Interrupce v 10. Týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3957
30.12.18 11:08

Hele holky, ano takhle napsané to vypadá, že jsem já ta zlá jezinka, co nemá ráda svou sestru… Ale kdo nezažil nepochopí. Je to jen špička ledovce. Prostě situace vypadá jinak, když se napíše a jinak, když se vidí. Ale rozhodně to není tak, že vše se musí točit kolem mého dítěte, to vůbec. Mrzí mě to, že to takhle vypadá..

No nic, dělejte že jsem nic nenapsala, o mě ta diskuse přece není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.12.18 11:32

@werajsik v poho..já kolikrát měla taky divné nápady..požadavky.zvlast když sem měla jedno dite :lol: to sem byla zpětné doslova ujeta :lol: ..já jen že mateřská láska je prostě něco jiného..já se třeba vždy děsila mít dítě proto že cizí nesnáším a většina mi přijde nevychovaná,urvana a vždycky sem si něco našla..ale moje děti jsou samozřejmě dokonalý nádherný chytrý a miluju je:). :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.12.18 13:22

No holky mám čas do čtvrtka, to jsem objednana na interrupci…ale furt nevim a nevim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2898
30.12.18 13:29

@Petrunka87 Když nevíš, dítě podvědomě chceš. Myslím, že ses jen lekla zodpovědnosti. Nejsi v jednoduché situaci. I ženy v harmonickém vztahu s plánovaným těhotenstvím mohou začít pochybovat, zda otěhotnění nebyla chyba. U tebe je to neplánované těhotenství a ještě s mužem, který není ideální. Podle toho, co píšeš, si ale myslím, že potratu budeš litovat. Ještě je čas potrat odvolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
30.12.18 13:35

@Petrunka87

Hele neni ti 20.. o dite jsi se dlouho snazila. Kdo rika ze se to jeste nekdy povede? Treba ano. Ale vem si ze uz by to treba potom neslo? Odpustila by sis to?
Tohle vse si musis rozmyslet. Ja byt tebou rekla bych to i tomu muzi s kterym chces byt a uvidis jak se k tomu bude pripadne stavet.

• Citovat
  • Upravit
18304
30.12.18 13:54
@Petrunka87 píše:
@dalmatinka 123 prave…nevim co je mateřská laska…bojim se aby u mě vůbec nastala když to je se mnou tak jak to je…jsem opravdu deb*l :,(

Nejsi deb*l :hug:
Jsi zmatená..
O hodně věcí se starají hormony, v těhotenství a hlavně po porodu..
Jaké máš rodinné zázemí jinak? Měla bys kde s dítkem bydlet? Co rodiče, známí, kamarádi - byl by někdo i ochotný pomoci, občas pohlídat nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.12.18 14:10

@Evulina zázemí mám úplně dokonale…pomůžou všichni..ale když proste porad miluju bývalého? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
30.12.18 14:11
@Petrunka87 píše:
@dalmatinka 123 no prave…když si ho nechám, tak si tím definitivně uzavru cestu k ex :,( a ta představa mě ničí a zároveň osvobozuje

Ale vždyť nevíš..třeba by to zavřená vrátka nebyla. Musel by to rozdýchat, ale jestli tě miluje a ty jeho, tak by to podle mě mohl unést :think:
Z mého pohledu se může velice snadno stát situace, kdy dítě dáš pryč, ale návrat k ex stejně nedopadne..zkus si představit v mysli tuhle situaci a jak by jsi se cítila potom.. :think:
Můj manžel, když byl ještě svobodný, tak tehdy se strašně zamiloval do holky, která byla těhotná s jiným (se kterým se ale během těhotenství rozešla). Nebyla to pro něj překážka taková, že by se na ní vykašlal (to ona se pak vykašlala na něj, ale to je jiná písnička).

Ale je fakt, že tomu moc nerozumím v tvém případě, páč píšeš, že se i z ex vyklubal blbec - takže nevím, proč to s ním chceš znovu lepit a defacto jen kvůli němu jít na potrat? :think:
Jsem z toho nějaká zmatená popravdě..

Jestli by spíš vzduch nevyčistilo, kdyby jsi si dítě nechala a na ty dva mužský se vykašlala na oba…ale to si musíš rozhodnout sama.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
30.12.18 14:28
@werajsik píše:
@Petrunka87
Nevím, ale u tebe si myslím, že to je jen obyčejný strach. A to je v pořádku. Kdybys v sobě neměla mateřský cit, nediskutuješ tady s námi 20 stránek a prostě půjdeš a uděláš to.

Dám ti příklad (mou sestru), kdy se ženě může o mateřském citu jen zdát. Jen pro začátek, mé sestře je 25 let a bydlí ještě s našima. Docela nedávná situace. Byli jsme u našich a večeřeli tam. Můj syn a sestra měli stejnou večeři. Syn, jak už to u šestiletého dítka chodí, chtěl v jídle vyhrát. Takže jsme všichni slušně sestru požádali, aby ho nechala vyhrát. Ona na to že má velký hlad a že si stejně přidá. Tak o.k. - šla si přidat a jídlo tak neskutečně hltala, jen aby byla první ona. Když jsem se ze začátku ptala jestli nemůže 5 minut počkat, dělala že neslyší. Pak se do toho vložili i naši a začali jí nadávat. Ona se rozbrečela (v 25 :zed: ) že má hlad a je unavená a chce jít spát, proč to jako nikdo nechápe. Když ji pak naši od stolu vyhodili, cítila se ukřivděná a na syna házela vražedné pohledy. Kdyby byla malé dítě, neřeknu. Ale chovat se takhle v pětadvaceti :zed: :zed: :zed:
A takových situací u nás nepočítaně. Pokaždé, když sestra dostane vynadáno za své chování k synovi, vylévá si pak na něm zlost. Většinou to ale nikdo nevidí, protože uražená zaleze do svého pokoje a malý to samozřejmě nechápe, tak jde za ní a to je na něj ještě hnusnější. Ale vysvětlete šestileťákovi, že ho teta nemá ráda :nevim: :( :zed:
Manžel tyto situace většinou zlehčoval, ale jednou byl i on u toho, jak se má sestra chová a nevěřil vlastním očím a uším. A dal mi za pravdu.
Sestra se k našemu synovy chová jako desetiletý rozmazlený smrad, kterému vezmou jeho hračku…
Trhá to srdce mě, trhá to srdce mamce, ale s ní to ani nehne.

Ale pokud jsi opravdu žena bez mateřských citů (osobně si to ale nemyslím) tak je potrat na zvážení. Než aby ses dala „překecat“ nejít na potrat a pak dítěti třeba dávat sežrat svůj „zpackaný“ život (nebýt tebe, kde bych dneska mohla být), to je opravdu lepší si stát za svým, i za cenu, že na tebe všichni budou zlí.

Ale jak říkám osobně si myslím, že bez mateřských citů nejsi. To bys tu s námi nediskutovala a prostě šla. Ty máš jen obyčejný strach, jestli to zvládneš bez chlapa a tak. Ale to je celkem normální a přirozené.

Tvoje sestra je jednoduše ještě dítě. Je jí sice 25, ale věk často nic neznamená. Asi bych jí to řekla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2898
30.12.18 14:38

@Petrunka87 Sama jsi psala, že to není dobrý člověk. Kdo ti zaručí, že když půjdeš na potrat, on se najednou změní, přijme tě s otevřenou náručí a vše bude skvělé? Bohužel, tuto jistotu nemáš. Může to dopadnout i tak, že půjdeš na potrat, s ex se dohromady nedáte a ty pak budeš v depkách, že nemáš ani ex, ani dítě. Dítě bych kvůli chlapovi neobětovala. Navíc ne kvůli chlapovi, se kterým ses z nějakého důvodu rozešla (tj. víš, že to není dobrý vztah).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148779
30.12.18 14:46
@Evulina píše:
Tvoje sestra je jednoduše ještě dítě. Je jí sice 25, ale věk často nic neznamená. Asi bych jí to řekla..

Spíš bych řekla že na toho šestiletého klučinu úplně normálně žárlí.
Zažito.
Můj dospělý brácha, mimochodem starší než já,udělal mému tátovi který byl milující dědeček mých dětí,takovou žárlivou scénu že i Othello by čučel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.12.18 14:56
@Petrunka87 píše:
@Evulina zázemí mám úplně dokonale…pomůžou všichni..ale když proste porad miluju bývalého? :zed:

pokud se nepletu /těch potratových diskusí je dneska hodně/, tak s bývalým jste se o dítě pokoušeli marně, dokonce i neúspěšné IVF :think: Takže s ním dítě zřejmě mít nemůžeš :think: Ted ti osud podal ruku v podobě nečekaného těhotenství, byt je otcem někdo jiný, ale z 50% je to dítě tvůj otisk! Bude tě milovat víc než všichni chlapi, co jsi kdy měla - pokud mu to umožníš 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
30.12.18 16:34
@Petrunka87 píše:
@Evulina zázemí mám úplně dokonale…pomůžou všichni..ale když proste porad miluju bývalého? :zed:

To neni dost. Az te byvaly odkopne, nebude chtit nebo se ti zhnusi, budes nejspis strasne litovat. Navic uz ten pocit, ze TYS PRO NEJ TOLIK OBETOVALA pripadny budouci vztah nejspis potopi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
30.12.18 16:38
@Anna766 píše:
Spíš bych řekla že na toho šestiletého klučinu úplně normálně žárlí.
Zažito.
Můj dospělý brácha, mimochodem starší než já,udělal mému tátovi který byl milující dědeček mých dětí,takovou žárlivou scénu že i Othello by čučel.

Ja to docela chapu. Bydlela jsem u mamy, ktera ale uz casto hlidala vnoucata. A ta vnoucata mela proste prednost pred potrebami mne a sestry, prestoze my tam bydlely… To clovek nese spatne, kdyz nema kam pred tim utect. Kdyz si chces po skole/brigade doma odpocinout, ale nemuzes, protoze ti do pokoje lezou deti sourozencu, je to fakt narocne. A kdyz jejich rodice odmitaji svym detem vysvetlil, ze potrebujes klid a svuj prostor pro sebe, muze to snadno vytvorit averzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
30.12.18 16:43

Duplicita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie