IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1022
31.1.11 17:04

páááááá :lol: :lol: :pankac: :mavam: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
31.1.11 20:13

Haloooo,tak kdepak jste? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
31.1.11 20:19

ahojky, tadyyy :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
31.1.11 20:26

speeer :mavam: tak jsem si ted četla diskusi na téma vyšetření průchodnost vejcovodů tím rentgenem.trošku mě uklidnila a už se tolik nebojím :lol: a jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
31.1.11 20:30

Hanulko, třeba to nebude už ani potřeba…

Já se mám tak nějak smutně. Dopoledne tady plkají jen holky těhulky…tak si to ani moc nečtu, odpoledne jdu na břišní tance a jedna naše spolutanečnice přišla se svou dvouletou dcerkou a měsíčním miminkem… a ještě jednu cácorku má doma… Pak se dozvíme, že další je těhotná… ach jo… moc jim to samozřejmě přeji, ale je mi trošku smutno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
31.1.11 20:39

nebud smutná :hug: ty se taky jednou dočkáš,tomu věřím,holt někomu to trvá dýl,ale podaří se neboj.takhle jsem se citila já taky,když jsme se 2 roky snažili a pak když se povedlo tak jsem tomu ani nevěřila :mrgreen: a ted?okolo sebe mám taky samé těhotný kamarádky a už pomalu roděj :mrgreen: takže je my líto že mě se nedaří :-) jenže je to jiný když už mám doma malou,ale i tak mě to trápý.
a za pár měsíců se tafy tomu budem smát :-) jo?
jinak břicho bolí furt ale ještě nic,dnes jsem 27den cyklu nebo 26?to je jedno ještě furt mám čas :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
31.1.11 20:40

Hanulko děkuji :hug:
a kdy to neočekáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
31.1.11 20:43

včera,dnes a zítra :mrgreen: nebo i pozítří :mrgreen: od tá doby co chodíme na iui tak to nemám pravidelně,jeden měsíc jsem to měla po 25dnech a někdy i po 29,takže ani nevím kdy to nedostanu :mrgreen:
Jo jsem si vzpoměla,vám dělali ty genetický testy nebo co vid?Jak to probíhájá vůbec netuším :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
31.1.11 20:55

A test sis nedělala, že?
Ty gen. testy, vezmou ti krev a tu si nějak vyšetří. Tu jsme ale ještě v den pohovoru neměli hotovou. A pak jen vyplníš dotazník o rodině, kdo má jakou nemoc, kolik má dětí, sourozenců, kdo kdy umřel a tak… A to s tebou jen proberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
31.1.11 20:59

aha , tak to není nějak hrozné né?Tak hlavně že je krev ok a brzy pudeš na ivf a konečně se dočkáš!!!! :palec: Musím Haníku zase končit.asi si budem muset pořídít další pc páč se tady oněj pereme :mrgreen: :mrgreen: ,né nepereme ale občas ho musím mužíčkovi pučit no?Tak se měj hezky,dobrou noc :mavam:
Katynku jsem nestihla,tak nevadí,snad zítra.papapapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
31.1.11 21:02

Hani, tu krev ještě nevíme…
Dobrou noc a krásné sny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
1.2.11 08:16

fiki: Ty dostaneš na holou!!! :cert: No, ale máš štěstí - když je tam slabá čárka… :think: Pokud bude sílet, je ti odpuštěno! :hug:

Hrkačka: :oops: Děkuji!
Držím všechny palce!!! To jdeš docela pozdě na ten odběr, ne? Nebo to možná pletu…? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
1.2.11 09:05

ahoj

Ahoj holky,před rokem jsem tady v diskusi byla při prvním IUI,které bohužel nedopadlo (zamlklé v 10. týdnu).Teď nás čeká s manželem další a chci se zeptat,jestli jste to některá absolvovala bez hormonální přípravy.Předtím do mě prali 5 dní Clostilbegyt a pak Pregnyl,ale teď,když se mi pěkně srovnal ms a ovulační cyklus to prej není třeba.Věřím,že doktoři ví,co dělat,ale stejně bych se raději ujistila,že jste tím některá prošla.Vždyť tu ovulaci si musí nějak načasovat,aby věděli,kdy to tam šoupnout :-) ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
1.2.11 09:07

Ahoj holky, dobré ráno :mavam:
Vájo, tak na fotečku jsem zapomněla včera, já si pak udělám albumek ale až po tom 12týdnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
1.2.11 09:09

ahoj Terezko, oni tě budou sledovat na UTZ a pak určí kdy ovu bude, ale určitě si asi budeš píchat něco na prasknutí aby to bylo „přesně“ načasované :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí