Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Slunečnice, už jsem ti psala v jiné diskuzi, bude to dobré, uvidíš. IUI se vůbec neboj, manžel tak špatné výsledky taky nemá (můj to má naprosto stejné), takže hlavu vzhůru a s úsměvem do IUI.
Ahoj holky,s dovolením se sem trochu vetřu s dotazem.
Pri 1.IUI jsme měli astenozoospermie,ale to bylo temer nulovou abstinenci pred iui(překvapilo nás,jak rychle na to půjdem,tak nebyla sexuální abstinence).V pondělí jsme byla na 2.IUI a ted rikali na sale,ze jich mame hodne a pak rekli nejaky udaj(nazev samo vypadl z hlavy),ze je 27 neceho(bohuzel jsem v rychlosti nezaregistrovala ani mernou jednotku)a ze norma je 32,ale rikali ze je to moc pekny vysledek.Ted jsem se divala do papiru a tam je u spermia napsane:astenospermie RP 14%.Nevite co to znamena?Fakt zacinam byt nesva,zda to vubec k necemu bylo.Mate me,ze rikali,ze je to pekny vysledek vs srovnani s tema 14% Vim,ze manzel mel pri vstupu na kliniku opakovane normospermie a dr.rikal ze s nim neni potreba nic resit.Takze astenospermie je vysledek spatny??Ale proc by tak chvalili?Je s takovým výsledkem otěhotnět?
Ahoj holky.. chci se zeptat, jestli některá nebudete vědět.. Přítel měl včera poslední chemoterapii a chtěli by jsme ještě miminko (máme dcerku), jsme z Olomouce, ale bohužel nás nenapadlo nechat si zamrazit sperma.. kdy máme jít na spermiogram, myslím jak dlouho po chemoterapii a kolik asi stojí ten spermiogram a to oplodnění? Jak to probíhá? Moc děkuju a hezký den
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli je mozne IUI, kdyz nám bylo řečeno ze máme poruchu ztekuceni ejakulatu.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď