Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kozumplíce píše:
Byla jsem ze sebe udělat člověka-kadeřnici jsem naštívila
Jé, já jdu zítra ![]()
Pavča: No je tam pěkná kláda, já si přitápím přímotopem, máme tady strašnou kosu jinak. Četla jsem tvoji dnešní kontrolu - super zprávy!
A myslela jsem, že se ta miminka měří od hlavičky po zadeček… bez nožiček. ![]()
Evíku,já jsem to už potřebovala jak koza drbání
Byla jsem naposledy 22.12.Ale mám pocit,že od té stimulky mě ty vlasy drží hůř ![]()
Kozu já jsem byla někdy 8.11. a pak kadeřnice odlétala na 2 měsíce na Bali. Takže vypadám jak
Už se tam těším ![]()
Váji jj ona jej měřila po zadeček a pak ještě s nožičkama.
Bez nožiček má kolem 7cm. ![]()
Kozu taky bych se potřebovala trošku dát do ,,kupy´´
![]()
Holky a kdo vůbec má TP jako první?
Nějak se v tom ztrácím…
![]()
Pavča: ![]()
Neli je myslím týden pozadu podle UZ a Gábi je cca o týden později než já, tzn. 11+?
Pavčo, asi ty. Ten termín 8.8. by tak vycházel.
Vlastně chyba!!! Zuzanka je první!!! ![]()
Holky vy mě děsíte..
No já bych si trošku přála, aby mimčo bylo spíš ještě v tom červenci ale samozřejmě v termínu, aby jsme si užili co nejvíc teploučkého počasí.. ![]()
Váji ted jsem si taky vzpoměla.. že zuzka bude první a ještě je tu bambulka.. ![]()
Vája píše:
Pavča:![]()
Neli je myslím týden pozadu podle UZ a Gábi je cca o týden později než já, tzn. 11+?
Vlastně chyba!!! Zuzanka je první!!!
Pavčo, asi ty. Ten termín 8.8. by tak vycházel.
hoj holky, já mám termín 16.8. ale myslím si že to bude až kolem toho 23.8. ![]()
Nazdárek ženy ať už těhotné, tak i netěhotné i čekatelky ![]()
No Vájo fakt jdu docela dlouho ale špatně jsem reagovala na stimulku a mám delší MS cyklus tak proto.
dneska jsem si naposledy píchala všechny 3 injekce - uff. Zítra už jen Cetrotide a večer Ovitrille ![]()
Pavlí super info z kontroli ![]()
Holčiny nesmutněte kdo stále čekáte a pokoušíte se dál… vím je to na bednu i já mám depky… třeba dneska se mi zdál takový šílený sen…