IUI a IVF 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.5.25 17:51

@Ojluse Děkuju, pořád tomu nemůžu uvěřit, ale asi sílí a sílí, protože v Era krev dopadla dobře a dnes skok na testu jak blázen! Pro zajímavost posílám porovnání včera a dneska 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
15.5.25 17:53

@Ojluse nas CAR ma v sobotu zavreno, takze nam nic jineho nezbyva :D

Minule jsem pichala pri 19mm ale az ve 22h vecer a na IUI jsme sli az pri 23mm :nevim:
(Injekce sobota vecer a IUI pondeli rano).

Jedine ktere nam zatim vyslo bylo to, kde jsem mela ovitrelle pri 21mm a IUI bylo druhy den. A to bylo myslim taky ctvrtek + patek.

• Citovat
  • Upravit
152
15.5.25 21:19

@Iustitia omnibus
Hezky, vypadá to moc dobře. ♥️ Takovej krásnej test by se mi taky líbil.🤪 😁 Je to pěknej skok. :)
@Mojzi Áha, takže jsem to měla v pohodě..:) jo takhle, takže domácí snažení, chápu..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
15.5.25 21:39

@Mojzi jeee tak to je skvělý 😊 a kolikátý si den cyklu? Budu držet moc palce :srdce: podle kalendáře v neděli, podle dr bude v úterý :lol: tak uvidíme co mi řeknou v pondělí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
15.5.25 21:41

@Medvidek23 dekuju :srdce:
Dneska prave DC11, takze fofr 😁
Ale zitra se mi tam nechce, nejak to necitim :D

• Citovat
  • Upravit
433
15.5.25 22:53

@Mojzi tak to je opravdu fofr :lol: a zkoušela si ovulační testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
16.5.25 06:24

@Medvidek23 posledni jsem si delala ve stedu, ten byl negativni a pak mi dosly 😁 😁
No a ted uz je mam, ale mam i ovitrelle, takze nemaj smysl delat :D

• Citovat
  • Upravit
433
16.5.25 07:27

@Mojzi jooo tak to určitě klapne 💪 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
16.5.25 08:54

Dnes by měla přijít MS, tak snad už opravdu nedojde. A asi v pondělí budu volat na kliniku. Nejradši bych zavolala už zítra, po termínu MS. :lol: nedočkavec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
18.5.25 19:54

@Mojzi To je fofr, já mám ovu až tak kolem 20 dne cyklu.. takže tohle je rychlost..😁 ve středu to bude 14 dní po IUI, testy jsem si zatím nekoupila, páč by mě svrběli prsty a musela bych si je udělat..😁

@Kackaa31
To už určitě nedojde, je to super!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
18.5.25 19:57

Holky me to pravděpodobně nedopadlo. Tak nás čeká KET. Vám přeji at se vám zadari a mate dvě krásné čárky ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
19.5.25 13:10

@MK90941 Achjo, tak to mě mrzí. :roll: Budu moc držet pěsti na ten KET ❤️

Já jsem zvědavá, jestli tento týden bude nějaký dominantní folikul, abychom mohli zkusit naplánovat tu druhou IUI, a pokud to zase nevyjde, tak už taky půjdeme do IVFka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.5.25 13:14

@Marina24 Dekuju moc tak nejak jsem myslela ze kdyz vysel duch 8 den po et i Hcg bylo tak ze to dopadne dobre. Bohuzel ne.
Urcite tam alespoň jeden dominantní bude. Je potřeba stále věřit ❤️ všechno bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
19.5.25 16:20

@Ojluse ja mam cykly kolem 28 dni, takze aspon v tom mam stesti, vsechno se deje relativne brzo :mrgreen:

Jinak dneska jsem teda 3.den po IUI a nepozoruju nic, jenom pomalu se posouvajici kalendar :mrgreen:

@MK90941
To me mrzi 😕 tak hodne stesti pri KET, at vam to hned dopadne ♥️ nemohl tech 8 dni byt jeste ovitrelle? Nebo ten se nedava?
A mate jeste mrazacky?

@Marina24
Drzim palce, dej vedet, co ti tam nasli :andel: kdy jdes?

• Citovat
  • Upravit
152
19.5.25 17:09

@Mojzi
Mít 28 je super 😁..Já mám dneska 33DC a 12 dní od IUI, ofiko mám testovat až ve středu..No ale nevydržela jsem to a před chvílí jsem testovala, a nic.. tak uvidíme ale divila bych se, kdyby tam byli dvě//, já nemůžu mít nikdy nic jednoduchý, tak ani tohle..
Ten pomalu posouvající se kalendář je masakr, o tom žádná..😁 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital