a lasce a blahobytu..a holt sem zmenila sve plany.. ![]()
@dalmatinka 123 píše:
Ale ne kazda zena je stejna ze:).Urcite ne vsechny se vzdali ditete a urcite ne vsechny chlapa.Pokud si nekdo dobrovolne vybere zivot zustat sama z ditetem tak je to jeji volba ..jako je to volba tady petrusky .Jak sama psala rozhodnuta jeste neni..
To ale vůbec volba být bud a nebo nemusí. Ex s tímhle nakonec nemusí mít až tak problém, obzvlášt když se snažili ix let marně… klidně mu může stačit to říct, dát čas. Je tam hodně proměnných. Děláte tu jak když mít dítě je konec světa, je to právě naopak, začátek!