IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4764
2.2.11 11:30
EvHu píše:
Váji :pankac: :pankac:
Jinak to nejde :dance:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
2.2.11 11:32

Vájo tak příští středu jdem na to!!! už aby ta středa byla!!! od kolika to máš? my jdem až tušim v 11.45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
2.2.11 11:47

Evka: Tak to já chodím ke kámošce do kadeřnictví, objednám se cca na 16.30 hod. a domů se dostávám kolem 21. hodiny! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
2.2.11 11:49

Nelča: My tam jdeme na 8 hod., vemou krev a pak mám dojít zase ve 12 na ten UZ. :think:
Vzali jsme si dovču, tak si uděláme pěknej (doufám, že s dobrým výsledkem) screeningovej den!
Ve čtvrtek pak jdu na mou druhou poradnu!!! :mrgreen: Tak se snad dozvím konečně poprvé v životě moji krevní skupinu. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
2.2.11 11:56
Vája píše:
Nelča: My tam jdeme na 8 hod., vemou krev a pak mám dojít zase ve 12 na ten UZ. :think:
Vzali jsme si dovču, tak si uděláme pěknej (doufám, že s dobrým výsledkem) screeningovej den!
Ve čtvrtek pak jdu na mou druhou poradnu!!! :mrgreen: Tak se snad dozvím konečně poprvé v životě moji krevní skupinu. 8-)

mě už právě na to krev brali jak sem tam byla minulý čtvrtek, už jsem to i zaplatila, jen vím, že sestra říkala že to je na dýl,utz hlavně. Taky máme dovču a přesně jak píšeš :palec: jen já jsem odjakživa hroznej nervák.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
2.2.11 11:57

a taky jsem zvědavá jakou mám krevní skupinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
2.2.11 12:02

Neli: Paní mi říkala v telefoně, že výsledky budou tentýž den, tak to jsou fofrníci, když za 4 hodiny stihnou rozbor krve, který jinde trvá i několik dní. :think:
UZ je na dýl, jo? To tam asi budou nějak podrobně zkoumat. Pokud mi budou chtít dělat ten vnitřní UZ, tak manžu vyhodím. :mrgreen:
Nervák? Jako, že budeš nervózní, jestli to výšo dopadne dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
2.2.11 12:31
Vája píše:
Neli: Paní mi říkala v telefoně, že výsledky budou tentýž den, tak to jsou fofrníci, když za 4 hodiny stihnou rozbor krve, který jinde trvá i několik dní. :think:
UZ je na dýl, jo? To tam asi budou nějak podrobně zkoumat. Pokud mi budou chtít dělat ten vnitřní UZ, tak manžu vyhodím. :mrgreen:
Nervák? Jako, že budeš nervózní, jestli to výšo dopadne dobře?

mě ještě vnější nedělali,a už chci!! a když mě budou dělat ten vnitřní tak přítel už byl semnou v caru 2× když mi ho tam dělali :-D
tak to jsou teda fofrníci! a prej jo, někde tady na diskuzi jsem četla že někomu to trvalo i přes hodinu ten UTZ!!!!! uuuááááá
jo přesně tak, už ted mě to chytá, tak se musím srovnat, protože to bude určo ok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
2.2.11 13:02

Ahojky jak se máte? Sedím ve škole a vůbec mě to nebaví. Ani nevím máme nějakou čekatelku po IUI? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
2.2.11 13:06
hrkačka píše:
Ahojky jak se máte? Sedím ve škole a vůbec mě to nebaví. Ani nevím máme nějakou čekatelku po IUI? :mrgreen:

ahoj hrkačko :mavam: co studuješ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
2.2.11 13:18

Neli: Mě ten přes břuch dělal doktor už dvakrát. A doufám, že i na tom screeningu to tak bude. :mrgreen:
Tak to já si myslím, že manža nemusí být u všeho. :oops:
8-o Hodinu? Já myslela, že za deset minut jsem pryč.
Jistě, že to bude O.K. Já su nenapravitelná. Sem si tady dneska četla diskuzi o zamklých potratech! :roll: A asi dvě holčiny tam psaly, že jim to zjistili až ve 12. týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
2.2.11 13:19

Hrkačka: :mavam: Jedna čekatelka tady myslím je - jedna z Haňulí, ne? Jo a taky fiki, ale ta zkoušela přirozeně - bez IUI. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
2.2.11 13:33

:lol: 1) No asi maš pravdu. Já se v tom už orientují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
2.2.11 13:37
Vája píše:
Neli: Mě ten přes břuch dělal doktor už dvakrát. A doufám, že i na tom screeningu to tak bude. :mrgreen:
Tak to já si myslím, že manža nemusí být u všeho. :oops:
8-o Hodinu? Já myslela, že za deset minut jsem pryč.
Jistě, že to bude O.K. Já su nenapravitelná. Sem si tady dneska četla diskuzi o zamklých potratech! :roll: A asi dvě holčiny tam psaly, že jim to zjistili až ve 12. týdnu.

já radši nic takovýho nečtu.. no joo bude to ok, jsem plašman už nebudu :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
2.2.11 13:46

hrkačka: No já třeba vůbec nepamatuju, kdo je v jakém týdnu… prostě se mi to plete - třeba jako u Nelouška. :mrgreen:

Neloušek: Když mě to na jednu stranu právě zajímá, ale pak mám prostě strach… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí