IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
1.2.11 09:12

Ahoj holky :mavam:

Haníku :mavam: taky chodíš na břišáky? :palec: Já taky,ted teda ne,že nemám večer vycházky,ale než jsem otěhotněla tak jsem tam brala i dcerku,tak byla duležitá že je tanečnice též.
Přidám ti fotku té naši tanečnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
1.2.11 09:13

Nel,děkuju za odpověď.Doktor moc vstřícnej na dotazy nebyl,měla jsem pocit,že ho spíš hrozně zdržuju,tak už jsem radši držela pusu.Navíc po něm z nějakých důvodů chci,abysme na oplodnění počkali,až to bude na levej vaječník a to už bublal.No asi ho obírám o čas a prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
1.2.11 09:31

Gabi, jj chodim. Mas doma krasnou tanecnici !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
1.2.11 09:35

Haníku…hele nula šestko :cert: :mrgreen:
Nebuď smutná z toho, že tady plkají jen těhulky…já se mezi ně teda ještě neřadím…na dítě čekám už skoro 3 roky. Někdy to člověka sebere, chápu. Ale klidně nahoď téma a budeme diskutovat :-D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
1.2.11 09:45

Neloušek: O.K., tak až později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
1.2.11 09:48

Váji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
1.2.11 10:30
Vája píše:
fiki: Ty dostaneš na holou!!! :cert: No, ale máš štěstí - když je tam slabá čárka… :think: Pokud bude sílet, je ti odpuštěno! :hug:Hrkačka: :oops: Děkuji!
Držím všechny palce!!! To jdeš docela pozdě na ten odběr, ne? Nebo to možná pletu…? :nevim:

ahoj Váji,já vim,no :oops: Dnes jsem byla na gyndě,protože z toho močáku ,který už je o.k.,mám nějakej bordel na pipce,trochu to svědí,takž mám na 6 dnů čípky.a ktomu dobírám ty antibiotika,nic moc tedy.doktorka mě prohmatávala i břicho,nic neříkala.to by už třeba cítila trochu zvětšenou dělohu?nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
1.2.11 10:32
Terezca píše:
Ahoj holky,před rokem jsem tady v diskusi byla při prvním IUI,které bohužel nedopadlo (zamlklé v 10. týdnu).Teď nás čeká s manželem další a chci se zeptat,jestli jste to některá absolvovala bez hormonální přípravy.Předtím do mě prali 5 dní Clostilbegyt a pak Pregnyl,ale teď,když se mi pěkně srovnal ms a ovulační cyklus to prej není třeba.Věřím,že doktoři ví,co dělat,ale stejně bych se raději ujistila,že jste tím některá prošla.Vždyť tu ovulaci si musí nějak načasovat,aby věděli,kdy to tam šoupnout :-) ne?

Ahoj,buď ráda,že to máš srovnané a že do sebe nemusíš nic ládovat.uvidíš kolik bude folikul,to ti řeknou na ultrazvuku a zjistí ti i tu ovulku a pak se uvidí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
1.2.11 10:49

fikina

a proc sis nenechala vzit krev kdyz jsi tam byla?? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
1.2.11 10:54
katy001 píše:
a proc sis nenechala vzit krev kdyz jsi tam byla?? 8-o
řekla mi,že je to moc brzy,mám to dostat až 6.2. a že to může bý i negativní,říkala,že mě chápe ,ale že nerada dělá odběry takhle před menstruací.dala jsem jí za pravdu.buď těhotná jsem nebo ne,tak počkám.ale začíná mě občas pobolívat břicho…,tak uvidíme
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
1.2.11 11:01

Fiki nesleduj se tak moc, nebo se z toho zblázníš :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
1.2.11 11:04
EvHu píše:
Fiki nesleduj se tak moc, nebo se z toho zblázníš :-(

už se nesleduju,jen jsem tam byla kvůli tomu zánětu a při tom jsem jí říkala:„copa takhle trochu krve ,že bych vám dala?“to po prvním iui to bylo se mnou horší,to jsem se sledovala,už když jsem odcházela z ordinace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
1.2.11 11:06

A co to předčasný testování? :mrgreen:
Já vím, že se každá na // třepeme, ale někdy je lepší opravdu vyčkat až do MS :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
1.2.11 12:15

Evík: :mavam: Ahojky, čekatelko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
1.2.11 12:18

fiki: :mavam: Ahojky. A sakra, zase nějaké komplikace… tak se snad ta tvoje pipka ( :mrgreen: ) dá do kupy! :-D Jinak 6.2. není tak daleko, to už máš jen 4 dny (bez dneška). Doufám, že v pondělí se pochlubíš pozotovním výsledkem. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí