Irena Horáková - mučednice

4077
30.12.15 10:15

Irena Horáková - mučednice

Co říkáte tomu že i mezi Čéškami jsou sebevřažedné mučednice, ochotné si na sebe vzít bombu a vyhodit se do vzduchu.

Konkrétně se jedná o Irenu Horákovou která si vzala terroristu Anwar Al-Awlaki's (Abdul Mutaliba )
 http://www.ceskatelevize.cz/…11058040624/

Zná někdo tuto ženu?

Příspěvek upraven 30.12.15 v 10:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6463
30.12.15 10:39

Dovolim si poopravit - ne vyhodit SE do vzduchu, ale vyhodit sebe a x dalsich nevinnych lidi ve sve blizkosti. A ne „nepratel“, ale lidi stejne viry, to je absurdni.

Mucednik je nekdo, kdo trpi a obetuje se pro svoji viru. Ten, kdo pritom vrazdi, je prachsprostej terorista.

Dotycnou neznam, ale konvertitka, no… mluvi samo za sebe. Poturcenec horsi Turka, rikala babicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
30.12.15 10:42

No ale je to fakt ujetý že se jim podařilo Irence takhle vypláchnout mozek.. asi se moc dívala na českou televizi a islamisti jen dokončily výplach :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
30.12.15 10:48

Co na to mám říct? Holt magoři jsou všude, a vypovídá to přesně o tom, že za ISis jezdí bojovat spousta lidí z Evropy a celýho světa pomalu, což je pro mě dost znepokojující.
Doufám, že ted se to už hne a něco s tím udělaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
30.12.15 10:50

@MartinKa36 Ono mi to video nejde spustit :oops: :nevim: ale pro upřesnění, že mluvíme o stejné ženě? http://www.vecernji.hr/…amina-467480 je to tento případ? Omlouvám se za chrovatštinu, ale četla jsem to už dříve na těchto stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
30.12.15 10:53
@Kotatko03 píše:
@MartinKa36 Ono mi to video nejde spustit :oops: :nevim: ale pro upřesnění, že mluvíme o stejné ženě? http://www.vecernji.hr/…amina-467480 je to tento případ? Omlouvám se za chrovatštinu, ale četla jsem to už dříve na těchto stránkách.

Chorvatsky neumim ale bude to ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
30.12.15 10:58
@MartinKa36 píše:
Chorvatsky neumim ale bude to ona.

díky, já spíš myslela jestli podle toho obrázku nepoznáš…takže k tématu, nevím co si mám myslet, co jsem četla články tak je to dost rozporuplné. Je zajímavé sledovat ty změny názorů, myslím si, že i jistá forma manipulace. Každopádně ano, je to hrozné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
30.12.15 11:40

Ja o ni vcera slysela zminku v rozhovoru s tim magorem, co byl nejdriv u Al-Kajdy a pak delal spiona pro CIA a syna pojmenoval Usama… ten clovek mi prisel tak akorat vhodny zavrit nekam, kde by vubec nemel kontakt s vnejsim svetem, prisel mi stranse nebezpecny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.15 12:23

Umíte číst?

Irena Horak, Chorvatka s českými kořeny… to je podle vás Češka??? Narodila se v Chrovatsku, sice v tzv. českém městečku, ale i tak - je to balkánka jak poleno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.12.15 13:36

@MartinKa36 blbka, co na to říct.. nemám nic proti jakémukoliv náboženství, ovšem toto jsou magoři.. a člověk, co na sebe naváže bombu a jde zabít x desítek lidí kamsi na veřejné místo - vědět o nich předem, tak by bylo třeba, aby zažili středověkou torturu a extra dlouhé mučení. chce se mi blejt, velebnosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
30.12.15 22:14
@GeromaDaPraga píše:
@MartinKa36
U takového případu bych vůbec nepouzila slovo mučednice. To je uplna degradace významu.

No mně jsou tito lidé mnohem sympatičtější než politici jako je Babiš nebo Zdechlovský protože říkají a dělají co si myslí je sice blbé že mně chtějí zabít ale aspoň jednají na rovinu na rozdíl od těch dvou zmetků kteří dělají vše proto aby se z mých dětí staly nevolníci a přitom mají hubu plnou demokracie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová