Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Vájo tak příští středu jdem na to!!! už aby ta středa byla!!! od kolika to máš? my jdem až tušim v 11.45
Evka: Tak to já chodím ke kámošce do kadeřnictví, objednám se cca na 16.30 hod. a domů se dostávám kolem 21. hodiny! ![]()
Nelča: My tam jdeme na 8 hod., vemou krev a pak mám dojít zase ve 12 na ten UZ. ![]()
Vzali jsme si dovču, tak si uděláme pěknej (doufám, že s dobrým výsledkem) screeningovej den!
Ve čtvrtek pak jdu na mou druhou poradnu!!!
Tak se snad dozvím konečně poprvé v životě moji krevní skupinu. ![]()
Vája píše:
Nelča: My tam jdeme na 8 hod., vemou krev a pak mám dojít zase ve 12 na ten UZ.
Vzali jsme si dovču, tak si uděláme pěknej (doufám, že s dobrým výsledkem) screeningovej den!
Ve čtvrtek pak jdu na mou druhou poradnu!!!Tak se snad dozvím konečně poprvé v životě moji krevní skupinu.
mě už právě na to krev brali jak sem tam byla minulý čtvrtek, už jsem to i zaplatila, jen vím, že sestra říkala že to je na dýl,utz hlavně. Taky máme dovču a přesně jak píšeš
jen já jsem odjakživa hroznej nervák.....
Neli: Paní mi říkala v telefoně, že výsledky budou tentýž den, tak to jsou fofrníci, když za 4 hodiny stihnou rozbor krve, který jinde trvá i několik dní. ![]()
UZ je na dýl, jo? To tam asi budou nějak podrobně zkoumat. Pokud mi budou chtít dělat ten vnitřní UZ, tak manžu vyhodím. ![]()
Nervák? Jako, že budeš nervózní, jestli to výšo dopadne dobře?
Vája píše:
Neli: Paní mi říkala v telefoně, že výsledky budou tentýž den, tak to jsou fofrníci, když za 4 hodiny stihnou rozbor krve, který jinde trvá i několik dní.
UZ je na dýl, jo? To tam asi budou nějak podrobně zkoumat. Pokud mi budou chtít dělat ten vnitřní UZ, tak manžu vyhodím.
Nervák? Jako, že budeš nervózní, jestli to výšo dopadne dobře?
mě ještě vnější nedělali,a už chci!! a když mě budou dělat ten vnitřní tak přítel už byl semnou v caru 2× když mi ho tam dělali ![]()
tak to jsou teda fofrníci! a prej jo, někde tady na diskuzi jsem četla že někomu to trvalo i přes hodinu ten UTZ!!!!! uuuááááá
jo přesně tak, už ted mě to chytá, tak se musím srovnat, protože to bude určo ok ![]()
Ahojky jak se máte? Sedím ve škole a vůbec mě to nebaví. Ani nevím máme nějakou čekatelku po IUI? ![]()
hrkačka píše:
Ahojky jak se máte? Sedím ve škole a vůbec mě to nebaví. Ani nevím máme nějakou čekatelku po IUI?
ahoj hrkačko
co studuješ? ![]()
Neli: Mě ten přes břuch dělal doktor už dvakrát. A doufám, že i na tom screeningu to tak bude. ![]()
Tak to já si myslím, že manža nemusí být u všeho. ![]()
Hodinu? Já myslela, že za deset minut jsem pryč.
Jistě, že to bude O.K. Já su nenapravitelná. Sem si tady dneska četla diskuzi o zamklých potratech!
A asi dvě holčiny tam psaly, že jim to zjistili až ve 12. týdnu.
Hrkačka:
Jedna čekatelka tady myslím je - jedna z Haňulí, ne? Jo a taky fiki, ale ta zkoušela přirozeně - bez IUI. ![]()
Vája píše:
Neli: Mě ten přes břuch dělal doktor už dvakrát. A doufám, že i na tom screeningu to tak bude.
Tak to já si myslím, že manža nemusí být u všeho.
Hodinu? Já myslela, že za deset minut jsem pryč.
Jistě, že to bude O.K. Já su nenapravitelná. Sem si tady dneska četla diskuzi o zamklých potratech!A asi dvě holčiny tam psaly, že jim to zjistili až ve 12. týdnu.
já radši nic takovýho nečtu.. no joo bude to ok, jsem plašman už nebudu
![]()
hrkačka: No já třeba vůbec nepamatuju, kdo je v jakém týdnu… prostě se mi to plete - třeba jako u Nelouška. ![]()
Neloušek: Když mě to na jednu stranu právě zajímá, ale pak mám prostě strach… ![]()