IUI a spermiogram

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1826
21.10.09 17:48

Stepi :o))))))))) Tak IUI ma od sexu veeeeeeeeeeeelmi daleko:o)))
Dakujem :o) Snazim sa,ale po obede som uz nevydrzala a dala si tbl proti bolesti…uz som nevedela,ako si mam :,-(nut:o((((

Anonymni: ja som cez utrogestan MS nedostala nikdy,az po vy:,–(eni…je to vo hviezdach…

Dakujem vsetkym za odpovede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
22.10.09 10:04

Ahoj Ivi,

já vím, že do sexu to má daleko :lol: , a radeji bych otěhotněla příjemnějším způsobem, ale ten mi bohužel asi nebude dopřán. :(
No a jak ti je dnes???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
24.10.09 11:36

Ahoj Stepi,
skor mi to nevyslo odpisat ti…uz ten dalsi den to len „tlacilo“ a dnes uz necitim nic, len mam nafuknute brucho,ale to je z utrogestanu…
Ked ma uz nic neboli,tak na tu IUI tak nemyslim,a to je fajn.....
Pekny vikend
 Ivana

P.S. chcela by som absolvovat IUI aj v novembri,tak sa mozno k tebe pridam a budeme sa pozorovat spolu:o))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
26.10.09 12:34

Ahoj Ivi

tak to je dobře, že je ti lépe. :) No já jdu dnes do CARU s manželem na konzultaci a podepsat souhlas k IUI a dozvím se další postup a přibližný termín IUI. Tak pak dám vědět. :wink:
A dej vědět, jak ti dopadlo to 1.IUI, až si budeš dělat testík… :D
Zatím ahojky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
3.11.09 07:52

Ahojte,

tak tt je negativ.:o( Vedela som to od zaciatku,ale taka mala iskricka aj tak tlela:o(((
Stepi,potom daj vediet,kedy mate IUI a drz sa!
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.11.09 08:45

Ahoj Ivi,
tak to je mi moc líto, že se asi nezadařilo… :cry: A už jsi dostala MS? Jinak by tam ještě byla naděje! :think: No Ivi, já jdu teď v pátek 6.11., to budu 11DC do CARu na vyšetření vejcovodů a pokud tam dr. najde i dobrý folikul, tak mi ten den večer ještě píchne injekci do břicha a v sobotu nebo v pondělí nastoupím na IUI. :-D Tak doufám, že to všechno přežiju a nebude mě dr. moc trápit! :-| No a pak ty nervy, jak to dopadlo… :roll:
Ivi, a ty chceš jít tento měsíc ještě jednou na IUI?
Zatím pa pa a drž se a nebuď smutná! Příště se určitě zadaří… neztrácej naději! :hug: Já jsem na tom stejně, jako ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
3.11.09 09:06

Stepi,si mila,dakujem:o)
Budem na teba mysliet, potesi ma,ked ti to vyjde, som rada ,ked viem,ze IUI funguje, dodava mi to optimizmus:o)
MS este nemam,ale ja ho cez utrogestan nikdy nedostanem,preto mi to vzdy rozhodne tt test…a 14 dni po IUI negat. test,myslim hovori za vsetko. Tento mesiac na IUI nejdeme,mazel je definitivne ko:o(((
Nechame to na jar.....
Pa
 Ivana

potom napis „zazitky“ z 1. IUI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
3.11.09 09:28

ahoj,
asi zalezi kde v tom spg je problem, manzel mel astenospermie (a trochu teda hranicni ty patologie spermii), a tam mi prijde IUI jako vhodny reseni. My meli jednu IUI neuspesnou, pak nam rekli ze nerostou folikuly ze ovulace nebude a ze udelaji IUI se stimulaci pristi cyklus. no a zrovna v tom cyklu, kdy nam rekli ze ovulace nebude se nam zadarilo
a to nam puvodne taky doporucovali rovnou IVF protoze prvni spg byl silenej a dalsi teda dobrej, ale furt hodne spatna pohyblivost

Drzim vam vsem palce at to konecne vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.11.09 11:03

Ivi, určitě dám vědět… a vy se s manželem držte a nevěste hlavu! Jednou to vyjde!!! :-)

Ahoj zuzko84,
tak to je super zpráva, že se vám zadařilo i přes horší SPG, my máme stejný problém - astenospermie. :roll: A to se vám zadařilo přirozeně nebo při IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
3.11.09 16:11

stepi - nakonec prirozene , prave v tom cyklu kdy povedeli ze ovulace nejspis nebude a ze teda ani nebudou IUI zkouset, ale mozna se jim jen nechtelo si pridelavat praci takhle pred vanoci :-D , ale ne, mela jsem asi ovulaci driv nez jsem tam sla na tu folikumetrii. ale na nas je videt ze nekdy to proste chce jen cas - prvni ditko mame po 2 letech,druhe po roce a pul :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
3.11.09 17:19

Ahoj holky.
Odběhla jsem si k Vám od snažilek. Příští čtvrtek mně čeká laparka vejcovodů a pak stimulace na IUI. Pravděpodobně mám anovulační cykly, tak uvidíme, jestli se zadaří. Manžel měl na SPG malý počet spermií, jen 15 mil.Chci se zeptat, zda před IUI mu budou dělat SPG znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
3.11.09 17:52

ahoj,
v den IUI pri odberu spermii to i hodnoti, takze ano, budou :-)
drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.11.09 08:31

zuzko8 - tak to je super, že se vám to takhle podařilo… :potlesk: Hrozně mě potěší, když tady vidím pozitivní zprávy… dodává mi to větší optimismus! :-o Tak ať se ti a dětičkám daří! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
4.11.09 21:48

stepi, to jsem rada, pro povzbuzeni jsem sem take ten nas pribeh psala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
9.11.09 17:45

Stepi ,tak ako? Uz mas po tom? A ako to prebehlo? Bolo to podla nasich zazitkov ,alebo mas inu „skusenost ?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí