Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
speeer
tak jsem si ted četla diskusi na téma vyšetření průchodnost vejcovodů tím rentgenem.trošku mě uklidnila a už se tolik nebojím
a jak se máš?
Hanulko, třeba to nebude už ani potřeba…
Já se mám tak nějak smutně. Dopoledne tady plkají jen holky těhulky…tak si to ani moc nečtu, odpoledne jdu na břišní tance a jedna naše spolutanečnice přišla se svou dvouletou dcerkou a měsíčním miminkem… a ještě jednu cácorku má doma… Pak se dozvíme, že další je těhotná… ach jo… moc jim to samozřejmě přeji, ale je mi trošku smutno…
nebud smutná
ty se taky jednou dočkáš,tomu věřím,holt někomu to trvá dýl,ale podaří se neboj.takhle jsem se citila já taky,když jsme se 2 roky snažili a pak když se povedlo tak jsem tomu ani nevěřila
a ted?okolo sebe mám taky samé těhotný kamarádky a už pomalu roděj
takže je my líto že mě se nedaří
jenže je to jiný když už mám doma malou,ale i tak mě to trápý.
a za pár měsíců se tafy tomu budem smát
jo?
jinak břicho bolí furt ale ještě nic,dnes jsem 27den cyklu nebo 26?to je jedno ještě furt mám čas ![]()
včera,dnes a zítra
nebo i pozítří
od tá doby co chodíme na iui tak to nemám pravidelně,jeden měsíc jsem to měla po 25dnech a někdy i po 29,takže ani nevím kdy to nedostanu ![]()
Jo jsem si vzpoměla,vám dělali ty genetický testy nebo co vid?Jak to probíhájá vůbec netuším ![]()
A test sis nedělala, že?
Ty gen. testy, vezmou ti krev a tu si nějak vyšetří. Tu jsme ale ještě v den pohovoru neměli hotovou. A pak jen vyplníš dotazník o rodině, kdo má jakou nemoc, kolik má dětí, sourozenců, kdo kdy umřel a tak… A to s tebou jen proberou.
aha , tak to není nějak hrozné né?Tak hlavně že je krev ok a brzy pudeš na ivf a konečně se dočkáš!!!!
Musím Haníku zase končit.asi si budem muset pořídít další pc páč se tady oněj pereme
,né nepereme ale občas ho musím mužíčkovi pučit no?Tak se měj hezky,dobrou noc ![]()
Katynku jsem nestihla,tak nevadí,snad zítra.papapapa
fiki: Ty dostaneš na holou!!!
No, ale máš štěstí - když je tam slabá čárka…
Pokud bude sílet, je ti odpuštěno! ![]()
Hrkačka:
Děkuji!
Držím všechny palce!!! To jdeš docela pozdě na ten odběr, ne? Nebo to možná pletu…? ![]()
Ahoj holky,před rokem jsem tady v diskusi byla při prvním IUI,které bohužel nedopadlo (zamlklé v 10. týdnu).Teď nás čeká s manželem další a chci se zeptat,jestli jste to některá absolvovala bez hormonální přípravy.Předtím do mě prali 5 dní Clostilbegyt a pak Pregnyl,ale teď,když se mi pěkně srovnal ms a ovulační cyklus to prej není třeba.Věřím,že doktoři ví,co dělat,ale stejně bych se raději ujistila,že jste tím některá prošla.Vždyť tu ovulaci si musí nějak načasovat,aby věděli,kdy to tam šoupnout
ne?
Ahoj holky, dobré ráno ![]()
Vájo, tak na fotečku jsem zapomněla včera, já si pak udělám albumek ale až po tom 12týdnu ![]()
ahoj Terezko, oni tě budou sledovat na UTZ a pak určí kdy ovu bude, ale určitě si asi budeš píchat něco na prasknutí aby to bylo „přesně“ načasované ![]()