Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Evík: No ono to vždycky vzbudí podezření, když člověk přestane hulit.
teď mi psala mama, že jela v buse s babí a že se jí ptala, jestli čekáme mimi, že to na mě poznala.
Hm a to my u ní byli o Vánocích a to jsem byla asi 6+5. Hm, asi jí bylo podezřelé, že takový alkáč jako já si nedá slivku a moje historka o antibiotikách nebyla zřejmě příliš přesvědčivá. ![]()
ahoj holky, ![]()
Vájo, týjo to už je kráásný těhu pupík:-)
Evi tak držím palečky at to všechno klapne!!
Holky tak my to byli včera sdělit rodičům od přítele, noo měli samo ohromnou radost, pak přišla přítele nevlast. segra, (ona potratila v zaři mimi) a my už jsme zrovna odjížděli, obouváme si boty, ona za náma přiletěla že teda klokan tentokrtá už opravdu přiletí v srpnu?! my nejdřív jako jak to ví?? mysleli sme, že mluví o nás.. a ona pak vytáhla obrázek že čekají mimi.. tak sem taky vytáhla obrázek a už to jelo:-) ona má termín o týden dřív než já ......... takže to bude veselo:-) Jo jinak jsem si o víkednu koupila své prvé těhukalhoty v CA. A další věc, ona chce mít taky Karolínku a Matyáše asi..............
Neli ![]()
Ti měli teda dvojnásobnou radost ![]()
Vidím, že jména chtějí všichni stejné…jste jim to neměli říkat ![]()
Evi, my jim to neříkali, oni začali sami. Prej to u nich vypadá na holčičku tak snad to klapne ![]()
Neloušek píše:
Evi, my jim to neříkali, oni začali sami. Prej to u nich vypadá na holčičku tak snad to klapne
Ty víš pohlaví nebo ještě ne?
Neloušek: No jo, už roste pivásek jeden.
Pochlub se taky fotečkou. Když sis pořídila těhu gaťky, tak to už budeš taky něco mít…
Kolik stojí gatě v CA?
Evka: Tak tam mi to překvapení - nepřekvapení ani nevadí… Spíš si dovedu představit, že už to teď ví stryko, bratránci, no půl dědiny!
Evi: Asi před 14ti dny jsem si koupila to tufu. leží v lednici a furt nevím, jak s ním naložit. Poradíš? Je to obyč ta krychlička. ![]()
Váj já si nekupuju tu krychličku, ale už ty hotový medajlonky ![]()
Ale mrkni na net, tak určo bude nějaký recept ![]()
ještě ne:-) ještě je brzo ale prý toho 9.2. už by sme mohli vědět ![]()