Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janli Ale houby, nejsem žádný sluníčkář, jen je to volovina.Ano IUI nemá žádný význam, ale má šanci použít svoje vajíčka a psát někomu že je starý mi přijde nevhodný, ale každej je jiná nátura. A Karkarka píše jedy dost často, asi nemá veselý život.
@karkarka Jedy všeobecně v dalších diskuzích. Jsi trošku zapšklá. ![]()
@Sona73 tou poslední větou jsi to teda dorazila… ženský, uvědomujete si, že i kdyby jste před tím vysekly projev hodný na Nobelovku míru, tak tím hodnocením života diskutujícího z toho uděláte pavlačovou trapánu. Ulevíte si tím, když dáte najevo, o co jste lepší nebo proč to děláte? Vysvětlíte mi to někdo?
@Sona73 prosím tě, podívej se, co píšeš do diskuzí ty. Podle sebe soudím tebe viď. Asi sem ti šlápla na kuří oko ne.
@Janli píše:
@karkarka ona chodí do caru, tak pochop, že se jí neskutečně dotklo. Nemůžeš říkat pravdu. Nutný je optimismus za každou cenu. Někomu srážka s realitou nedělá dobře.
Ja vím. A jestli je 73 v nicku ročník narození, tak chápu, že ji to tak rozhodilo. Já nechápu tu přehnanou korektnost. To je jasný, že v caru i ženský před přechodem budou tvrdit, jaké jsou super šance na otěhotnění. Jde jim o to, aby platily. Dnes je proste svět naruby. A jsem asi málo sluníčková.
Ze ti bude 42 kalendarne je jedna vec, problem je spis v tom, ze ti vubec nefunguje cyklus, coz by jeste v tomto veku mel… preji ti hodne stesti, at se ti tve prani vyplni.
Na youtube je Charlene Lincoln, sama mela dite ve 42 letech. Nektere jeji videa jsou docela pekna, zameruje se hodne na ty prirodni veci. Taky tam rika ze i kdyz musi clovek na ivf, mel by na to jit dobre pripraven a s tim souhlasim ![]()
Ja o tobe jeste vcera premyslela… mas v poradku fsh a amh? Treba fsh ja nevim 7 a amh kolem 2? Podle toho bych se rozhodla… ![]()
@Anonymní píše:
@Milenium1Ze ti bude 42 kalendarne je jedna vec, problem je spis v tom, ze ti vubec nefunguje cyklus, coz by jeste v tomto veku mel… preji ti hodne stesti, at se ti tve prani vyplni.
Ahoj, po delsí době, ale přece
. Díky 🙂.
Nakonec jsem šla na IVF s vlastním materiále a teď čekám, jak to dopadne 🤔. Máme i jedno embryo zmražené, tak snad se zadaří ✊.
Holky, otvírám znovu tuto diskuzi.
Někdo po 40, kdo zkusil IUI a podařilo se? Vím, že je v mém věku šance jen 5%, ale i to se počítá jako šance. Mám za sebou 2× IVF a teď to chci prostě v mezičase zkusit. Tentokrát s mladým dárcem.
Ohledně napadání jiných holek v předešlé diskuzi.. ano, po 40 jsme na IUI staré..ale NEZAJÍMÁ NÁS TO. Takže ty zatrpklé kecy o věku si můžete nechat. Bavíme se tu o IUI po 40 a zkušenostech.. ne o tom, že jsme staré.. díky..
@MarkyCl zkoušela jsem to taky, ale bez úspěchu. Nakonec jsme šli do darovaného vajíčka a máme krásné zdravé miminko
@MarkyCl Ahoj,tak jak to dopadlo, zkusila si nakonec? Za sebe můžu říct, že IUI jsem zkusila zatím jednou a to náhodou po nemožné punkci a test vyšel pozitivní, nakonec ale biochemické, takže za mě to funguje, jen musí přijít to vajíčko z 10% zásoby použitelných:)A nejsme staré, jsme jen už déle mladé:)
@Milka42 ahoj..zkusila..a bohužel nevyšlo..nechala jsem si dělat podrobnější imunologii, jelikož jsem měla udělánou jen tu základní, kde nic nenašli. No a ani v té podrobné nic nenašli.. tak jsem šla hned do dalšího KET s DE, takže čekám jak to dopadne.. Jsem teď 3den po KET.
@MarkyCl Tak to držím palce:) Já jdu dnes nahlásit co dál, jestli punkce nebo IUI. Doktorka mi doporučila tu minimální, jenže byl k odběru nepřístupný, tak se zvolilo IUI, když už jsem šla kolem:) Takže dnes to musím rozseknout..Taky jsem přemýšlela o dárkyni, ale nevím ještě možností, ceny, garance atd.,zkrátka podle čeho vybrat Car.
@Sona73 tak ona si především libuje v tom, když napíše"jsi STARÁ" všimla jsem si toho víckrát, píše to pokaždé. Nevím, co jí na tom dělá takovou radost.