Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky ![]()
Haníku
taky chodíš na břišáky?
Já taky,ted teda ne,že nemám večer vycházky,ale než jsem otěhotněla tak jsem tam brala i dcerku,tak byla duležitá že je tanečnice též.
Přidám ti fotku té naši tanečnice ![]()
Nel,děkuju za odpověď.Doktor moc vstřícnej na dotazy nebyl,měla jsem pocit,že ho spíš hrozně zdržuju,tak už jsem radši držela pusu.Navíc po něm z nějakých důvodů chci,abysme na oplodnění počkali,až to bude na levej vaječník a to už bublal.No asi ho obírám o čas a prachy.
Haníku…hele nula šestko
![]()
Nebuď smutná z toho, že tady plkají jen těhulky…já se mezi ně teda ještě neřadím…na dítě čekám už skoro 3 roky. Někdy to člověka sebere, chápu. Ale klidně nahoď téma a budeme diskutovat
![]()
Vája píše:
fiki: Ty dostaneš na holou!!!No, ale máš štěstí - když je tam slabá čárka…
Pokud bude sílet, je ti odpuštěno!
Hrkačka:
Děkuji!
Držím všechny palce!!! To jdeš docela pozdě na ten odběr, ne? Nebo to možná pletu…?
ahoj Váji,já vim,no
Dnes jsem byla na gyndě,protože z toho močáku ,který už je o.k.,mám nějakej bordel na pipce,trochu to svědí,takž mám na 6 dnů čípky.a ktomu dobírám ty antibiotika,nic moc tedy.doktorka mě prohmatávala i břicho,nic neříkala.to by už třeba cítila trochu zvětšenou dělohu?nevíš?
Terezca píše:
Ahoj holky,před rokem jsem tady v diskusi byla při prvním IUI,které bohužel nedopadlo (zamlklé v 10. týdnu).Teď nás čeká s manželem další a chci se zeptat,jestli jste to některá absolvovala bez hormonální přípravy.Předtím do mě prali 5 dní Clostilbegyt a pak Pregnyl,ale teď,když se mi pěkně srovnal ms a ovulační cyklus to prej není třeba.Věřím,že doktoři ví,co dělat,ale stejně bych se raději ujistila,že jste tím některá prošla.Vždyť tu ovulaci si musí nějak načasovat,aby věděli,kdy to tam šoupnoutne?
Ahoj,buď ráda,že to máš srovnané a že do sebe nemusíš nic ládovat.uvidíš kolik bude folikul,to ti řeknou na ultrazvuku a zjistí ti i tu ovulku a pak se uvidí. ![]()
katy001 píše:řekla mi,že je to moc brzy,mám to dostat až 6.2. a že to může bý i negativní,říkala,že mě chápe ,ale že nerada dělá odběry takhle před menstruací.dala jsem jí za pravdu.buď těhotná jsem nebo ne,tak počkám.ale začíná mě občas pobolívat břicho…,tak uvidíme
a proc sis nenechala vzit krev kdyz jsi tam byla??
EvHu píše:
Fiki nesleduj se tak moc, nebo se z toho zblázníš
už se nesleduju,jen jsem tam byla kvůli tomu zánětu a při tom jsem jí říkala:„copa takhle trochu krve ,že bych vám dala?“to po prvním iui to bylo se mnou horší,to jsem se sledovala,už když jsem odcházela z ordinace ![]()
A co to předčasný testování? ![]()
Já vím, že se každá na // třepeme, ale někdy je lepší opravdu vyčkat až do MS ![]()
fiki:
Ahojky. A sakra, zase nějaké komplikace… tak se snad ta tvoje pipka (
) dá do kupy!
Jinak 6.2. není tak daleko, to už máš jen 4 dny (bez dneška). Doufám, že v pondělí se pochlubíš pozotovním výsledkem. ![]()