Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
dostala jsem 10tis jednotek pregnylu a urco to byl pregnyl, kdyz tam byla znatelne viditelna carka a za dva dny nic
jinak si to neumim vysvetlit ![]()
Vája píše:
Neloušek: Sem s ní!Akinom: No, 14 den tam byla pěkná viditelná čárka a 16. den tam byla už úplná dálnice!
Fakt si měla ještě 10. den Pregnyl?Je to tak 50 na 50.
ale až budu doma v praci se fotit nebudu
tak zítra!
Vájo jinak s těma jména já Ti nevim… pokud oni budou mít holčičku tak my musíme mít chlapečka.. ted to nebudu řešit, důležité bude, aby nám to za týden ve středu dopadlo dobře!!!
já měla ovitrelle či tak nějak.. píchala jsem sama. Já když testila 11den měla sem už tucha že to tam bude, a další dny už čárka sílela.
Akinom: No to jo, když si tam za dva dny neměla nic, tak to asi Pregnyl byl. No každopádně zkus vydržet a testnout 14. den - myslím, že to už bude výsledek jasný. Držím palce!!! ![]()
Neloušek: Jasně, zítra se budu těšit. To je stejně haluz, že chcete dát úplně stejná jména.
Času dost, třeba si to oni ještě rozmyslí a nebo to budou opačná pohlaví. ![]()
Holky, jen vám sem vlezu, každý to má fakt asi úplně jinak, já měla píchnuto 5000 j. Pregnylu a ještě 10. den po jsem měla slabou druhou čárku…Jinak dneska jsem opět po IUI, tak zase 14 dní čekání… ![]()
dekuji, ale nemam ani zadne priznaky, takze myslim ze 14 den me nic neprekvapi, jen jsem chtela slyset nazor ze 12 muze byt jeste brzo ![]()
Akinom píše:
dekuji, ale nemam ani zadne priznaky, takze myslim ze 14 den me nic neprekvapi, jen jsem chtela slyset nazor ze 12 muze byt jeste brzo
Já taky neměla příznaky v této době… až nějak po 20. dnu po IUI to pomaličku začlo.
ahooj Váji,ahoj holky
tak já to nevydržela do té středy
,testla jsem ráno,slabá čárka,do limitu,sejně široká jako kontrolní,ale tedy slabá,ale zřetelná.ještě se neraduju moc nahlas,minule to nedopadlo,uvidíme za dvy dny.jí myslela,že vám to zatajim… ![]()
Fiki a takhle jsi nám to hezky hned vyblila
![]()
Ty jsi ztracený případ ![]()
EvHu píše:
Fiki a takhle jsi nám to hezky hned vyblila![]()
Ty jsi ztracený případ
fikina píše:
ahooj Váji,ahoj holky
tak já to nevydržela do té středy![]()
,testla jsem ráno,slabá čárka,do limitu,sejně široká jako kontrolní,ale tedy slabá,ale zřetelná.ještě se neraduju moc nahlas,minule to nedopadlo,uvidíme za dvy dny.jí myslela,že vám to zatajim…
ahoj Fiki, to je super!!! Tak až to pěkně sílí!!!!
to vyjde !!
Holky letím domů ![]()
EvHu píše:
Fiki kdy máš termín MS?
až 6.2.,já vim brzy na testík