Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9128
16.1.15 12:48
@Menora píše:
@BlueFairy
Když nosi jen hijab, jsou na OP vyfocene v nem, když nosi niqab jsou také vyfocene v nem. Burka se nosi jen v Afghánistánu a tam jsou, pokud je mi známo, také focene v burce.

V niqabu na OP? To by myslím neprošlo, to jsou vidět jen oči, nic neříkající lehce zaměnitelná fotka. On už ten hijab je docela dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
16.1.15 12:57
@ospalámyš píše:
V niqabu na OP? To by myslím neprošlo, to jsou vidět jen oči, nic neříkající lehce zaměnitelná fotka. On už ten hijab je docela dost…

Já jsem odpovídala, jak to je v muslimských zemích.

• Citovat
  • Upravit
9128
16.1.15 13:28
@Menora píše:
Já jsem odpovídala, jak to je v muslimských zemích.

Jo tak to pak jo. To klidně i v burce nebo zezadu  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
16.1.15 13:41

Vy vidite oci pres tu mrizku? ja tedy leda ze bych si stoupla asi tek 10cm pred jeji oblicej…mozna

• Citovat
  • Upravit
16.1.15 13:50
@E-líza píše:
Skutečně mě nesmírně překvapuje, kolik zastání se v této diskusi dostává muslimským extrémistům, i když je maskované slovy typu „kdybychom je neuráželi“.
K tomu se asi nedá v podstatě nic dodat. :(

Ja sa ich nezastavam. Ja ich tu nechcem. Ale ked sme si ich uz tu nasadili - nemci si tu Turkov ‚volali‘, generaciu dozadu ich zvyhodnovali, len aby prisli - tak poznas take ze ‚nedrazdi hada bosou nohou‘?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.15 13:57
@Reginaa píše:
Taky se jí divím, vždyť už to přerůstá do nezvladatelných situací. Mám obavy, že lidé budou volit hlavně různé extrémisty a vůbec nechápu postoje některých politiků, kteří mají hájit v první řadě zájmy svých vlastních občanů.

Lenze oni potrebuju vojnu. Pozri ake su VSETKY staty zadlzene. A jediny sposob ako zmazat dlhy je vojnou. Ale ako sa tu mozeme mydlit, ked sme vsetci kamarati, a to Rusko nas nie a nie napadnut, hoci ho skrze Ukrajinu a sankcie drazdime? No tak uz ostava len mensia revolucia, ale ludia sa maju prilis dobre, aby revoltovali, tak im musime pod nos natahat takych, co ten bordel urobia :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
16.1.15 14:20
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja sa ich nezastavam. Ja ich tu nechcem. Ale ked sme si ich uz tu nasadili - nemci si tu Turkov ‚volali‘, generaciu dozadu ich zvyhodnovali, len aby prisli - tak poznas take ze ‚nedrazdi hada bosou nohou‘?

to je blbost
oni nasi kulturu drazdit muzou? a kdyby jen jen drazdit…a kdyby jen kultutu

• Citovat
  • Upravit
2655
16.1.15 14:22

„Podle Nostradama bude vzájemná nenávist křesťanů a muslimů pravou příčinou vzniku války. Ta skončí pomstychtivým tažením, v němž má být zničena Ka´ba, největší svátost islámu. Nostradamus se na toto tažení, jehož důsledky zná, dívá s obavami. Slovy "V Římě bude zvolen syn krvavého roucha“ jakoby odsuzoval papeže nebo vysokého církevního představitele, který po podobném tažení volá. I Nostradamus opět jako by se ptal… Mnoho obětí války mají co dělat samy se sebou, celé oblasti jsou neobyvatelné, protože byly zasaženy chemickými či bojovými látkami či nukleárními zbraněmi hromadného ničení, infrastruktura všech zemí je totálně zdevastována." aby k tomu skutečně nedošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25003
16.1.15 14:23
@Menora píše:
Myslím, že imigrační politika EU je poměrně dost přísná, navíc se do EU nepokouší dostat jen muslimové, ale mnoho utečenců ze subsaharské Afriky.EU dá ročně miliardy euro na údržbu a výstavbu hraničních ohradníků, posílení ochrany hranic. Navíc jim v tomto aktivně pomáhají i další hraniční země mimo EU, jako např. Turecko, Maroko, kteří EU tvoří významnou nárazníkovou oblast. A jsou to muslimské země.

Evidentně je přísná nedostatečně. Já bych ji zpřísnila ještě víc. Hlavně bych jim to tady znepříjemnila. Žádné trvalé bydliště, žádný trvalý pobyt. Okamurovo kakání pejsků kolem mešit by proti tomu bylo nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25003
16.1.15 14:25
@Sluka píše:
Při vší úctě, víra nemá nic společného se samotnými věřícími, včetně „čelních představitelů“.
Věřím v Boha, nejbližší je mi křesťanský pohled. I kdybych zjistila, že celý Vatikán je prolezlý sodomií a… a…, tak to s mojí vírou v Boha nijak nepohne.

Sice trochu OT, ale ona VÍRA (ať už jakákoliv) a CÍRKEV (ať už jakákoliv) jsou dvě dost rozdílné věci. Což tobě vysvětlovat samozřejmě nemusím, viz tvůj příspěvek.
PS: pokud by někoho náhodou zajímal můj osobní pohled, tak je to rovnice
VÍRA = LÁSKA(K BLIŽNÍM + K SOBĚ SAMÉMU)

Příspěvek upraven 16.01.15 v 14:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
16.1.15 14:26
@MartinaIrena píše:
Evidentně je přísná nedostatečně. Já bych ji zpřísnila ještě víc. Hlavně bych jim to tady znepříjemnila. Žádné trvalé bydliště, žádný trvalý pobyt. Okamurovo kakání pejsků kolem mešit by proti tomu bylo nic.

A to se dalo provést jak? Vždyť jsou to muslimové ve druhé, třetí generaci, kteří se na území EU už narodili. To není o trvalém pobytu, mnozí mají občanství EU. Někteří přistěhovalci ho i získali poté, co splnili v daných zemích zákonné podmínky pro získání občanství. Takové zákony jsou platné pro všechny stejně, nikoho z nich nelze vyjmout.

• Citovat
  • Upravit
2655
16.1.15 14:27

Viděl někdo z Vás to video o podmanění Evropy Muslimy? https://www.youtube.com/watch?… tak se podívejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25003
16.1.15 14:29

@Menora
Pro současnou generaci narozenou zde už by se to bohužel aplikovat nedalo, to máš pravdu. Jenže Tito lidé rádi dělají komunity a stěhují si sem spoustu příbuzných a přátel. A s komunitou je docela těžké pořízení. Takže bych to zavedla prostě jako jakoukoliv novelu zákona, pro nově příchozí. S platností od:…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25003
16.1.15 14:30
@micha.bello píše:
Viděl někdo z Vás to video o podmanění Evropy Muslimy? https://www.youtube.com/watch?… tak se podívejte.

Viděla jsem včera a děkuji za sdílení zde. :palec:
Přispívá to k mému rozhodnutí, zda jít do 3. dítěte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
16.1.15 14:34
@MartinaIrena píše:
Viděla jsem včera a děkuji za sdílení zde. :palec:
Přispívá to k mému rozhodnutí, zda jít do 3. dítěte!

Není zač, já to viděla dnes ráno poprvé a musím říct, že opravdu nestojím o to, aby mé děti žily mezi Muslimskou většinou. A hlavně dcery a jejich dcery byly mlácené a kamenované. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová