Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Natyy7 tak už to čtu že kolem 19.dne i později
nějak mi to nedošlo že už embryjko má 5 dní vlastně.. Zase jsem o něco moudřejší, tak budu doufat že to klapne v tomhle cyklu a budeme se s mužem radovat z těhu ![]()
@Babyno KET bývá nejčastěji v přirozeném cyklu, takže se chodí na utz a hlídá dominantní folikul na píchnutí Ovitrelle a KET je pak 7.den od ovitrellu což odpovídá 5dpo - 5dennímu embryjku. Hrozně tedy záleží kdy má která ovulaci pokud kolem 14dc tak KET bývá kolem 19.dc…. Já si třeba počkala až do 28dc ![]()
@SlečnaMarie
@Kaj.maňačka Já bych měla jít na ET v úterý, včera jsme měli stále 3 hezká embrya, tak snad. ![]()
@Ardilera děkuji, mám za sebou 2× IUI, já mám ovu pokaždé asi jinak tak uvidíme
hlavně aby folik vůbec byl už se těšíme až bude v bříšku prďolka malá ![]()
Ahoj holky už 3 dny my jde s pochvy bílý hustý vytok mám 3 dny do mantruace ale žádné náznaky že by přišla nepocituji mylite že to IUI vyšlo a nebo ne jsem 10 den po a těhotenské testy zatím negativni tak máte některá zkušenost?
@Verunka635 ahojda já mám jen zkušenost že jak jsou v cyklu doplněné nějaké hormony ovitrelle, progesteron atd. tak všechny výtoky, boleni bricha i prsou můžou být zavadejici
počkat na test.. taky mám zkušenost že pokud víš který den byla ovulace, tak 11 dpo, maximálně 12 dpo už tam. dusik byl ![]()
@baru-ska ovulaci jsem měla 11.1. Takže nechápu nevím co je to dpo jestli by jsi mi to mohla vysvětlit děkuji moc ❤️
@Verunka635 píše:
@baru-ska ovulaci jsem měla 11.1. Takže nechápu nevím co je to dpo jestli by jsi mi to mohla vysvětlit děkuji moc ❤️
dpo znamená den po ovulaci.
@Verunka635 jak psay holky. Dny po ovulaci..
držím palce ať tam zítra nebo pozítří máš dusika ![]()