IUI a spermiogram

Napsat příspěvek
Velikost písma:
agy
15466
11.12.09 19:35

Nepalko,my měli výsledky genetiky za 5 týdnů 8-o proč 5 měsíců na sono? To jsi tak dlouho objednaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
11.12.09 21:21

sono bylo hned ,ale na genetiku čekáme tři měcíce takže, mě možná tou liknavostí připravili o dítě chtěla jse mít totiž tři a to do těch slavných 38 nemám šanci stihnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
12.12.09 08:12

Nepalko,nehaž flintu do žita,jestli máte tak dlouhou objednací dobu,zkusila bych se objednat jinam,třeba někam do Prahy,kde Tě vezmnou dřív.Nechceš to zkusit? Nenech si od doktorů zkazit sen! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
12.12.09 10:45

příště se objednám asi do Prahy nebo jinde kam my jede dobře vlak v brně na ně už kašlu.. mi budeme mít po 8 měsících snad všechny výsledky hotové což je 1 těhotenství . Moc jsem chtěla tři děti ,ale a s takovou budu ráda za jedno. Včera mě z toho ruply nervy jsem nasraná a asi mě to ani hned tak nepřejde. Jsem zvědavá co mi řekne dr . zítra , teď třeba začnu chodit já na vyšetření a rok bude pryč možná jsem mohla chodit po svých vyšetřeních v tom mezičase než bude mít vše hotové manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
12.12.09 11:28

Nepalko, úplně chápu,jak si naštvaná :-? Taky jsem vždycky chtěla 3 děti,ale když vidím,jak je cesta trnitá,budu nejspíš ráda za 1 :-( Bojím se aby to netrvalo takhle dlouho,tak se budu na konzultaci snažit prosadit si všechna vyšetření co nejdřív,ale jestli nám nabídnou rovnou ivf,asi ten jeden pokus rysknu a vyšetření nechám až na případný druhý pokus :roll: Nevím,jestli je to nejchytřejší,ale nechci čekat,snad toho nebudu litovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
12.12.09 12:56

agy to půjdete na prvníkonzultaci ??, nezapomen ,že za IVF se taky doplácí dle toho co ti dopořučí a může to být od 14 do caa.50 tisíc. nevím zda víš co a jak jinak jsi to přešti v brožuře asi jsem ti www posílala ,že ??jinak www.ivfbrno.cz průvodce neplodností

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
12.12.09 13:17

Nepalko,díky za odkaz,informací není nikdy dost :wink: Co jsem tak zatím všude možně pročítala,tak u párů s problémem jako máme my to většinou ta nejvyší pálka nebyla,ale rozhodně počítáme s tím,že letošní úspory na dovču padnou na těhotnění :roll: První konzultace nás čeká v lednu,kdyby tak šel popohnat čas,viď 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
12.12.09 13:54

Přesně tak . v lednu až březen na to prdim (je možné ,že mě to třeba přejde) pojedu lyžovat nebyla jsem 2 roky.Je pravda ,že jsem taky slyšela a četla ,že všechny pokusy i lépe vychází na jaře. mám na mysli jako z biologie. také zvířata se páří na jaře.Nám nabídli jen IVF. manžovy se ale od té doby zlepšil SPG tak chci zkusit jen IUI 6 pokusu pak uvidím co dál . Otevřeně jsem se zeptala zda mi hrozí rakoviny je to možné při vysokých dávkách hormunů. U nás je to totiž v rodině. nádory spodku .jak všude možně holky psaly tak se snaží hodně tlačit do toho na čem vydělají a ne do toho co je pro nás výhodné jak finančně tak pro naše zdraví.Jé a odkud jsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
12.12.09 20:27

No,to mě taky pěkně štve,z lékařství se stal byznys :evil: A u Tebe zjistili nějaký problém? IUI Vám udělají AŽ po těch výsledcích? 8-o Ty to asi taky nemáš se zdravím jednoduché,viď(co jsem tak pročítala i na ostatních dizkuzích tady,zmiňovala ses o epilepsii a alergiích na léky,jestli se nepletu) :roll: Věřím,že Tě ta naštvanost přejde a vrhneš se do dalšího snažení zase s nadšením :kytka: Já jsem z malého města na jihu Čech u Českých Budějovic :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
12.12.09 22:23

To jsi si popletla já mám alergii pouze na včelu , jinak zatím vše Ok možná trošku zlobí levý vaječník dovím se to v pondělí co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
13.12.09 15:15

:lol: tak to promiň,já měla za to,že si někde psala,že si nechtěla nějaké léky,že ses bála epil.záchvatů a alergické reakce :oops: Tak přeji ať Ti zítra řeknou,že vaječník je ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
14.12.09 15:08

Jsem ráda ,že jsem byla držkatá jinak bychom měly další pokus až v lednu. Já jsem zjistila ,že musím chodit na folikulometrii až tak 15 DC.Hurá sláva 2 .IUI 16.12.

Já vůl jsem propásla šanci v říjnu nechala jsem se odbít.

Také jsem se ptala ,zda jsi potom zákroku mohu nechat udělat reprodukční blok neboli imunologii zda nemám na maželovo sperma alergii. sami mi nic nenabídli. takže čtu ptám se a říkám co jsi chci nechat udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
14.12.09 16:24

Tak to je super :palec: Já věděla,že Ti tu špatnou náladu brzy vystřídá pozitivní zpráva :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
15.12.09 09:39

Ahoj Martí,
tak budu moc moc držet palce!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
15.12.09 15:20

Śtěpi díky za podporu . Minulý týden jsem byla na otočku v Praze ,ale bylo moc a moc škaredě.takže jsem byla s brachou na obědě a pak jsem jela domů.zase pojedu vlednu tak se ozvu a muzem jsi dat sraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí