IUI a spermiogram

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2670
8.12.09 21:32

Agy je lepší aby ty spernmie byli čerstvé ne mražené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
9.12.09 17:07

To je jak debata o kuřatech - lepší čerstvé než mražené :lol: Asi máte pravdu,logicky jsou lepší čerstvé :think:
Sue,to mě mrzí,že menses dorazil,jak budete pokračovat dál :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
11.12.09 18:29

Sue,jak to myslíš,že by bylo lepší o tom vůbec nedebatovat,myslela jsem,že kvůli tomu tu vlastně jsme :-o Pročítala jsem tvé téma „ovulace ano,či ne“ docela mě vyšokovalo,že Ti lékař řekl,že se má tulit pořád,mě řekli,že nejčastěji obden,že jinak spermie neuzrají a nemá to žádnou cenu 8-o :nevim: Jak Ti dopadla vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
11.12.09 19:14

Jsem nešťastná výsledky budou všeho až v lednu takže suma sumárum to trvá celkem 8 měcíců . Jsem naštvaná , že genetika a sono trvá 5 měsíců. Ztratila jsem možnost mít dítě v zimě kvůla alergii na včelu bylo mě doporučeno počít dítě v zimních měsících ,aby nebylo poškozeno.
taky jste tak dlouho čekali na výsledky ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
11.12.09 19:35

Nepalko,my měli výsledky genetiky za 5 týdnů 8-o proč 5 měsíců na sono? To jsi tak dlouho objednaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
11.12.09 21:21

sono bylo hned ,ale na genetiku čekáme tři měcíce takže, mě možná tou liknavostí připravili o dítě chtěla jse mít totiž tři a to do těch slavných 38 nemám šanci stihnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
12.12.09 08:12

Nepalko,nehaž flintu do žita,jestli máte tak dlouhou objednací dobu,zkusila bych se objednat jinam,třeba někam do Prahy,kde Tě vezmnou dřív.Nechceš to zkusit? Nenech si od doktorů zkazit sen! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
12.12.09 10:45

příště se objednám asi do Prahy nebo jinde kam my jede dobře vlak v brně na ně už kašlu.. mi budeme mít po 8 měsících snad všechny výsledky hotové což je 1 těhotenství . Moc jsem chtěla tři děti ,ale a s takovou budu ráda za jedno. Včera mě z toho ruply nervy jsem nasraná a asi mě to ani hned tak nepřejde. Jsem zvědavá co mi řekne dr . zítra , teď třeba začnu chodit já na vyšetření a rok bude pryč možná jsem mohla chodit po svých vyšetřeních v tom mezičase než bude mít vše hotové manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
12.12.09 11:28

Nepalko, úplně chápu,jak si naštvaná :-? Taky jsem vždycky chtěla 3 děti,ale když vidím,jak je cesta trnitá,budu nejspíš ráda za 1 :-( Bojím se aby to netrvalo takhle dlouho,tak se budu na konzultaci snažit prosadit si všechna vyšetření co nejdřív,ale jestli nám nabídnou rovnou ivf,asi ten jeden pokus rysknu a vyšetření nechám až na případný druhý pokus :roll: Nevím,jestli je to nejchytřejší,ale nechci čekat,snad toho nebudu litovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
12.12.09 12:56

agy to půjdete na prvníkonzultaci ??, nezapomen ,že za IVF se taky doplácí dle toho co ti dopořučí a může to být od 14 do caa.50 tisíc. nevím zda víš co a jak jinak jsi to přešti v brožuře asi jsem ti www posílala ,že ??jinak www.ivfbrno.cz průvodce neplodností

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
12.12.09 13:17

Nepalko,díky za odkaz,informací není nikdy dost :wink: Co jsem tak zatím všude možně pročítala,tak u párů s problémem jako máme my to většinou ta nejvyší pálka nebyla,ale rozhodně počítáme s tím,že letošní úspory na dovču padnou na těhotnění :roll: První konzultace nás čeká v lednu,kdyby tak šel popohnat čas,viď 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
12.12.09 13:54

Přesně tak . v lednu až březen na to prdim (je možné ,že mě to třeba přejde) pojedu lyžovat nebyla jsem 2 roky.Je pravda ,že jsem taky slyšela a četla ,že všechny pokusy i lépe vychází na jaře. mám na mysli jako z biologie. také zvířata se páří na jaře.Nám nabídli jen IVF. manžovy se ale od té doby zlepšil SPG tak chci zkusit jen IUI 6 pokusu pak uvidím co dál . Otevřeně jsem se zeptala zda mi hrozí rakoviny je to možné při vysokých dávkách hormunů. U nás je to totiž v rodině. nádory spodku .jak všude možně holky psaly tak se snaží hodně tlačit do toho na čem vydělají a ne do toho co je pro nás výhodné jak finančně tak pro naše zdraví.Jé a odkud jsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
12.12.09 20:27

No,to mě taky pěkně štve,z lékařství se stal byznys :evil: A u Tebe zjistili nějaký problém? IUI Vám udělají AŽ po těch výsledcích? 8-o Ty to asi taky nemáš se zdravím jednoduché,viď(co jsem tak pročítala i na ostatních dizkuzích tady,zmiňovala ses o epilepsii a alergiích na léky,jestli se nepletu) :roll: Věřím,že Tě ta naštvanost přejde a vrhneš se do dalšího snažení zase s nadšením :kytka: Já jsem z malého města na jihu Čech u Českých Budějovic :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
12.12.09 22:23

To jsi si popletla já mám alergii pouze na včelu , jinak zatím vše Ok možná trošku zlobí levý vaječník dovím se to v pondělí co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
13.12.09 15:15

:lol: tak to promiň,já měla za to,že si někde psala,že si nechtěla nějaké léky,že ses bála epil.záchvatů a alergické reakce :oops: Tak přeji ať Ti zítra řeknou,že vaječník je ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí