IUI a spermiogram

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2191
13.1.10 23:01

zdravim vas holky, uz jsem psala na jinych diskuzich, takze ted jsem ve zkratce. s manzelem se snazime od kvetna o mimco, 6.1. jsem byli poprve ve varske poradne pro neplodnost. zatim vime o zadrhelu u manzela a to spatny spg, zacala jsem brat clostibegyt a ted v pondeli 18.1. tam jdu na kontrolu kvuli vajickum a pripadnemu IUI. nekde jsem cetla, ze pokud se utvori ale hodne vajicek, tak vam IUI neudelaji a budou doporucovat chraneny styk kvuli riziku vicercat. nemate s tim prosim nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
14.1.10 16:49

Ahoj holky, tak se hlásím po návštěvě Gennetu, jak jsem slíbila. Ráno mi můj gynekolog píchnul Agolutin na vyvolání MS. V Gennetu jsem si doslova vybrečela lék Gonal v injekci jako stimulaci na IUI. Chtěli mně zase stimulovat Clostilbegytem, ten jsem odmítla, protože jsem na něj nereagovala a nechci další měsíc promarnit. Gonal si mám píchat 2,4 a 6 DC, pak folikulometrii a inseminace.Na ten Gonal se doplácí asi 2500,– ale to obětuji. Jen mám trochu obavy z vedlejších účinků :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
15.1.10 09:37

Ahojky Helenko,
Gonalu se neboj…žádné vedlešjí účitnky jsme neměla a to jsem stimulovala na IVF, takže určitě vyšší dávky a dýl než ty. Přeju ať s brzy zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
16.1.10 12:48

ahoj ja jsem taky stimulovala va IVF Gonalem f a mela jsem naběh na ohss,ale u každeho je to individualni takže se ničeho neboj uvidiš sama hlavně žadny stres :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
21.1.10 09:14

Ahoj holky, tak stále čekám na MS po Agolutinu a nikde nic. Vždy přišla do 5. dne a teď jako na potvoru nikde. Samozřejmě, že jsem si dělala test, ale jen / :cry: Už na MS čekám jako na smilování, abych mohla začít s Gonalem a začalo se konečně něco dít. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
21.1.10 18:42

takže konečně se mi budou věnovat dle mích představ. Jěště před IUI mi udělají sono zda praskl po pregnylu ten folikul a zda došlo k uvolnění vajíčka.

Dále mi nabídla zjištení průchodnosti vejcovodů pomocí kontrastní látky nebo laparoskopii. tak nevím zda to mám podstoupit. Na celém těle už mám víc jak 10 jizev víc než i můj manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.12 19:06

holky prosim o radu dneska jsem byla na inseminaci.laborantka mi rikala ze po zpracovani mel manzel spermio pohyblivost 55procent co myslite je to dobre? dekuji lenka

• Citovat
  • Upravit
15413
8.2.12 20:34

Anonymní, zrovna nedávno jsme o tom mluvili s doktorem v Gennetu a říkal, že je to dobré a lepší než průměr. Rozhodně to prý není problém. Ještě manžela chválil :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.12 07:52

ivco a kolik jste meli procent pohyblivosti?

• Citovat
  • Upravit
15413
9.2.12 08:19

Stejně jako vy, 55%, tak doufám, že to je fakt v pohodě. Teď jsem někde četla, že hraniční je 50%, takže s tímhle se určitě otěhotnět dá, neboj :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.12 08:22

ivco diky ty uz jednou ditko mas ze? take s inseminace nebo se vam povedlo normalne.?

• Citovat
  • Upravit
15413
9.2.12 08:24

Jo, jo, mám a také z inseminace, povedlo se to hned na podruhé :-). Doktor říkal, že v to u mě ani nedoufali, ale povedlo se. Ani teď se mu u mě moc do IUI nechtělo, ale já bych to párkrát zkusit chtěla, když už se to jednou povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.12 08:31

tak to jo .

• Citovat
  • Upravit
1257
13.3.12 15:28

AHOJ HOLKY, MŮJ PŘÍTEL MÁ TAKY ASTHENOSPERMIE, POHYBLIVOST 55-60% A NETVÁŘIL SE NĚJAK MOC DOBŘE…„PREJ NA UMĚLÉ TO JEŠTĚ NENÍ“, TAK MÁME ZKOUŠET…TAKY JDU NA IUI POPRVÉ PŘÍŠTÍ ČTVRTEK, TAK SE TAKY BOJÍM, NEVÍM CO TO BUDE, ALE BYLA JSEM NA HSG A TO JSEM ZVLÁDLA, SICE TO BOLELO JAK ČERT,ALE V POHODĚ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
13.3.12 15:28

DOKTOR SE NETVÁŘIL :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie