Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SlečnaMarie ty jo, já si pichala po celou dobu stimulace Clexane (na ředění krve) a to jen preventivně, protože stimulace a intralipidy zahušťují krev a měla jsem si to píchat až do pozitivního TT, dnes jsme se dohodli že už nemusím teď když na ET nejdu. Ale u tebe to teda nechápu, ty bys to měla mít 100% hned, vzhledem k diagnóze
![]()
@SlečnaMarie tak to chápu. To je děsný přístup. V carech se hodně střídají mudr a člověk moc nemá jednoho svého který by znal jeho diagnózu. To tak je když musí pokrýt i víkendy a svátky. Ale tohle je teda zdraví nebezpecny
@SlečnaMarie Tak jsi mě uklidnila, máme to úplně stejně. A hodně doufáme, že 1. pokus vyjde.
Slíbili nám pravidelný update jak se embrya vyvíjí na mail, kromě neděle, tak jsem zvědavá. ![]()
Ahoj holky. snazime se o Mimi, kliniku jsme už navštívily a budu začínat se stimulací a v březnu by mělo proběhnout IVF s darovanými vajíčky. jsrm ráda že je Vás tu tolik kdybych potřebovala radu a tak 😀
Ahoj holky. Plánujeme ivf duben / květen. Chodíme do Reprofit. Dělali vám před ivf imunologii? Mě dělali tak rok zpět hormonální profil a dělali nám genetiku. Ale co čtu tak kazdy byl i na imunologii.
@Mirinda40 ahojda. Už máš nějaký ivf za sebou? Že už vás hned čeká darcovsky cyklus? Držím palce
@IrenkaBobek ahojda. Hele většinou se imunologie a další vyšetření typu, fragmentace spermii, někdy i ta genetika a další specifický dělají až po prvním neúspěšném cyklu… bohužel…
je to car od caru. Nicméně imunologie se stejně řeší primárně prednisonem, pokud není velký problém a některá centra ho dávají preventivně před a po transferu
Baru-ska. Ahoj no právě že nemám, jen podle všech vyšetření, které mi dr. delal se přišlo na to že mám bohužel málo vajíček tak hned navrhl tohle řešení, asi i díky mému věku (37)
Myslíš že je na tom jeho postupu něco špatně? Úplně se neorientuju v tom jaký je postup a tak nějak jsem zatím věřila doktorům.
Jinak moc děkuji za podporu ![]()
@Mirinda40 no upřímně bych 100% nejdřív zkusila cyklus s vlastními vajíčky.. I za cenu malé pravděpodobností… nebo tobě nevadí nemít geneticky vlastní dítě když tam ta možnost třeba je?
to vykoumal na základě amh? Máš ovulaci? 37 v tomhle prostředí asistované reprodukce není žádná tragédie…
Minimálně bych volila konzultaci v dalším centru..
@baru-ska no dělal mi UT už tam mi řekl že to vypadá na hodně malou zásobu vajíček a po vyšetření krve mi sdělil že je tam opravdu pomalu nulová zásoba.
Není mi to jedno a měla jsem velký strach jak na tom bude partner aby bylo mimi aspoň z něho. na druhou stranu jsem ráda že aspoň nějaký způsob je jak Mimi mít když to nejde normální cestou
@IrenkaBobek Ahoj, ano mně imunologii dělali, ale asi záleží na CAR ![]()
@Natyy7 aha, no zkusím se zeptat. U nás je problém v počtu spermií já jsem v cajku
@Nikii89
Mela no.. To nechapu prave. Skoda ze si to nemuzu predepsat sama😂
@Maji33 píše:
@SlečnaMarie Tak jsi mě uklidnila, máme to úplně stejně. A hodně doufáme, že 1. pokus vyjde.Slíbili nám pravidelný update jak se embrya vyvíjí na mail, kromě neděle, tak jsem zvědavá.
Jee, tak to vam zavidim. Taky bych to nejradsi sledovala☺️ 🤗
@SlečnaMarie že?
už toho máme tolik načtenýho, prodiskutovanýho, zjištěnýho že bychom mohly sami sobě dělat lékaře
![]()
@Mirinda40 upřímně tohle neni rozhodnuti jestli pouziju tuhle nebo tamtu metodu nebo jdy bude transfer.. tohle je tak velké rozhodnutí, že bych si určitě nechala rict další nazor nebo se minimálně zeptala, zda aspoň jeden cyklus s vlastními vajíčky u nich ti udělají.. ake stejně bych si domluvila konzultaci s těmi výsledky co máš i jinde… I kdyby z tebe vydolovali jen 1 vajíčko, třeba by bylo to právě…
Maximálně trati 1 mesic kvůli stimulaci a peníze za pokus.. ale třeba by ti ivf s vlastními stihli I dřív a nemusela bys čekat na jaro…
Nejsem mudr.. jej pis
pisu názor