Inseminace - co to přesně obnáší? Co znamená IUI AID a IVI AIN?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
436
1.8.09 00:32

Ahoj holky!
Ellizabet, tak super, mas IUI za sebou… Drzim palecky at ti to vyjde.
Ja jsem 2hy den po IUI mela naruzovely vytok. Kdyz v laboratori pripravuji spermatozoidy, tak jsou v takovem naruzovelem roztoku, ktery je vyzivuje a dodava silu. Jak rikas ted mas pred sebou 14 dni cekani a doufani. Ale nakonec to utece jako voda.
Verunko!
Tak dneska je muj 29ty DC, mens. jeste nedorazila, ale citim v podbrisku bolesti jakoby dorazit mela. Jeste mi chybi 2 dny, do presne 14 dnu po IUI. Zatim jsem jeste netestovala. Mam doma dva testy, ale nedokazu to. Proste pockam. Bud ta mrcha cervena dorazi a nebo ne. Uz jsem pripravene na vsechno. Manza vypada daleko nervoznejsi nez ja, ale i on sam mi rika at netestuju. Tak vydrzim… Preji hezky vikend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
1.8.09 07:50

Doufám, že MS nedorazí a bolesti v podbříšku jsou známkou těhu!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Už se těším s jakým výsledkem příjdeš po testíku.

Moc na vás holky myslím!!!

I kdyby to nááááááhodou hned napoprvé nevyšlo tak to nesmíte vzdát!
Statisticky je nejúspěšnější 3.IUI a u nás se to potvrdilo.
V CARech říkají, že každým IUI se šance zdvojnásobňují tak jim musíte věřit, ale jak říkám snad už žádný další pokus nebudete potřebovat.

• Citovat
  • Upravit
173
1.8.09 13:42

veronika: díky za podporu a doufám, že se to povede hned napoprvé a nejenom u mě, ale i u ostatním.

Holky držně si navzájem pěstičky ať nám to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
1.8.09 17:27

holky nevíte jak je to s tím čípkem? někdy kolem OVU se zvětší a sestoupí níž a tak se pozná OVU den, ale nevím za jak dlouho se zase zmenší a vrátí zpět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
1.8.09 18:36

Ahoj holky!
Byla jsem vcera v noci tak netrpeliva, ze jsem si ten test kolem pulnoci udelala a byli tam // a dneska rano jsem si testik udelala znovu a byli tam zase // Obe dve stejne silne. Nebudu se ptat co to znamena 8O
V pondeli pujdu na krev a 9.8. znovu na krev a na prvni ultrazvuk. Tak doufam, ze to vse dobre dopadne. Nechci predbihat, ale musim si stestim zakricet… jsem tehotnaaaaaaaaaaa! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
1.8.09 19:59

Beatita: moooooooooc gratuluji k těhu - musíš být ta nejšťastnější na světě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
1.8.09 20:09

Beo - moc moc moc gratuluji!!!! http://www.sirmi.ic.cz/smajl/473.gif

Elli - tak s tím čípkem opravdu nevím http://www.sirmi.ic.cz/smajl/467.gif

• Citovat
  • Upravit
436
2.8.09 07:45

Ahoj holky!

Elli
Moc ti preju, aby ti to cekani co nejrychleji uteklo, a aby to dopadlo hned na prvni pokus.

Verunko!
Jeste nemam vyhrano…, ale je to krasny pocit, byt tehotna.

Doufam, ze to vse dobre dopadne. Myslim si, ze cekani na vysledek IUI je prochazka ruzovou zahradou proti cekani na narozeni toho vytouzeneho miminka. Ted teprve prijdou ty nejvetsi nerviky. Aby dobre dopadl 1 trimestr, aby tehu nemelo komplikace a konecne, abych na svet privedla zdrave detatko…
Veru, mela jsi behem tehu nejake neprijemne mysleky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
2.8.09 18:40

Beo - měla a to hned od prvního dne co jsem měla na testíku // :? :? :?
První jsem se stresovala jestli to za týden potvrdí, pak jestli bude něco na UTZ za další týden jestli bude srdíčko, taky jsem dostala cca v 7tt dost velký zánět tak se čekalo jestli se miminko udrží (moc šancí nedávali, ale nštěstí to karolínka zvládla), na genetiku v 12tt (musela jsem jít 2krát, protože se dr. něco nezdálo na srdíčku, ale nakonec to bylo v pořádku) na genetiku ve 20tt............. prostě už budeš mít strach a hnusné myšlenky celý život!!!
Ale určitě ty nervičky za toho drobka stojí!!!
Kukni jaké mám já radosti i starosti :wink: :wink: :wink:
 http://img1.rajce.idnes.cz/…DSCN0239.JPG

http://img5.rajce.idnes.cz/…DSCN0582.JPG

Snaž se být v klidu a nemysli na nic špatného, určitě všechno dobře dopadne :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
436
2.8.09 19:08

Ahoj Verunko!
To jsem si myslela. Radosti a starosti. Deti mas krasne… Tesim se az poznam to moje :D Doufam, ze to me tehu bude probihat v pohodicce. Ted to teprve vse zacina. Ale v tom presne ja vidim muj smysl zivota. Ve 30ti letech jsem konecne dospela k tomuto rozhodnuti.
Hezkou nedeli rodinko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
2.8.09 22:57

holky já vím, že jsu otravná, ale po píchnutí pregnylu dojde 100% k ovulaci? pregnyl jsem si píchla ve středu v 22:00 a v pátek jsem šla IUI. dnes na sobě pozoruji, že mám takový pocit vlhka jak při ovu - může to být nějak ovlivněno pregnylem? jsem z toho zmatená - vlastně už od čtvrtka to mám nějaký divný. v sobotu a v neděli jsem si dělala ovu test a vyšel pozitivně - že by zase následek pregnylu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
3.8.09 04:12

Ahojky Elli!
Pregnyl je hormon HCG (human chorionic gonadotropin). Stimuluje ovulo behem ovulace, podporuje jeho normalni vyvin. Tento hormon se napriklad pouziva pro zahajeni ovulace. Takze muzes byt naprosto bez obav. K ovulaci doslo. Ovu test ti muze vyjit pozitivni jeste nekolik dni po ovulaci. Urcite jsi mela doktorem predepsanou hormonalni stimulaci pro rust folikulu, hormon FSH a LH. Ja jsem si ovu test udelala asi 7dni po IUI a porad byl pekne pozitivni. Ver mi, ze ted jsi tak nadopovana hormonama, ze to muze ovlivnit vysledek vseho mozneho.
Pak jsem si vycetla, ze Pregnyl muze ovlivnit vysledek tehu testu, pokud si ho udelas brzo po IUI, muze vyjit falesne pozitivni vysledek. Ja jsem si prvni tehu test udelala 9 dni po IUI s negativnim vysledkem. Pak jsem si test udelala v den ocekavane menstruace a 12 den po IUI a byl pozitivni a pak jsem ho zopakovala 13 den po IUI a byl opet krasne pozitivni.
Zitra jdu na krev a pristi tyden v nedeli na prvni ultrazvuk.
Hezky den Elli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.8.09 07:02

Ahoj Beo. Vau, moooooc moc moc gratuluji. Držím palečky at je vše v poho celé těhu. Ja čekám na 1.DM a začnu s injekcemi a příprava nervů na IVF. :-) :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.8.09 07:14

Ahoj Veru. Tak ty fotky jsou kouzelné :P :lol: . No, já čekám na 1.DM a začnu brát 1/2 prednison, 2den začnu píchat Fostimon a 6den začnu píchat cetrodine. Už ted jsem z toho pěkně nervozní abych někde neudělala chybu :cry: no uvidíme co nás čeká ted jezdíme na předoperační vyšetření.

Holky všem fandím… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
3.8.09 07:27

Beatita: děkuji za odpověď - uklidnila jsi mě. je to pro mě všechno nové tak vůbec nevím co se semnou děje a pořád se musím na něco ptát. jsem teptve 3DPO, a musím to vydržet ještě tak 7 dní než zkusím první těhu test. Díky za vše a ať ti vše dobře dopadne. Hezký zbytek dne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí