Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Evka: Ne, ne, jen máme roční uzávěrku, tak nevím co dřív!
Jo a musím se pochlubit, včera jsem na intranet zveřejnila příručku!!! ![]()
Evík: He, he, no jo, stihla.
Teď ještě otázka, jestli je to dobře. No ale to je fuk, oni to ty lidi stejnak nečtou. A až se vyloupne nějaká chyba, já budu snad už hojšat kočár. ![]()
Hlavní je, že jsi ho tam dala…ale že to nikdo nečte…není to tedy zbytečná práce? ![]()
Evík: Je to pro odpovědné zaměstnance, co mi vykazují nákup a prodej zboží z nebo do EU. A oni ti lidi na těch provozních jednotkách nic neprodávaj ani nekupujou - jen jednou za půl roku pošle něco málo jeden pán. Tak ten zbytek nemá důvod to číst… ![]()
ahojky právě jsem přijela z Reprofitu.. a jsem úplně celičká zmrzlá..Tak se třepo pod peřinou a ohřívám se.. ![]()
Ahojky všichni ![]()
Zdravím i novou terezku
můžu se zeptat kam chodíš do caru?Ten dr.nebude teda příjemnej
nemůžeš ho změnit?
No tak holky,ani jsem nestihla testovat a už je mrcha tady
jsem tak nasr…,ach jo.Takže ve čtvrtek jdu k dr.a domluvíme tu laparku ![]()
Fiki snad aspon tobě to vyjde!
Pavčo,a co Ti bylo řečeno,vše je ok
A u koho jsi byla u Machače ![]()
jo budem pokračovat spolu Katy
a doufám že laparka pomůže,pomohla jednou pomůže i po druhý.a jestli né tak už fakt nevim
![]()
Kozu kdepak byla jsem u Souškové
Je strašně moc fajn… jsem ráda, že jsem skončila u ní.
Prý těhulky má většinou všechny ona a Machač si bere prý jen ty rizikovější a vážnější případy.
Jinak jsme spolem krásně pokecali..
Ptala jsem se jí na pohlaví
No tak ho tam myslím 5 minut hledala.. a přes vnitřní UTZ nešlo vidět.. mimčo je zrovna otočený hlavičkou dolů a ten UTZ spodem, tak daleko nedosáhl.. tak to brala ještě přes bříško a tam zase mělo mimčo překřížený nožičky tak to taky nešlo skoro vůbec vidět ale prej nevidí, že by tam něco trčelo
Jinak na kontrolu mám jít za 3 týdny 22.2 a budou mi dělat tripl testy a dneska jsem dostala konečně těhu průkajdu!!!!!
Tak první poradnu mám za ty tři týdny.. no ale to půjdu k Machačovi ona má dovču..
prý mě nechce nechat, tak dlouho bez kontroly..
![]()
Pavčo,krásné zpravičky
Jen tak dál ![]()
Jsem Ti říkala,že děláš dobře,když se registruješ u nich ![]()
Ty jsi jaký týden?
Pavca3388 píše:
Kozu kdepak byla jsem u Souškové![]()
Je strašně moc fajn… jsem ráda, že jsem skončila u ní.
![]()
![]()
Prý těhulky má většinou všechny ona a Machač si bere prý jen ty rizikovější a vážnější případy.
Jinak jsme spolem krásně pokecali..
Ptala jsem se jí na pohlaví
![]()
No tak ho tam myslím 5 minut hledala.. a přes vnitřní UTZ nešlo vidět.. mimčo je zrovna otočený hlavičkou dolů a ten UTZ spodem, tak daleko nedosáhl.. tak to brala ještě přes bříško a tam zase mělo mimčo překřížený nožičky tak to taky nešlo skoro vůbec vidět ale prej nevidí, že by tam něco trčelo
![]()
![]()
![]()
Jinak na kontrolu mám jít za 3 týdny 22.2 a budou mi dělat tripl testy a dneska jsem dostala konečně těhu průkajdu!!!!!
Tak první poradnu mám za ty tři týdny.. no ale to půjdu k Machačovi ona má dovču..
prý mě nechce nechat, tak dlouho bez kontroly..
![]()
Ahoj Pavčo
, paráda
a v kolikátem jsi týdnu?