Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Matýska rozdávání dárků velice unavilo a jelikož jsme rozbalovali dárky od nejstaršího po nejmladší, tak si musel počkat (děda, babi, taťka, strejda, mamka, pejsci a Matýsek) ![]()
@Boculka krásnej, tolik pěny já teda nedávám, nemám vlastně skoro žádnou. Už vidím tu kuličky, má je veliký, doufám, že se mu to spraví, držím Vám pěsti ![]()
@snažilka1210 To tatínek přehnal s pěnou
Normálně má sem tam jen nějakou bublinku. Ale malému se to očividně líbí
No doktorka teď v pondělí říkala, že se mu to zmenšuje… tak uvidíme.
@Réza 26 píše:
Ahojky holky. v pondělí 16.12 jsem byla na naší první IUI a teď čekám a čekám. Zatím testuju jak rychle mi mizí ovitrelle z TT a už se těším až začnu hledat duchy![]()
určitě se povedlo cítím to tak
Ahojky tak jakpak jsi dopadla? Drželi jsme s klukama palečky
Doufáme, že tam jsou dvě pořádné
//.
@keliška12 ahojky tak včera jsem měla dušíka po limitu
a dneska jsem test nedělala jsme u tchánovců a tady to moc nejde tak si chci pak koupit test ten co se jen počůrá a ukáže i týden
![]()
Jejda to je skvělé. Potichounku gratuluji
Pak napiš
Držíme palušky
@keliška12 jj jsem celá napnutá
počkám do 30.12 a pak bych ho zkusila
ale musím ho nejdřív koupit. Stále věřím že se povedlo a že nám i Ježíšek naježil
![]()
@Réza 26 píše:
@keliška12 jj jsem celá napnutá![]()
počkám do 30.12 a pak bych ho zkusila
![]()
ale musím ho nejdřív koupit. Stále věřím že se povedlo a že nám i Ježíšek naježil
![]()
Mojí kamarádce se IVF nedařilo a podařilo se jim na první IUI ![]()
@keliška12 tak to je taky úlet, to nechápu
, ale je to jedno jak. My se teď budeme snažit normálně a snad to druhé půjde, jinak do dalšího IVF už nejdu, max. IUI
@keliška12 co vy už tak papkáte všechno?? Masenko, zeleninu, ovoce (banán, jablíčko, co dál?? Jogurt ještě nee, že? A co piškoty? Kvůli tomu lepku myslím…Já už asi začnu dávat i ty normální kupovaný přesnídávky…já dělám pořád jen banán s jablíčkem a to už je nuda ![]()
@snažilka1210 píše:
@keliška12 co vy už tak papkáte všechno?? Masenko, zeleninu, ovoce (banán, jablíčko, co dál?? Jogurt ještě nee, že? A co piškoty? Kvůli tomu lepku myslím…Já už asi začnu dávat i ty normální kupovaný přesnídávky…já dělám pořád jen banán s jablíčkem a to už je nuda
Já jim dávám kupované přesnídávky ( banán, jabko) do jablečné jim dávám od Sunarky sušenky od ukončeného 6m. Jinak piškoty klasické Opavia dávám taky. Jogurty ještě nedávám, ale brzo začnu. Koupila jsem obyčejné ovesné vločky a kaši s lepkem jim budu dělat z toho!!! Jinak v těch piškotech lepek je + vajíčko tak zatím to neřeším.
Jinak do mrazáku jsem si navařila jablečné pyré tak to kombinuju s kupovanýma přesnídávkama. Jinak dávám i polívčičku ( zeleninkovou) papají krásně všechno co jim dám
jen teda špenát nám moc nevoní ![]()