Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Vája píše:
hrkačka: No já třeba vůbec nepamatuju, kdo je v jakém týdnu… prostě se mi to plete - třeba jako u Nelouška.Neloušek: Když mě to na jednu stranu právě zajímá, ale pak mám prostě strach…
Váji, já už v tom sama u sebe mám taky bordel
pokaždé jsme o 3dny více dle utz
a jinak taky mě to zajímá!!! ale řekla sem si, že tohle téma tady otvírat prostě nebudu ![]()
Neloušek: Počkej, ty si podle UZ o 3 dny dřív než já? Ty mi v tom děláš binec, pač máš dvoje různé týdny! ![]()
No to chápu… to sem nepatří. Člověk by asiměl vědět, co se může stát, ale na druhou stranu pak hodně přemýšlí. ![]()
Vája píše:
Neloušek: Počkej, ty si podle UZ o 3 dny dřív než já? Ty mi v tom děláš binec, pač máš dvoje různé týdny!
No to chápu… to sem nepatří. Člověk by asiměl vědět, co se může stát, ale na druhou stranu pak hodně přemýšlí.
nééé Váji, já to blbě napsala
myslela jsem jako my (já a mimi:-)když jdem k Dr. tak jsme o 3dny dřív, on jí to vždycky vycucne ten UTZ to stáří mimíska.. Ted jsem podle MS 12+4 ale podle utz 11+4 a měla bych být 11+1 ![]()
Neloušek: A v průkajdě máš teda napsané co? Já su dneska 12+2. Když si zapneš podpisy, tak se ti budou zobrazovat metříky a můžeš si taky nějakej udělat, a´t se tě nemusím furt ptát. ![]()
Neloušek píše:
12+3 už to vidímjá si metřík udělám až příští pátek
Ono tam píše 12+3, ale jsem 12+2 - na těch stránkách jsou o den dopředu (zjistila Evka).
tyjo Vájo, už se v tom zase ztrácím
v průkajde mám napsaný z toho 27.1. toto dle PMS 11+2 dle UTZ 10+5, takže ted jsem dle UTZ 11+4 a dle posl.ms jsem 12+0 ![]()
Neloušek: Takže si prostě 12+0 a já su 12+2 a už mi v tom nedělej bordel!!!
To je hustý, takže ty jdeš na screening přesně v 13+0, jak jsem měla jít já. ![]()
Vája píše:
Neloušek: Takže si prostě 12+0 a já su 12+2 a už mi v tom nedělej bordel!!!
To je hustý, takže ty jdeš na screening přesně v 13+0, jak jsem měla jít já.
jj přesně tak jdu 13+0 a tak Vájo, ten příští týden už končíme první trimestr? ikdyž mimi bude odpovídat 12+něco týdnům?
myslim jako u mě, že bude odpovídat 12týdnům ale už budu dle ms ve středu 13+0
Neloušek: Třetí trimestr končíš v 13+2.
Já bych to asi počítala podle MS.
Takže 4. měsíc by si měla začít 12.2. pokud dobře počítám.
Teď už si ty tvoje týdny snad zapamatuju. ![]()
Vája píše:
Neloušek: Třetí trimestr končíš v 13+2.Já bych to asi počítala podle MS.
Takže 4. měsíc by si měla začít 12.2. pokud dobře počítám.
Teď už si ty tvoje týdny snad zapamatuju.
počkej první trimestr končí v 13+2
třetí trimestr končí porodem ne ![]()