Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co říkáte tomu že i mezi Čéškami jsou sebevřažedné mučednice, ochotné si na sebe vzít bombu a vyhodit se do vzduchu.
Konkrétně se jedná o Irenu Horákovou která si vzala terroristu Anwar Al-Awlaki's (Abdul Mutaliba )
http://www.ceskatelevize.cz/…11058040624/
Zná někdo tuto ženu?
Příspěvek upraven 30.12.15 v 10:55
Dovolim si poopravit - ne vyhodit SE do vzduchu, ale vyhodit sebe a x dalsich nevinnych lidi ve sve blizkosti. A ne „nepratel“, ale lidi stejne viry, to je absurdni.
Mucednik je nekdo, kdo trpi a obetuje se pro svoji viru. Ten, kdo pritom vrazdi, je prachsprostej terorista.
Dotycnou neznam, ale konvertitka, no… mluvi samo za sebe. Poturcenec horsi Turka, rikala babicka.
No ale je to fakt ujetý že se jim podařilo Irence takhle vypláchnout mozek.. asi se moc dívala na českou televizi a islamisti jen dokončily výplach ![]()
Co na to mám říct? Holt magoři jsou všude, a vypovídá to přesně o tom, že za ISis jezdí bojovat spousta lidí z Evropy a celýho světa pomalu, což je pro mě dost znepokojující.
Doufám, že ted se to už hne a něco s tím udělaj.
@MartinKa36 Ono mi to video nejde spustit
ale pro upřesnění, že mluvíme o stejné ženě? http://www.vecernji.hr/…amina-467480 je to tento případ? Omlouvám se za chrovatštinu, ale četla jsem to už dříve na těchto stránkách.
@Kotatko03 píše:
@MartinKa36 Ono mi to video nejde spustit![]()
ale pro upřesnění, že mluvíme o stejné ženě? http://www.vecernji.hr/…amina-467480 je to tento případ? Omlouvám se za chrovatštinu, ale četla jsem to už dříve na těchto stránkách.
Chorvatsky neumim ale bude to ona.
@MartinKa36 píše:
Chorvatsky neumim ale bude to ona.
díky, já spíš myslela jestli podle toho obrázku nepoznáš…takže k tématu, nevím co si mám myslet, co jsem četla články tak je to dost rozporuplné. Je zajímavé sledovat ty změny názorů, myslím si, že i jistá forma manipulace. Každopádně ano, je to hrozné ![]()
Ja o ni vcera slysela zminku v rozhovoru s tim magorem, co byl nejdriv u Al-Kajdy a pak delal spiona pro CIA a syna pojmenoval Usama… ten clovek mi prisel tak akorat vhodny zavrit nekam, kde by vubec nemel kontakt s vnejsim svetem, prisel mi stranse nebezpecny ![]()
Irena Horak, Chorvatka s českými kořeny… to je podle vás Češka??? Narodila se v Chrovatsku, sice v tzv. českém městečku, ale i tak - je to balkánka jak poleno.
@MartinKa36 blbka, co na to říct.. nemám nic proti jakémukoliv náboženství, ovšem toto jsou magoři.. a člověk, co na sebe naváže bombu a jde zabít x desítek lidí kamsi na veřejné místo - vědět o nich předem, tak by bylo třeba, aby zažili středověkou torturu a extra dlouhé mučení. chce se mi blejt, velebnosti..
@GeromaDaPraga píše:
@MartinKa36
U takového případu bych vůbec nepouzila slovo mučednice. To je uplna degradace významu.
No mně jsou tito lidé mnohem sympatičtější než politici jako je Babiš nebo Zdechlovský protože říkají a dělají co si myslí je sice blbé že mně chtějí zabít ale aspoň jednají na rovinu na rozdíl od těch dvou zmetků kteří dělají vše proto aby se z mých dětí staly nevolníci a přitom mají hubu plnou demokracie.