IUI po čtyřicítce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
312
12.3.20 11:35

@Janli Ale houby, nejsem žádný sluníčkář, jen je to volovina.Ano IUI nemá žádný význam, ale má šanci použít svoje vajíčka a psát někomu že je starý mi přijde nevhodný, ale každej je jiná nátura. A Karkarka píše jedy dost často, asi nemá veselý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
12.3.20 11:38

@karkarka Jedy všeobecně v dalších diskuzích. Jsi trošku zapšklá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.3.20 11:48

@Sona73 tou poslední větou jsi to teda dorazila… ženský, uvědomujete si, že i kdyby jste před tím vysekly projev hodný na Nobelovku míru, tak tím hodnocením života diskutujícího z toho uděláte pavlačovou trapánu. Ulevíte si tím, když dáte najevo, o co jste lepší nebo proč to děláte? Vysvětlíte mi to někdo?

• Citovat
  • Upravit
15162
12.3.20 12:04

@Sona73 prosím tě, podívej se, co píšeš do diskuzí ty. Podle sebe soudím tebe viď. Asi sem ti šlápla na kuří oko ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
12.3.20 12:07
@Janli píše:
@karkarka ona chodí do caru, tak pochop, že se jí neskutečně dotklo. Nemůžeš říkat pravdu. Nutný je optimismus za každou cenu. Někomu srážka s realitou nedělá dobře.

Ja vím. A jestli je 73 v nicku ročník narození, tak chápu, že ji to tak rozhodilo. Já nechápu tu přehnanou korektnost. To je jasný, že v caru i ženský před přechodem budou tvrdit, jaké jsou super šance na otěhotnění. Jde jim o to, aby platily. Dnes je proste svět naruby. A jsem asi málo sluníčková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.20 14:27

@Milenium1

Ze ti bude 42 kalendarne je jedna vec, problem je spis v tom, ze ti vubec nefunguje cyklus, coz by jeste v tomto veku mel… preji ti hodne stesti, at se ti tve prani vyplni.

• Citovat
  • Upravit
Micky174
12.3.20 14:42

Na youtube je Charlene Lincoln, sama mela dite ve 42 letech. Nektere jeji videa jsou docela pekna, zameruje se hodne na ty prirodni veci. Taky tam rika ze i kdyz musi clovek na ivf, mel by na to jit dobre pripraven a s tim souhlasim :think:

• Citovat
  • Upravit
Micky174
13.3.20 10:28

Ja o tobe jeste vcera premyslela… mas v poradku fsh a amh? Treba fsh ja nevim 7 a amh kolem 2? Podle toho bych se rozhodla… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
49
25.5.20 12:14
@Anonymní píše:
@Milenium1Ze ti bude 42 kalendarne je jedna vec, problem je spis v tom, ze ti vubec nefunguje cyklus, coz by jeste v tomto veku mel… preji ti hodne stesti, at se ti tve prani vyplni.

Ahoj, po delsí době, ale přece :wink:. Díky 🙂.
Nakonec jsem šla na IVF s vlastním materiále a teď čekám, jak to dopadne 🤔. Máme i jedno embryo zmražené, tak snad se zadaří ✊.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.2.21 09:45

IUI po 40

Holky, otvírám znovu tuto diskuzi.
Někdo po 40, kdo zkusil IUI a podařilo se? Vím, že je v mém věku šance jen 5%, ale i to se počítá jako šance. Mám za sebou 2× IVF a teď to chci prostě v mezičase zkusit. Tentokrát s mladým dárcem.

Ohledně napadání jiných holek v předešlé diskuzi.. ano, po 40 jsme na IUI staré..ale NEZAJÍMÁ NÁS TO. Takže ty zatrpklé kecy o věku si můžete nechat. Bavíme se tu o IUI po 40 a zkušenostech.. ne o tom, že jsme staré.. díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.21 13:03

@MarkyCl zkoušela jsem to taky, ale bez úspěchu. Nakonec jsme šli do darovaného vajíčka a máme krásné zdravé miminko

• Citovat
  • Upravit
74
19.4.21 10:15

@MarkyCl Ahoj,tak jak to dopadlo, zkusila si nakonec? Za sebe můžu říct, že IUI jsem zkusila zatím jednou a to náhodou po nemožné punkci a test vyšel pozitivní, nakonec ale biochemické, takže za mě to funguje, jen musí přijít to vajíčko z 10% zásoby použitelných:)A nejsme staré, jsme jen už déle mladé:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.4.21 10:25

@Milka42 ahoj..zkusila..a bohužel nevyšlo..nechala jsem si dělat podrobnější imunologii, jelikož jsem měla udělánou jen tu základní, kde nic nenašli. No a ani v té podrobné nic nenašli.. tak jsem šla hned do dalšího KET s DE, takže čekám jak to dopadne.. Jsem teď 3den po KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
19.4.21 10:30

@MarkyCl Tak to držím palce:) Já jdu dnes nahlásit co dál, jestli punkce nebo IUI. Doktorka mi doporučila tu minimální, jenže byl k odběru nepřístupný, tak se zvolilo IUI, když už jsem šla kolem:) Takže dnes to musím rozseknout..Taky jsem přemýšlela o dárkyni, ale nevím ještě možností, ceny, garance atd.,zkrátka podle čeho vybrat Car.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.21 13:16

@Sona73 tak ona si především libuje v tom, když napíše"jsi STARÁ" všimla jsem si toho víckrát, píše to pokaždé. Nevím, co jí na tom dělá takovou radost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex