IUI a spermiogram

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
13.3.12 16:34

Slunečnice, už jsem ti psala v jiné diskuzi, bude to dobré, uvidíš. IUI se vůbec neboj, manžel tak špatné výsledky taky nemá (můj to má naprosto stejné), takže hlavu vzhůru a s úsměvem do IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.12 12:45

Ahoj holky,s dovolením se sem trochu vetřu s dotazem.
Pri 1.IUI jsme měli astenozoospermie,ale to bylo temer nulovou abstinenci pred iui(překvapilo nás,jak rychle na to půjdem,tak nebyla sexuální abstinence).V pondělí jsme byla na 2.IUI a ted rikali na sale,ze jich mame hodne a pak rekli nejaky udaj(nazev samo vypadl z hlavy),ze je 27 neceho(bohuzel jsem v rychlosti nezaregistrovala ani mernou jednotku)a ze norma je 32,ale rikali ze je to moc pekny vysledek.Ted jsem se divala do papiru a tam je u spermia napsane:astenos­permie RP 14%.Nevite co to znamena?Fakt zacinam byt nesva,zda to vubec k necemu bylo.Mate me,ze rikali,ze je to pekny vysledek vs srovnani s tema 14% Vim,ze manzel mel pri vstupu na kliniku opakovane normospermie a dr.rikal ze s nim neni potreba nic resit.Takze astenospermie je vysledek spatny??Ale proc by tak chvalili?Je s takovým výsledkem otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
14.9.13 07:42

Ahoj holky.. chci se zeptat, jestli některá nebudete vědět.. Přítel měl včera poslední chemoterapii a chtěli by jsme ještě miminko (máme dcerku), jsme z Olomouce, ale bohužel nás nenapadlo nechat si zamrazit sperma.. kdy máme jít na spermiogram, myslím jak dlouho po chemoterapii a kolik asi stojí ten spermiogram a to oplodnění? Jak to probíhá? Moc děkuju a hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
3.11.15 19:04

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli je mozne IUI, kdyz nám bylo řečeno ze máme poruchu ztekuceni ejakulatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí