Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@prue22 Ahoj, tak to držim palce
Já byla na iui v úterý. Břicho mě bolelo do včera. Dneska jen sem tam lehce popíchne. Zato prsa bolí neskutečně a hlava se mi motá, což přisuzuju utrogestanu. Testovat mam až 17.3.
Holky a jedna technická - sexovali jste po IUI, jak je doporučováno? My to nedali. Ve středu nebylo manžovi dobře a včera už sem byla z těch hormonů protivná a nechtělo se mi nic
Chudák na mě koukal a povídá, jestli tohle bude jednou celý těhu, tak ho prý klepne a nebo klepne on mě ![]()
@slunce.v.duši Tak preju at se hezky hnizdi.
My ten den co bylo iui nesexovali. Byli jsme oba vyštaveni a hlavne me po prvnim iui dost bolelo bricho. Ale dalsi den jsme to zvladli
. Holky bude jaro tak to pujde jak po masle ne?? ![]()
@slunce.v.duši moc děkuju
jé tak to budeme testovat skoro nastejno.
Mně po tom utrogestanu se chce hrozně spát a jsem náladová. A to nemluvím o tom jakém záchvaty žravosti.
![]()
My včera taky ne, ale dneska bych to chtěla ještě pojistit. ![]()
Holky chtěla jsem se zeptat, jestli vaši doktoři řeší píchnutí Pregnylu a následné načasování IUI? Mě vždycky řekl, ať píchnu večer v 8 (teď v úterý) a pak ve čtvrtek IUI na 12 hod. Nicméně jsme čekali na doktora, tak jsem šla někdy na půl 1. Všude se píše, že se vajíčko má uvolnit do 36 hodin po Pregnylu, tak nevím jestli ta IUI má u mě vůbec cenu. ![]()
@prue22 ahoj, tak jestli můžu, tak se k vám přidám. Jsem od pondělí po 2.IUI a je mi jak vám. čekání je nekonečný, po utrogestanu jsem protivná, rozežraná a unavená. Postup máme za sebou přesně jak píše prue22, v sobotu v devět jsem si nechala píchnout pregnyl a v pondělí ve dvanáct jsme šli na to. Myslím, že je to tak, že se musí nejdřív uvolnit vajíčko a čeká ve vejcovodech, myslím, že jsem někde četla něco o 17 hodinách, během kterých může být oplodněno. Přeji všem brzký úspěch, my jsme se snažili skoro 2 roky, od podzimu jezdíme do CAEu, před Vánoci jsem byla na laparoskopii a v lednu jsme byli na 1.IUI - bezúspěšně ![]()
@misha alex ahojky
já taky podstoupila v lednu první. Aha, tak pokud by to bylo takhle, mám šanci. I když 2× už to nevyšlo. Nejhorší je, že doktor nám teď řekl, že když nevyjde ani tahle budeme to řešit jinak. Ale já se na IVF necítím. Jak už jsem tady psala, já jsem snad v pohodě, ale přítel má zvýšené leukocyty… ![]()
@prue22 ahoj. Hele ono je to tak ze do 36 hodin od pichnuti nastane ovulace. Coz znamena ze po tech 36 hodinach muze teprve prasknout folikul a vytece vajicko do vejcovodu. Takze bud uplne v klidu. ![]()
@vrabecek píše:
@prue22 ahoj. Hele ono je to tak ze do 36 hodin od pichnuti nastane ovulace. Coz znamena ze po tech 36 hodinach muze teprve prasknout folikul a vytece vajicko do vejcovodu. Takze bud uplne v klidu.
@prue22 vsak v klidu ja to taky zjistila nejak omylem
hlavne to moc neresit. Ja se neustale necim zabavuju at nemyslim na blbosti. ![]()
@prue22 vsak v klidu ja to taky zjistila nejak omylem
hlavne to moc neresit. Ja se neustale necim zabavuju at nemyslim na blbosti. ![]()
@vrabecek Jo to taky chci. Snažit se to hodit za hlavu. Snad to nějak dokážu, je fakt, že když jsem byla poprvé nemyslela jsem na nic jiného. Teď už mě to nějak netankuje. Navíc za dvy týdny dělám 2 zkoušky, tak nebudu mít čas myslet na nic jiného. ![]()
@pajisek90 ahojky takže jsi na tom stejně jako já. Já byla na 2.IUI 26.2., tak budeme spolu testovat. ![]()
@slunce.v.duši přeji hodně štěstí. Já budu testovat příští středu či čtvrtek, teď jsem 8 den po IUI.
@snowhite31 já jsem taky byla 26.2.
A kdy budes testovat? Já jdu příští pátek na preventivní prohlídku ke svému dr.tak přemýšlím, že si test do té doby dělat nebudu, ale jak se znám tak to asi nevydržím.
@prue22 já dostala ráno v osm pregnyl a v jedenáct jsem šla na IUI. Každý CAR to má jinak..
Jsem docela sama sebou zděšená. Dnešní hit k obědu je chleba s vrchovatou kopicí domácí tatarky. No jestli tohle budu mít i při příštích pokusech, mam se na co těšit. Poslední dobou jsem neměla chuť na nic a dneska snim všechno, co přede mnou neuteče. Do léta budu asi bečka… ![]()
Do toho mi lehce hnula žlučí kamarádka. Nemyslela to určitě zle, jen já sem teď dost cíťa. Ptala se na mimino, tak jsem jí řekla že zatím nic. A ona na to, no to víš, každý nemůže být borec jako my. Oni totiž otěhotněli hned ten měsíc, co se začali snažit…
Při úklidu sem narazila na krabici od kamarádky. Přivezla mi mimi věci, co už nepotřebuje a doma jí to překáží…Tak to na mě zase padlo. Ale musela jsem se v těch dupačkách hrabat. Asi sem masochista. ![]()