IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1976
7.11.11 18:00

Holky, jen jsem vás chtěla povzbudit. Tak jsem se bála, že dvě čárky v životě na vlastní oči neuvidím. A teď je mám. I když je to ještě takové vrtkavé a nevím jak to dopadne.
Držte se a přeju vám všem doktory, kterým budete důvěřovat. To je to nejdůležitější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
7.11.11 20:00
rustypipe píše:
Holky, jen jsem vás chtěla povzbudit. Tak jsem se bála, že dvě čárky v životě na vlastní oči neuvidím. A teď je mám. I když je to ještě takové vrtkavé a nevím jak to dopadne.
Držte se a přeju vám všem doktory, kterým budete důvěřovat. To je to nejdůležitější

moc gratuluju :kytka: a děkuju za podporu, člověku se hned líp doufá, když vidí, že to jde.
Držím pěsti ať je vše v pořádku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
8.11.11 07:06

ahoj chi vás povzbudit 25.10 jsem byla na IUI a 6.11 jsem na testu našla // a od té doby jen sílí ale co jsem dělala bylo to že den jsem odpočívala přináší to své ovoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
8.11.11 08:07

Ahoj,

pritel ma stejnou diagnozu, jen tech pohyblivych ma myslim o trochu vic. Ma to zpusobene varikokelou, je uz po operaci (kveten 11) a ted na to bere Agapurin na 3 mesice. No a kdyz to nezabere, tak pak tak IUI. Jsem rada, ze doktori delaji IUI i pri ne uplne dobrych vysledcich spg, nechce se mi hned na IVF.

Moni 83 píše:
burdiška- To je hrozné,pak se svěř doktorům :-( já byla dneska na 2 IUI a manžel má asthenozoospermie-21milionů a z toho 15 milionů nepohyblivých. Jestli se to ted nepovede,tak nejspíš v lednu mě bude čekat IVF By ti jedno IVF měli udělat na svoje náklady,když to takhle zvorali!! :pocitac: ale co chceš,mě první IUI udělala doktorka do špatné půlky dělohy a přitom v kartě měla jasně napsané,že to má dát do leva.. Člověk kolikrát jen kouká. Drž se,určitě to dobře dopadne :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
8.11.11 09:24
SarkaC píše:
ahoj chi vás povzbudit 25.10 jsem byla na IUI a 6.11 jsem na testu našla // a od té doby jen sílí ale co jsem dělala bylo to že den jsem odpočívala přináší to své ovoce

moc gratuluju k // :kytka: :dance: !!!Ten den, co jsi odpočívala, myslíš den, kdy jsi byla na IUI?Tou mě asi nepůjde, protože po zákroku musím jet 100 km domů.

HOlky, byl s váma partner připřenosu spermií, já bch ho u toho asi chtěla, teda pokud nebude mít nic proti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
8.11.11 16:27

Sary a měla jsi někajé příznaky?Nebo vůbec nic jsi nepiciťovala :nevim: Mě akorát 5den až 9den píchalo v podbřišku,ale bylo to jako by mě píchalo v boku. :-? A už tak 4den mě bolí prsa,ale to dávám za vinu Utrošu,jinak se cítím v pohodě,tak nevím. :nevim: Vím,že každá to má jinak,ale jen by mě to zajímalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
8.11.11 19:50

Zdravím holky :mavam: sem tam kukám na Vaši diskuzi. Ve čtvrtek nás čeká 1. IUI, tak už jsem s nervíkama na pochodu jak to dopadne. Všem co se snaží přeju mooo a moooc stěštíčka :kytka:

Příspěvek upraven 08.11.11 v 19:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
8.11.11 19:50

Alex 01- Ahojky,semnou byl manžel u obou IUI a jsem za to ráda.Sám mi řekl,že mě v tom nenechá a bude mojí oporou.Cítím se lépe,když je semnou :srdce: Jinak jsem den po IUI a včera jsem se snažila potom celé odpoledne ležet a pospávat. Snad se to povede. Zatim mě jen trošku pobolívá břicho a jsem taková nateklá-to je asi po utrogestanu. Minulé IUI jsem si byla téměř jistá,že jsem a ono nic :-( tak ted se bojim se na to zaměřovat,aby zase nepřišlo zklamání. Když to nevyjde,tak v lednu IVF ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
8.11.11 19:52
zuzivr píše:
Zdravím holky :mavam: sem tam kukám na Vaši diskuzi. Ve čtvrtek nás čeká 1. IUI, tak už jsem s nervíkama na pochodu jak to dopadne. Všem co se snaží přeju mooo a moooc stěštíčka :kytka:Příspěvek upraven 08.11.11 v 19:50

ahojky Zuzi, tak to jsme na tom stejně!!!Taky jdu ve čtvrtek a taky jsem nervozní!! máš před tím i naordinovaný Pregnyl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
8.11.11 19:54

Ještě jsem Vás chtěla poprosit o info, jak probíhá ten samotný zákrok, spíše jak vpraví manžův vzorek dovnitř, pichají to přes nějký katetr do břicha nebo spodem, kuju moc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
8.11.11 19:55

ALEX - jéé tak to je dobrý, aspoň nebudu sama :wink: , já si do teď pichala Merional a dnes v noci si ještě pichnu Pregnyl, středa nic a čtvrtek ráno dem na to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
8.11.11 19:55
Moni 83 píše:
Alex 01- Ahojky,semnou byl manžel u obou IUI a jsem za to ráda.Sám mi řekl,že mě v tom nenechá a bude mojí oporou.Cítím se lépe,když je semnou :srdce: Jinak jsem den po IUI a včera jsem se snažila potom celé odpoledne ležet a pospávat. Snad se to povede. Zatim mě jen trošku pobolívá břicho a jsem taková nateklá-to je asi po utrogestanu. Minulé IUI jsem si byla téměř jistá,že jsem a ono nic :-( tak ted se bojim se na to zaměřovat,aby zase nepřišlo zklamání. Když to nevyjde,tak v lednu IVF ..

Já bych chtěla aby tam se mnou šel a myslím, že on půjde :). Mám v plánu ve čtvrtek taky spíš polehávat a odpočívat. Jen se musím zeptat na to jestli brát Utrogestan nebo ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
8.11.11 19:56

Myslíš IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
8.11.11 19:59

Já ho beru 3 krát denně až do té doby,než si udělám testík.Pak když by byl pozitivní,tak brát utrogestan dál a když bude negativní,tak to už brát nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
8.11.11 20:00
zuzivr píše:
Ještě jsem Vás chtěla poprosit o info, jak probíhá ten samotný zákrok, spíše jak vpraví manžův vzorek dovnitř, pichají to přes nějký katetr do břicha nebo spodem, kuju moc :oops:

Zuzi měli by zavést hadičku do dělohy, dělali ti tu průchodnost vejcovodů jako ultrazvuk, kdy se zavádí trubičkou tekutina do dělohy (mimochodem, taky mám levý neprůchodný a spermio partnera je v pohodě - jsme se sešly :-D)? Tak tak nějak by to mělo být.

K čemu je ten Merional? Já brala jen Clostíka a tak za hodinu si píchnu Pregnyl. A kam na to jedete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí