Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@keliška12 děkuji, o těch sušenkách mi říkala doktorka, ale zatím jsem je nesehnala…jen jakési od Nestlé, ale ty bych eventuálně taky mohla použít a dát do přesnídávky a ty je nadrobíš nebo pořád mixuješ?? mě jak je tam kousek tak to Pepíček vyplivuje, dělá, že se dáví…potvůrka ![]()
@keliška12 nám zase nešla řepa…eeee
, ale ta se i dává prej později jak jsem pak zjistilad, ale mě to teda šmakovala, já to pak dojedla ![]()
@snažilka1210 píše:
@keliška12 tak to je taky úlet, to nechápu, ale je to jedno jak. My se teď budeme snažit normálně a snad to druhé půjde, jinak do dalšího IVF už nejdu, max. IUI
TAKY HLEDĚLI, ŽE JIM TO VYŠLO
A to měl spermouše pěkně líné a pár
Jedna holčina co se mnou byla poprvé na IVF tak jí řekli, že spolu nikdy nepočnou leda IVF(první jim nevyšlo) tak se na to vybodli a ejhle už má druhé přirozeně ( a je to taková haluz, že rodila o den později než já) takže jsme spolu byli i v porodce. Už 5 let jsme si psali, že se sejdeme a potkali jsme se tam:D
@snažilka1210 píše:
@keliška12 děkuji, o těch sušenkách mi říkala doktorka, ale zatím jsem je nesehnala…jen jakési od Nestlé, ale ty bych eventuálně taky mohla použít a dát do přesnídávky a ty je nadrobíš nebo pořád mixuješ?? mě jak je tam kousek tak to Pepíček vyplivuje, dělá, že se dáví…potvůrka
Já jim to nadrobím tak aby tam už měli větší kousky aby se učili kousat a papají mi to krásně. Taky se poprvé dávili, ale ted už v pohodě! Jasné i od Nestlé kup. Já dávám i ty kulaté Opavia! Tu přesnídávku to zahustí takže jsou víc napapaní ![]()
@keliška12 děkujiii za rady, já si to teď v hmoždíři rozdrtila, ale od 6 měsíce začnu už dávat i trošku kousky, ať si zvyká…nepoteče to do nekonečna, že? ![]()
@snažilka1210 píše:
@keliška12 děkujiii za rady, já si to teď v hmoždíři rozdrtila, ale od 6 měsíce začnu už dávat i trošku kousky, ať si zvyká…nepoteče to do nekonečna, že?
Přesně, nepoteče to furt
Já dávám Daníkovy už sušenku na kousání, má už spodní dva zuby tak to kouše, Páta zatím zuby nemá tak mu to nedávám ohryzávat ![]()
Holky tak sem si dělala další TT teď večer a na to že chodím celý den čůrat jak koroptev
tak já tam slabého dušíka vidím
zítra zajdu pro TT co ukazuje i týdny a zkusím to tak mi držte pěsti ty totiž nosí štěstí
![]()
@Réza 26 no tak to bych Ti moc přála, byla by to opravdu paráda, jde vidět, že ano, zázraky se dějí. Pregnyl jsi nepíchala, že? To je super, takový dáreček pod stromeček, užívej
@snažilka1210 píchala jsem ovitrelle ale to sem testovala jak mizí a když byl test čistý tak za dva dny potom byl slabý dušík a dnes po dvou dnech večer a neustálým čůrání
jsem našla taky dušíka tak doufám že za tři dny by mi mohl ten digi test už ukázat ne?
@babulka01 @snažilka1210 holky ráda bych ale jsem u tchánovců a na mobilu to nebude vidět
a hlavně nemám kabel ![]()
Akorát si připadám jako blázen. Pořád chodím koukat na test jestli tam je nebo jestli se mi to zdálo
a vyfotit by to stejně ani nešlo nic byste neviděly je fakt zatím slaboučkej tak ještě počkám a zítra vyrazím do lékárny ![]()
@keliška12 tak ti nevím dneska jsem koupila test co se na něj čůrá a hned sem ho zkusila ale přijde mi že tam nic není
sice to opět nebyla první ranní moč. tak teď vydržím až do pondělka a pokuď nepřijde menzes tak zkusím digi stím jak mi to spočítá i týdny
chjo já už chci mimi