IUI a spermiogram

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
25.11.09 18:04

a myslíš že je možnost, že se to povedlo? :-) kéž by:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
26.11.09 09:17

ahoj sue001,
tak já ti na zítřek přeji hodně štěstíčka!!!! Já byla taky úplně bez léků, když nebudu počítat 1× Pregnyl do zadku… nevím, jestli to bylo dobře nebo špatně, ale musím věřit doktorům. Já byla na IUI jen jednou a bohužel se nepodařilo a byla jsem z toho zklamaná víc než jsem čekala, proto jsme se s manžou rozhodli pro IVF a zvýšit tím i šanci otěhotnět. :wink: Tak snad to vyjde… :lol: S tím zaměstnáním to máš celkem napnuté, ale sned to dobře dopadne a stihneš být ještě těhotná! :wink: Tak držím palce ve všem! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
27.11.09 09:17

ahoj sue001,
děkuji… snad už budu příště přispívat jen optimistickými zprávami! :-D A doufám, že ti dneska vyjde!!!! :kytka: A podávej hlášení! :mrgreen: Držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10799
3.12.09 20:29
Anavi píše:
Ahojte,neviete mi, prosim,niektora poradit,aky je „limit“ spermiogramu,aby bolo prevedene IUI?
Alebo,aky ste mali vy spg. pri uspesnej IUI?
Dakujem
Ivana

Ja byla na IUI ctyrikrat, pokazde jsme meli pocet okolo 20mil., ostatni parametry si nepamatuju. Ale pamatuju si, ze mi pokazde rikali, ze je to na hranici normy, ale ze se jeste IUI provest da. No a ta ctvrta se zadarila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10799
4.12.09 20:14
sue001 píše:
Co já vím, tak na zdárné provedení IUI by měla být hlavně dobrá pohyblivost a tvar…

Aha. No já jsem to tenkrát hodně studovala, ale už jsem to asi zapomněla. Přeji všem ať to vyjde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
6.12.09 04:57

Ahoj Štěpi ,
jak jsi dopadla na té konzultaci ? já se chystám příští týden pokud to pojde na další IUI. nevím zda budu moc jít neboť tento levý vaječník nevím jak dobře funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.12.09 10:06

ahoj holky,
sue001, Marti, tak jsem byla toho 4.12. V CARu a dopadla jsem tak, že musím ještě s manžou na jeden pohovor a vyplnit papíry na pojišťovnu, tam to bude trvat cca 3 týdny, do té doby, než to vyřídí pojišťovna, tak si manža musí skočit na vyšetření spermatu - reakce akrozomu, které se v našem CARu nedělá, tak musí někam jinam,do nějaké laborky, ty výsledky budou za 10 dní. Já musím taky ještě na krev na nějaké hormon. vyšetření. Než to všechno bude hotové, tak je leden! :-? Takže stimulovat na IVF začnu až v lednu. No tak jsem se ještě domluvila a dr., že abych v prosinci nezahálela, tak zkusím 2.IUI. Dneska ráno jsem byla na injekci do zadku - Pregnyl, protože jsem měla v pátek pěkný folikul, a zítra ve 14.00h. jdu na IUI. Moc tomu sice už nevěřím, ale kdyby to vyšlo, tak budu šťastná, jako blecha! :dance:
No a jak se máte vy, holky? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.12.09 10:37

sue001 - no já jsem tam po 1.IUI ležela jen cca 4 min. co mi řekl dr. a pak jsem jěště čekala v sedě v čekárně 15 min., kdybych měla nějakou alergickou reakci na sperma. Jinak jsem taky pak šla na bus a pak ještě nakupovat… ale doma jsem se pak jen válela. Taky mi dr. nedal ani žádný Utrouš nebo něco! :nevim: A jinak jsem ti psala ještě do nové snažilky! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.12.09 14:38

Ahoj všem, tak jsem po 1 IUI. Dopadla výborně!!! Přeju všem at se Vám to také podaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
7.12.09 15:31

štěpi nás tam nechali po zákroku 20 minut ležet.takže tam zkus třeba teď poležet 20 až 30 minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
7.12.09 16:25

Štěpi,tak já myslím,že Ti to pohovor dopadl nadprůměrně dobře,čekala jsem,že napíšeš,že to bude na x měsíců a ono „už“ v lednu a zítra si ještě skočíš na IUI :palec: Mě se to zdá super,teď jen,aby pojišťovna makala rychle :wink:
Holky prosím Vás,kolikrát jste (spíš Vaši chlapy 8-) ) byli na spermiogramu před UIU?

Příspěvek upraven 07.12.09 v 16:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.12.09 16:28

agy - tak na jednu stranu je to o.k., ale já jsem do všeho hrozně moc hrrrr a nebaví mě čekat! :mrgreen: Tak se nmi to zdá dlouho… no tak snad to dopadne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
7.12.09 16:35

Štěpi,žádný snad URČITĚ!!! :wink: Jestli né rovnou zítra,tak v lednu :-) Já Tě chápu, v lednu jdem teprve na první pohovor a mě to taky připadá jako strašná doba,div nestříhám metr :oops: :wink: Nejradši bych tam šla čekat do čekárny,jestli někdo nevypadne a nebudou mít na nás čas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
7.12.09 17:16

Agy manža byl na 1 SPG špatný a pak šel na 2 kontrolní SPG tak po 2 měsících a několika dnech SPG byl super zlepšení na 23 mil a dobrých a rychlích 11% jenže další týden při IUI nám řekli poměr zase jen 8 mil a 6% dobrých bere pořád nějaké vitamíny. takže to taky může kolísat. je škoda ,že se tomu nedá nějak poručit ,aby byl dobrý při IUI. taky mě hodně štve to čekání. Dnes jsem se naštvala a použila tlačku ,aby po 3 měsících byly hotové ty výsledky genetiky na které všechno vázne.nevim zda manžu jěště pošlou na další vyšetření nevím zda ho čeká nějaká operace i když varikokéla nebyla potvrzena atd. chci si zase něco plánovat i jíneho ,ale nemůžu jsi ani zaplatit lyžovačku a pod. taky pokud se naštvu dám si pauzu a pojedu zase do vysokých hor No jěště nemám zdolaný Mont Everest ale spokojím se s Kilimanjarem. takže bych měla zvážit zase speciální očkování a to se zase nesmí .Těšila jsem se že když máme domluvený silvestr ,že jsi budu moc vzít dovolenou 1až 3 ledna takže asi ne. Přitom to ubyto máme rok do předu zamluvené neboť jsem si myslela ,že budu po půl roce návštěv caru konečně těhu a oni nejsou hotové ani výsledky. tak mě to štve. je škoda ,že za celých 11 let co dělám sestru tak jsem nikdy nemohla mít v prosinci dovču . Tak jsem se moc těšila na letošek ,že to konečně vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
8.12.09 17:34

Zuzko,a na UIU měli v CAR Vaše zamražené spermie nebo byl na odběru znovu? Já vůbec nevím,jestli musí partner vždy dát vzorek znovu nebo jak to je :oops: Jinak chlapy v tomhle chápu,že se jim do toho zrovna 2× nechce,ikdyž mi tam potkali chlapa,který okamžitě po odběru volal „Berušce“ a vykládal jí jak to probíhalo,plná čekárna lidí,… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí