IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25688
31.1.11 11:05

Kozu: Nazdárek. :mavam: A na kolik se ti to podařilo stáhnout? :think: Já ve všední dny držím poctivě 1 denně a o víkendu dám většinou 2. :roll: Víkendy jsou prostě horší, jak bývám celý den doma. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
31.1.11 11:06

Evka: No já myslela, že jakoby když budeš teď poslední… :nevim: Ale vždyť je to jedno. Já myslím, že to výjde - aktivní mladý zdravý sportovec - to je jasnačka, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
31.1.11 11:09

Vají,tak to jsi dobrá :potlesk: Já těch 5-6 dám :-(
Jinak krásná fotka,sluší Ti to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
31.1.11 11:17

Kozu: Mě strašně pomohlo, jak mi bylo cca ty tři týdny zle… :palec: To jsem hrubě omezila a pak už mi to naštěstí vydrželo, ale nejraději bych to samozřejmě stáhla na nulu. :palec: Já zhruba do 8. týdne taky dávala 5 - 6. :think:
Líbí vanička? :oops: Plánuju fotit přibližně co měsíc, ať je nějaká sranda! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
31.1.11 11:21

Váj to jsi fakt dobrá, že se takhle držíš :potlesk:
To u mě je pokles…ale nic moc teda :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
31.1.11 11:24

Evík: Pokles je první vlaštovka. :mrgreen: Určitě to postupně stáhneš a třeba i do nuly. :nevim:
Je to horší v těhu nebo při kojení? Já nevím, jestli někdy zvládnu úplně přestat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
31.1.11 11:33

Váji ta tvoje 1 vlaštovka není ani kouření :lol:

Mě to teda ani nechutná…taková divná pachuť v puse :roll:
Nešla dneska Hrkačka na OPU? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
31.1.11 11:38

caute kocky :mavam: :mavam:
ja som tu len na sekundu, dlho som nic necitala a tak uz nemam prehlad ze kto co…
Vaji vyzeras velmi pekne…!!!budes mat krasne brusino :srdce: :srdce: :srdce:
Evka pozeram, ze uz mas zavedene 2 deticky :srdce: :srdce: :srdce: SUPER. velmi sa tesim- no co tipujes, kolko sa chyti? :mrgreen:
Ja zajtra idem na UTZ na poradnu, tak sa opytam na pohlavie :palec: potom napisem ak budem vediet…
ahojteeeee :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
31.1.11 11:46

Evík: Jako můžu ti říct, že jsem sama překvapená, že to zvládám (výjma těch víkendů). Ono po nějakých 12ti letech to není žádná prdel. :-?
Paradoxně nezvládnu si nedat i přesto, že mi to taky nechutná. To je prostě ten dlouholetej zvyk a těžko se mu dělá pá. :-D
Hrkačka myslím psala, že folíky rostou a že snad v pondělí bude vědět víc, tak možná dneska šla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
31.1.11 11:49

zuzanka: :wink: Děkuju! A ty si nevěřila, že mám větší břuch jak ty. :mrgreen: Koukám, že už si v 19. týdnu, to už si skoro v půlce - to strašně letí.
Na pohlaví se zeptej, jsme taky zvědavé tetiny! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
31.1.11 11:49

ZUZI :mavam:
já bych brala obě, však víš. Ale skákat radostí budu i při 1 :srdce:
Držím palečky na utz a zítra dej vědět, zda budu mít synovce či neteřinku :hug:

Váji no právě…po tolika letech to není jednoduché :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
31.1.11 12:02

Evík: mě se líbí, jak tě lidi občas moralizujou, jak se mi stalo v jedné diskuzi: „…každou cigaretou ubližuješ svému dítěti…“ Hm, ono se to říká, že… nakonec jsem na to už nereagovala, nemá to cenu. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
31.1.11 12:09

Vají,kdyby se tak každej staral o své,že? :pocitac:
Mě se porodní asistentka před porodem zeptala jstli jsem v těhule kouřila,já s výčitkama,že jo a ona na to"nebuďte z toho špatná,to by jste nesměla jít do restaurace ani na wc,a stát na zastávce,všude je dnes kouř,takže buďte klidná,pokud nekouříte 40denně,tak bych to neřešila,a hlavně dítě jste donosila do termínu,takže pohoda"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
31.1.11 12:20

Váj no právě…proto to nikde neříkám a když jsme byli s manželem v hospůdce, tak jsem ani nekouřila…nechtělo se mi. A hned začali zkoumat, proč jako nekouřím…ach jo.

Každý ať se stará o to své…přesně, jak píše Kozu. Pokud nehulíš krabičku denně, tak o nic nejde…stejně v tobě ten nikotin je, nesměla bych kouřit 2 roky před těhu, aby jsi byla „čistá“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
31.1.11 12:23

Kozu: :zed: Přesně!
No já myslím, že na tom něco bude. Já třeba viděla asi před půl rokem v hospodě holku s břichem a ta tam se svou kámoškou do sebe ládovala velké panáky Fernetu - to si myslím, že je mnohem horší.
A nebo mě rozesmálo,jak mi jedna známá vykládala o zdravé stravě v těhu, co se má jest a co ne… a bla bla a nakonec měla cukrovku. její slova…„ale to by si měla přestat kouřit, když se snažíte“… a pak byla těhotná s přítelem v hospodě, která byla totálně zahulená… (Musela ho hlídat, on totiž sám nikam nesmí a když náhodou jo, tak pro něj musí přijet, a to v rozumnou dobu) :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí