Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@quinny píše:
Nechci rypat ale vam vsem prijde normalni dat za mobil cenu jak za ojety auto?
Iphone je super to bez debaty pro me az na tu cenu tedy
@alzbetah Určitě iPhone!
Já jsem byla do letošních Vánoc typ, který mobil měl pouze na volání/sms/budík.
Ježíšek mi přinesl iPhone 6 a po týdnu jsem se zamilovala
A když jsem pak zjistila, že Guess má na něho stejný kryt jako mám peněženku, tak nadšení dosáhlo nadpozemských výšin
![]()
Ale k dotazu: Android nedoporučuju ![]()
@quinny píše:
Nechci rypat ale vam vsem prijde normalni dat za mobil cenu jak za ojety auto?
Iphone je super to bez debaty pro me az na tu cenu tedy
No ja taky nechci rýpat, ale to bych to ojeté auto za cenu iPhone chtela videt… ![]()
@alzbetah fotky stahuji do MacBooku
Ani nevím, jestli je můžeš stahovat i do jiného zařízení než od A.
Tak zas trochu naopak - mám jednu kamarádku, která má Iphone a nadává jak křeček. Mám Samsung s Andriodem a nemám s ním nejmenší problém ![]()
@leellaah na iPhone mám silikonový obal od Griffinu.
Vypadá asi takto: http://www.maczone.cz/…y_d8320.html
Mobil mi několikrát za den padal na podlahu (koberec, parkety) nebo na podlahu v autě. Nikdy se s ním nic nestalo
Házely mi to tam děti, ne že bych testovala co vydrží. Měla jsem ho 2 roky a vše O. K.
Ja jsem pro iphone. Hlavne kvuli iOS. Kdyby mel samsung iOS, tak si ho klidne koupim, ale nema. Na ovladani je velice jednoduchy a za chvili je clovek jak ryba ve vode:-)
Na iphone me dostal muj manzel, kdyz mi venoval svoji starou 4. Ted mam 6 a jen si to uzivam. Jinak ja mam stary ntb-acer a nemam problemy z telefonu pretahnout fotky nebo naopak, natahnout do nej hudbu.
@mickeymouse píše:
Da se k tomu dokoupit nalepovaci sklo, kdyz to krupne, prasne jen to nalepene. a nebo jsou na to hezke obaly, ktere zabrani zniceni displeje pri padu. @leellaah
Presne tak ![]()
na to sklo je dozivotni zaruka, praskne a pak zajdes do apple-store a oni ti ho zdarma vymeni
mam iphone 6 a dve male deti, zepredu mam to sklo a zezadu antisokovy obal.
@Mainada píše:
Ja jsem pro iphone. Hlavne kvuli iOS. Kdyby mel samsung iOS, tak si ho klidne koupim, ale nema. Na ovladani je velice jednoduchy a za chvili je clovek jak ryba ve vode:-)
Na iphone me dostal muj manzel, kdyz mi venoval svoji starou 4. Ted mam 6 a jen si to uzivam. Jinak ja mam stary ntb-acer a nemam problemy z telefonu pretahnout fotky nebo naopak, natahnout do nej hudbu.
Díky, tak to mě uklidnilo, že nemusím mít i ntb od Applu. Hudbu jedeš přes iTunes? Jinak to asi nejde, viď. ![]()
@Kofolová píše:A za rok ho menit protoze nebudu mit stary model ne?
Tak to mi fakt nehrozí
.
@alzbetah píše:
Tak to mi fakt nehrozí.
V poho ja si delam srandu, protoze to dela vetsina ![]()
@Kofolová píše:A za rok ho menit protoze nebudu mit stary model ne?
nebo i driv to zalezi na tom jak rychle ho apple vymysli
![]()
@Ráďa69 píše:
No ja taky nechci rýpat, ale to bych to ojeté auto za cenu iPhone chtela videt…
Hadam ze googlit umis tak si najdi nejaky autobazar a v kazdem vozy v cenove relaci do 20 az 25ti tisic bezne najdes ![]()
K veci pouzivam iPad od jablka takze iOS znam i android od samsunga. Vsechno ma sve pro a proti je to o osobnim vkusu. Vzdycky najdes spoustu zastancu jednoho a odpurcu druheho. Pokud nemusis resit finance sla bych asi do Applu uz jen kvuli pouzitym materialum ![]()
@alzbetah pres itunes, ale neznamena to, ze bys musela hudbu kupovat. Pres iT si najedu do slozky, kde mam hudbu a pretahnu.
I Phone je zivotni styl…bud mu úplne propadnes a nebo ho nesnasis:)! Ja jedu v Samsungu a pro jablickare okolo jsem trapna ![]()