IUI a spermiogram

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2670
14.12.09 15:08

Jsem ráda ,že jsem byla držkatá jinak bychom měly další pokus až v lednu. Já jsem zjistila ,že musím chodit na folikulometrii až tak 15 DC.Hurá sláva 2 .IUI 16.12.

Já vůl jsem propásla šanci v říjnu nechala jsem se odbít.

Také jsem se ptala ,zda jsi potom zákroku mohu nechat udělat reprodukční blok neboli imunologii zda nemám na maželovo sperma alergii. sami mi nic nenabídli. takže čtu ptám se a říkám co jsi chci nechat udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
14.12.09 16:24

Tak to je super :palec: Já věděla,že Ti tu špatnou náladu brzy vystřídá pozitivní zpráva :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
15.12.09 09:39

Ahoj Martí,
tak budu moc moc držet palce!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
15.12.09 15:20

Śtěpi díky za podporu . Minulý týden jsem byla na otočku v Praze ,ale bylo moc a moc škaredě.takže jsem byla s brachou na obědě a pak jsem jela domů.zase pojedu vlednu tak se ozvu a muzem jsi dat sraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
16.12.09 09:19

Martí, no jasně, určitě se ozvi…budu ráda! :dance: A jak jsi dnes dopadla, bylo vše v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
16.12.09 15:44

Ahoj Štěpi bylo to v pohodě už jsem nebyla tak stresováná ,ale od 5 jsem nespala. manža měl horší spg. než minule tak nevim jakto dopadne. Domluvila jsem se ze nebudu brát žádné léky žaludek jěště není ok.Jo a kdy máš jít na krev či má přijít MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
17.12.09 13:30

Ahoj Martí,
tak teď už jen zase čekat, viď. :roll: No já mám dostat MS 20.12. (28DC) a testovat já budu asi toho 20.12. Na krev mám jít do CARu 29.12. Ale spíš to asi dostanu… už mám příznaky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
18.12.09 16:07

ahoj Zuzko,
já jsem bez… neberu nic, prý to není potřeba. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
20.12.09 10:30

Sue,držím na zítra moc palce :kytka: Jak Ti zjišťovali přátelský hlen? To ti ho prostě odebral dr.v CARu nebo jsi byla někde na specializovaném pracovišti? Nám už se pomaličku blíží konzultace v lednu,tak přemýšlím,o co všechno požádat :think: taky se ale bojim,znáte to,žádný lékař nemá rád,když se mu kecá do práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
30.12.09 14:43

Takže mi ani druhá IUI nevyšla.Nevím totiž ani sama kdy mám ovu a kdy ne a oni nemají zájem to zjištovat. Konečně jsem dostala výsledky z genetiky a mám tam nějakou malou mozaiku a při těhotenství a 14 dní všelijaké vyšetření ,ale nezapoměla tam všem doktorům co to poslala zdůraznit ,že jsem nezaplatila poplatek 30kč(celý odstavec) ,ale dnes jsem zjistila ,že se plete zaplatila jsem ho mám to v kartě.Takže mě jako zdravotníka ponížila ,že jsem neplatič a dala to vědět dalším 4 lékařům. Ode dneška jsi budu žádat o doklad o zaplacení pro sebe. Vždy dostanu jen jeden papírek který odevzdám a nemám pro sebe žádný doklat a nemíním aby mi dělali zase ostudu a naschváli( telefonicky jsem totiž urgovala tu genetiku ,aby byla po třech měsících hotová v době včel nesmím totiž otěhotnět a připravili mě o možnost dalších pokusů IUI tři měsíce tak jsem byla už neodbytná a takovým ponížením se mi mstili znám to ,že se takhle ke zdravotním sestrám chovají). O těch 30 kč nejde ,ale o princip.

Další zkušenost s naším státem
Taky nás totiž vykradli (2 měsíce po nastěhování ) a vždy naše zákony stojí na straně státu nebo toho zloděje . Stát od nás neprávem totiž vybral určitou finanční část neoprávněně potvrdil mi to i ombucman ,ale politici jsou chytří neudělali totiž zákon na to ,aby byly povinni neoprávněně vybrané peníze ze zákona povinni vrátit.
tak funguje náš skorumpovaný stát a politika a vše kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.1.10 13:41

Ahoj Zuzko,
no dlouho jsem tu nic nepsala.. :oops: No tak, mě 2. IUI zase nevyšla a tak jsem už podnikla kroky k IVF. Už máme sepsané papíry na pojišťovnu, odebranou krev na vyšetření, a jsme domluveni na dalším postupu a detailech IVF. Příští týden bych měla volat do CARu, zda nám pojišťovna shválila IVF, poté bych měla přijit 21DC na UTZ, vyšetření, injekci do břicha. Po této injekci musím čekat dalších 21 dní a pak mám přijit do CARu pro léky na stimulaci a můžu začít stimulovat. Tomuto se říká dlouhý protokol. No je toho ještě hodně před námi a doufám, že se v únoru dočkám ET. :roll: Jinak všem přeji štastný nový rok, štěstíčko, zdravíčko, brzké těhu snažilkám a těhulkám pěkná bříška a zdravá miminka!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
4.1.10 13:54

Ahojte,

obcas nakukujem,ako sa vam dari......
Stepi: je mi to luto ,ze to nevyslo…a zaroven blahozelam k prvym krokom k IVF! Mas odvahu a si zena cinu:o))))

Sue 001: drzim pasticky a daj vediet......koncom januara by sme chceli ist na 2. IUI a surne potrebujem optimizmus:o))))

Majte sa krasne
Ivana

P.S. Nepalke sa ako dari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
4.1.10 14:03

Ahoj Štěpi, omlouvám se, že sem tak vpadám. Mám za sebou taky druhé IUI a neúspěšně, tak tak koukám po diskusích. Chodíme do Pronatalu a máme na únor zažádáno o IVF. Už nemám nervy na další IUI a jelikož i před IUI stimuluju injekcemi, tak jsme se rozhodli již pro IVF. Strašně bych si přála, aby to už vyšlo !!!!!¨Nám všem !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
4.1.10 14:11

ahoj mam za sebou 3×iui a nic a jedno ivf viz metrik,berte to tak e iui je vyplneni casu pred ivf :-D
hodne zdaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
4.1.10 14:23

Jé, to jsou milá slova. Taky si říkám, že teď už to vyjít musí !!!! :-) Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí