IUI a IVF 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
147
14.5.25 17:49

@Iustitia omnibus To je skvělý. :) Tak oni říkají, že se šance zvyšují, když se IUI opakuje ale to čekání je o nervíky..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.25 17:54

@Ojluse No to teda. A teď zase čekání na výsledky krve :think: tak snad to bude vše ok :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
14.5.25 18:06
@Iustitia omnibus píše: Více

Určitě ano!
Já už 3 den špiním, tak mě to trošku stresuje. Je to slaboulinké, ale i tak. Člověk je vynervovaný ze všeho mi přijde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
15.5.25 05:22

@Iustitia omnibus Jsou to stresy..Dneska jsem zkoušela testovat 8 den po IUi a test bílý, takže ovitrelle je už pryč..:)
Určitě ta krev dopadne v pořádku..:)

@Kackaa31 To je pochopitelný, tak jsem vynervovaná a to nemám ani //..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
15.5.25 07:21

Ahoj s dovolením se přidám. Předevčírem jsem začala stimulovat na ivf a neuvěřitelně mě bolí hlava a to se snažím hrozně pít. Měla jste některá? @Kackaa31 špinění není nic špatného já po druhém ket docela dost krvácela od 6.dne a to snad jednou za 14 dní pořád sem to vzdavala a pak v 12tt to usmálo a světě div se teď vezu do školky 5letou holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.5.25 07:50

@Srabek já jsem při stimulaci byla fakt že 2l vody za den. I lékaři mi to doporučovali, protože ty injekce dehydratují. Takže zkuste víc pít, ale občas mě též bolela hlava.. takže asi prostě ten nával hormonů, ono to nic příjemného pro to tělo není, co si budeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
15.5.25 10:00

@Kackaa31 No už sem asi zapomněla jak moc je to náročný :roll: navíc mi teď dali jednou tak velký dávky hormonů protože podle slov doktorky už nejsem nejmladší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.5.25 10:01
@Srabek píše: Více

No tak to mě je 25 ale mám nízké AMH takže při druhém IVF, jsem též měla zvýšené dávky. Byl to mazec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
15.5.25 10:15

@Kackaa31
Já mám amh vysoký ale mám pco a ještě špatnou srážlivost v těhotenství. Už sem byla rozhodla že nám prostě musí jedno dítě stačit, ale v únoru se to ve mě zlomilo a řekla sem ze to ještě musíme zkusit aby jsme toho jednou nelitovali. navíc malá si k vánocům přála jen jednu věc a to sourozence a byla strašně zklamaná že řekla že je Ježíšek hloupé že ji přines tolik věcí ale tu jedinou věc co chtěla ji neprines. tak zkoušela napsat čápovi. tak uvidíme co ji přinese :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
15.5.25 13:27

@Mojzi čauky tak jak si dnes dopadla? Já nic moc, největší folikul vlevo jen 13mm a další 2-3 malincí. v Pondělí jdu na další měření a případně v úterý IUI - pokud bude z čeho ovulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
15.5.25 15:09

@Medvidek23 ahojky, ja dobre, mam 19mm z leva, dneska pichame ovitrelle a zitra rano jdem na vec :lol: nasadila jsem na zacatku cyklu myo inositol a myslim ze ma efekt :palec:
A kdy cekas ovu podle kalendare?

• Citovat
  • Upravit
15.5.25 15:29

Ahoj holky, tak mám výsledky z krve. Je to tam!!! HCG 65, prý 14. den po IUI moc pěkná hodnota. Jdu pro jistotu ještě v pondělí znovu na krev a pak koncem měsíce na ultrazvuk :pankac: mám neskutečnou radost, že to 3. IUI vyšlo a teď jen ať vše klape jak má :srdce: s PCOS a manžel jen 1% morfologii spermií a i tak to jde holky!!! :srdce: :srdce: :srdce: takže naděje je vždy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
15.5.25 15:57

@Iustitia omnibus gratuluju :srdce: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
688
15.5.25 16:18

Holky, moc gratuluju k pozitivním testům :srdce: :kytka: Je super tady číst i ty dobré zprávy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
15.5.25 17:24

@Mojzi já při 19 mm píchala v pondělí v 19 hodin ovitrelle a šla jsem na IUI až ve středu ve 12 hodin..:) je zvláštní, jak je to všude jiné..:)
@Iustitia omnibus Hezkyyy! :) To je skvělý, jen ať roste. 🍀 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital