IUI a spermiogram

Napsat příspěvek
Velikost písma:
213
10.11.09 09:11

ahoj Ivi,
tak 6.11. jsem byla na průchodnosti vejcovodů a bylo to přesně, jak jsi říkala… nepříjemný tlak v podbřišku, jakp při silné MS, dalo se to zvládnout :lol: Jinak, zjistili mi, že mám právý vejcovod neprůchodný, ale to není prý nic tak strašného :nevim: , jen se IUI asi trochu ještě víc vzdálila od naší naděje… :-( No a včera jsem byla ještě na folikul. UTZ a našli mi vajíčko na levé ( té průchodné) straně, tak jsem ještě včera večer dostala injekci do zadku a ve středu 11.11. nastupuji na mou 1. IUI :potlesk: Těším se, ale zároveň mám obavy, aby se to podařilo… a jestli to bude bolet, tak na to už moc nemyslím… :wink:
No a co ty, jak se ti daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
10.11.09 10:06

Cau Holky taky jsem dnes byla na sonu a ve čtvrtek 12.11. mám jít na svůje 1IUI. Zitra jsem jít nechtěla protože ráno končím noční 12 hod směnu a nemohla bych jít ani spát . Bude lepší když budu trochu vyspala a odpočatá.No ,ale i tak se bojím co mě čeká zda to bude bolet . Dnes mi bylo rano dost blbe nemam totiž odpočinek a dostatek spánku mezi službami a tím vším běhaním kolem těch vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
10.11.09 11:46

Ahoj Nepalko,
no tak já ti budu držet palce :potlesk: Já jdu zítra na svojí 1.IUI, napsala bych ti jaké to bylo, ale půjdu z IUI rovnou domu a tam pc bohužel nemám. :-( Ale napíšu hned ve čtvrtek ráno, tak když to budeš stíhat, jukni sem na moje zážitky. :wink: Jinak já jsem také posera, tak se nebojíš sama… mám z toho už teď křeče v břiše… :lol: Ale pokud to vyjde, tak čert pak vem ty mepříjemnosti okolo toho! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
10.11.09 12:06

Ahojte,

Stepi, preco by sa malo IUI u vas este vzdialit? Ved na folikulometrii zistili,ze mas folikul!!!! To je dolezite! Samotny zakrok sa da zvladnut,daleko horsich je tych 14 dni cakania:o(
Nakoniec , z krvi som mala jednotky HCG ,ale rastlo pomaly…a o par dni som dostala 39 stupnove teploty…a bolo po vsetkom…takze IUI funguje!
Stepi, Nepalka, drzim vam pasticky!!!!!
Budem rada,ked aspon obcas napisete,ako sa vam dari a zelam vela vela stastia!!!!!
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
10.11.09 13:45

no Ivi, doktor nám řekl, že ta IUI bude komplikovanější, až bude folikul na pravé straně a v kombinaci s tím naším špatným SPG tomu nedává velkou úspěšnost. :roll: Jednoznačně nám od začátku dopoučuje IVF, ale to mi zatím odkládáme na příští rok. Tak snad se také manželovi SPG zlepší… cpu do něj vitamínky a MACU, sice jen 1 měsíc, ale snad to trošku zabralo… no uvidíme zítra. :lol: Ivi, moc mě to mrzí, že se ti ta IUI nepodařila a takhle to dopadlo :-( snad příště ti to vyjde!!!! Také ti moc přeji úspěch a hlavně pevné nervy! Já také teď budu napnutá, jak tětiva, jaké budou výsledky za těch 14 dní. :think: Tak se zatím opatruj a drž se! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
12.11.09 08:33

Ahoj holky, Ivi

tak mám za sebou svoji první IUI a musím říct, že to byla úplná pohodička… vůbec to nebolelo a nic jsem skoro necítila… :-D Takže jsem se bála úplně zbytečně! :wink: Teď už jenom čekat a čekat a čekat… Dr. mi ale moc naděje nedal, prý je pravděpodobnější, že se mi za těch cca 14 dní MS rozjede. :-? Ale já doufám, že se zadařilo a budu moct i já potvrdit, že zázraky se dějí! Jo a SPG prý dělali jen tak orientačně a bylo to prý skoro stejné, jako minule… :-? Tak zatím pa pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
12.11.09 13:49

Tak dnes jsem byla na prvním IUI tak to nebylo tak hrozné ,ale neplánovaně mi dali nějaké léky i když moc dobře věděli ,že žádné nechci.jaké máte holky zkušenosti s Utrogestanem ? Jsem sama v práci na noční a nevím co budu dělat když se mi potom udělá blbě.mám totiž taky velkou zodpovědnost za 35 lidí a taky za to aby neudělali nějakou blbost.Taky se musímpřiznat ,že už od uterka jsem měla nervy na pochodu a dnes ráno 2× průjem tak jsem si zmapovala všechny Wc po cestě.Tak ted jsem se trochu uklidnila ,ale i tak nejsem schopna nic jíst jen banány mám doma dvě kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
12.11.09 16:36

Ahojte,

Stepi : jedna kamoska od „nas“ vravi,vzdy ked da Dr. uplne malu nadej ,tak sa to podari!!!! Nam Dr. povedal,ze sa narodili deti uz aj z horsieho spg…:o) Ako utecha nic moc,ale aspon to skusil:o)Som rada,ze to mas za sebou , a ze to tak nebolelo! To cakanie je hadam najhorsie, budem na vas mysliet a drzat pasticky!!!! Vzdy ma potesi,ked sa to podari!

Nepalka: ja som, naopak, bola rada,ze mi dal utrogestan, mam potom lepsi pocit! Ak utrogestan zavadzas ,tak by nemali byt ziadne vedlajsie priznaky,okrem unavy - pisem za seba. Ale v praci som ho jedla - po obede a to mi bolo zle, tocila sa mi hlava a bolel ma zaludok,ale ty to mozes zvladat lepsie!!! MOzno ta prehanalo,lebo si nevedela,do coho ides, teraz to bude uz len lepsie. Aj vam moc drzim pasticky a dajte vediet,ako sa vam dari…

My sme to nechali na jar…
pa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
12.11.09 17:06

Anavi možná máš pravdu nevěděla jsem do čeho jdu. manža říkal ,že jsem pěkně vyváděla a dělala mu ostudu. je od mé doktrory dost blbé ,že mi to neřekla že mi předepíše léky. Je problém v tom ,že jsem se jí přímo ptala na komplikace ,že to potřebuji vědět do práce neboť jsem na některé službě sama. Pokud bude nějaký epileptický záchvat a mě se bude točit hlava a nikdo další tam nebude tak taky můžu skončit v kriminále. Takže mne štve to ,že mi toto neřekla i když jsem se na tuto konkrétní věc ptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
15.11.09 14:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
15.11.09 17:11

děkuji Anavi za podporu. Já začínám brát Utrogastan až zítra a to 3×D . Nedá se nic dělat v praci v práci budu muset asi polední polykat.a vzhledem k tomu jaké mám problémy se žaludkem tak nevím jak to dopadne ,ale bude to jen 2× za těch 14 dní tak to celkem jde.

Držím ti taky palečky ať se ti splní tyky to po čem toužíš ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
16.11.09 11:33

Ahoj Ivi,
já také děkuji za podporu. :hug: Snad se toho 26.11. dočkám // na testu. :think: Dneska jsem začala mít takové příznaky, jako před MS, bolí mě v kříži, v podbřišku a v rozkroku mám takové divné tlaky…tak snad to nedostanu už takhle brzy? 8-o MS mám dostat až 25.11. No budu čekat a uvidím… A co ty Ivi, jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
19.11.09 13:34

Ahoj Nepalka,Stepi,

Nepalka :dakujem,este stale verim,ze sa vsetky dockame!!! co ten utrogestan,hneva ta moc?

Stepi: neboj,ja myslim,ze clovek tak lahko nerozozna tehu nevolnosti od predmenstruacnych!!! Mne nebolo nic,ziadne priznaky a mala som v krvi HCG.....je to tym,ze sa ,pochopitelne,viacej pozorujeme a dufame!!!!

Drzte sa! Ja viem,ze to cakanie je hrozne dlhe!
pa
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
19.11.09 13:37

Stepi: mam sa podla moznosti dobre. Dohodli sme sa ,ze pockame na jar a opat to skusime.....aj ta chripka tu stale strasi…a manzel este nie je ok…
A ja som tesne po angine…:o( Ked sa z toho vyhrabeme a opat bude slniecko,tak to skusime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
19.11.09 14:35

Ivi, tak hlavně, aby ti bylo dobře i po psychické stránce… na kašel stačí kapky a je nám dobře… ale psychika je potvora! Taky manžel ať je brzy v poho a můžete to zkusit brzy znovu! :wink: Ale je fakt, že teď před Vánocemi je všechno takové hektické a stresující a pak k tomu ještě ta nostalgie…to člověk je ve větším nervovém vypětí a k tomu ještě to čekáni na // je fakt skoro o nervy!!! Tak se pozorujeme a hledáme ve všem příznaky těhu… :think: Ale to k tomu asi patří a všechny tady máme s tím své zkušenosti. :wink: Ivi, tak se držte s manželem a věřte, že i vám to vyjde, ať dříve nebo později! :-) Zatím pa pa, měj se. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí