Iphone nebo mobil s androidem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4984
23.1.15 21:25
@quinny píše:
Nechci rypat ale vam vsem prijde normalni dat za mobil cenu jak za ojety auto?
Iphone je super to bez debaty pro me az na tu cenu tedy :think:
:pankac: A za rok ho menit protoze nebudu mit stary model ne? :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 22:16

IPhone :palec: Dříve jsem měla android a hrozně se sekal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
23.1.15 22:16

@alzbetah Určitě iPhone! :palec: Já jsem byla do letošních Vánoc typ, který mobil měl pouze na volání/sms/budík.
Ježíšek mi přinesl iPhone 6 a po týdnu jsem se zamilovala :-) A když jsem pak zjistila, že Guess má na něho stejný kryt jako mám peněženku, tak nadšení dosáhlo nadpozemských výšin :oops: :lol:

Ale k dotazu: Android nedoporučuju :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
23.1.15 23:51
@quinny píše:
Nechci rypat ale vam vsem prijde normalni dat za mobil cenu jak za ojety auto?
Iphone je super to bez debaty pro me az na tu cenu tedy :think:

No ja taky nechci rýpat, ale to bych to ojeté auto za cenu iPhone chtela videt… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
24.1.15 00:14

@alzbetah fotky stahuji do MacBooku ;) Ani nevím, jestli je můžeš stahovat i do jiného zařízení než od A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
24.1.15 00:20

Tak zas trochu naopak - mám jednu kamarádku, která má Iphone a nadává jak křeček. Mám Samsung s Andriodem a nemám s ním nejmenší problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
24.1.15 00:22

@leellaah na iPhone mám silikonový obal od Griffinu.

Vypadá asi takto: http://www.maczone.cz/…y_d8320.html

Mobil mi několikrát za den padal na podlahu (koberec, parkety) nebo na podlahu v autě. Nikdy se s ním nic nestalo ;) Házely mi to tam děti, ne že bych testovala co vydrží. Měla jsem ho 2 roky a vše O. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
24.1.15 00:38

Ja jsem pro iphone. Hlavne kvuli iOS. Kdyby mel samsung iOS, tak si ho klidne koupim, ale nema. Na ovladani je velice jednoduchy a za chvili je clovek jak ryba ve vode:-)
Na iphone me dostal muj manzel, kdyz mi venoval svoji starou 4. Ted mam 6 a jen si to uzivam. Jinak ja mam stary ntb-acer a nemam problemy z telefonu pretahnout fotky nebo naopak, natahnout do nej hudbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
24.1.15 06:38
@mickeymouse píše:
Da se k tomu dokoupit nalepovaci sklo, kdyz to krupne, prasne jen to nalepene. a nebo jsou na to hezke obaly, ktere zabrani zniceni displeje pri padu. @leellaah

Presne tak :palec:
na to sklo je dozivotni zaruka, praskne a pak zajdes do apple-store a oni ti ho zdarma vymeni :palec: mam iphone 6 a dve male deti, zepredu mam to sklo a zezadu antisokovy obal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
24.1.15 11:06
@Mainada píše:
Ja jsem pro iphone. Hlavne kvuli iOS. Kdyby mel samsung iOS, tak si ho klidne koupim, ale nema. Na ovladani je velice jednoduchy a za chvili je clovek jak ryba ve vode:-)
Na iphone me dostal muj manzel, kdyz mi venoval svoji starou 4. Ted mam 6 a jen si to uzivam. Jinak ja mam stary ntb-acer a nemam problemy z telefonu pretahnout fotky nebo naopak, natahnout do nej hudbu.

Díky, tak to mě uklidnilo, že nemusím mít i ntb od Applu. Hudbu jedeš přes iTunes? Jinak to asi nejde, viď. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
24.1.15 11:08
@Kofolová píše: :pankac: A za rok ho menit protoze nebudu mit stary model ne? :D

Tak to mi fakt nehrozí :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
24.1.15 11:45
@alzbetah píše:
Tak to mi fakt nehrozí :dance:.

V poho ja si delam srandu, protoze to dela vetsina :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.1.15 12:33
@Kofolová píše: :pankac: A za rok ho menit protoze nebudu mit stary model ne? :D

nebo i driv to zalezi na tom jak rychle ho apple vymysli :P :mrgreen:

@Ráďa69 píše:
No ja taky nechci rýpat, ale to bych to ojeté auto za cenu iPhone chtela videt… :think:

Hadam ze googlit umis tak si najdi nejaky autobazar a v kazdem vozy v cenove relaci do 20 az 25ti tisic bezne najdes 8)

K veci pouzivam iPad od jablka takze iOS znam i android od samsunga. Vsechno ma sve pro a proti je to o osobnim vkusu. Vzdycky najdes spoustu zastancu jednoho a odpurcu druheho. Pokud nemusis resit finance sla bych asi do Applu uz jen kvuli pouzitym materialum ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
24.1.15 15:10

@alzbetah pres itunes, ale neznamena to, ze bys musela hudbu kupovat. Pres iT si najedu do slozky, kde mam hudbu a pretahnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
24.1.15 15:19

I Phone je zivotni styl…bud mu úplne propadnes a nebo ho nesnasis:)! Ja jedu v Samsungu a pro jablickare okolo jsem trapna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák