IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1022
2.2.11 18:35

:mrgreen: Ahoj holkýýýý :lol: :mrgreen:
Nel : dělám Arip to je takové postgraduální studium pro sestřčky se specializací na anestezii a resuscitaci a intenzivní medicínu. Mám rezidenční místo takže mě musí uvolnit z práce a přitom mi platit stejně jako kdybych tam byla :-D Te´d mám školu 14dní pak měsíc ne a pak zase týden a pak až zase napodzim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
2.2.11 18:37

Jinak já si kvůli práci budu válet šunky doma už od OPU protože v práci bych to asi nedala a ani panu primáři v caru se nezdálo abych la mezi bacily a těžký pacienty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
2.2.11 20:03
Vája píše:
Hrkačka: :mavam: Jedna čekatelka tady myslím je - jedna z Haňulí, ne? Jo a taky fiki, ale ta zkoušela přirozeně - bez IUI. :think:
:mavam: Holky už jsem vám psala včera,jde vidět že nedočítáte :think: už nečekám,bohužel jsem to dostala takže pudu příští měsíc na tu laparku a pak iui a pak …no snad to vyjde.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
2.2.11 20:18

Hanulko, promiň, nedočítám poctivě :roll:
To mě moc mrzí :-(
Ale na druhou stranu, půjdeme do toho spolu :palec: A vyjde to, musíííí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
2.2.11 20:43

Haníku :mavam:
no jo jsem byla včera tak nasr…,fakt až jsem byla hnusná na manžu i na malou,no hrůza se mnou.tak ted měsíc taky pauza a pak se snad zadaří.já mám takovej strach že se to nepovede už nikdy a hlavně že to nestihnu do září :-?
jinak mám nemocnou Kačku chrchlá jak o život a má teplotu,takže nemoc nás neminula,bože bože. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
2.2.11 20:54

hanulka 78

ahoooj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
2.2.11 21:00
katy001 píše:
ahoooj :mavam:

ahojky :mavam: jak se vede?zítra jdu do sanusu,to jsem zvědavá jestli my bude nutit tu antik.snad jí ukecám aby my jí nedávala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
2.2.11 21:22

hanulka 78

tak to budu drzet palecky…
ja tam budu zitra volat,ted jsem mela cyklus jen 22dni a mam pocit ze me nastupuje ovu tak chci jestli by me preobjednali na patek aby mi to nahodou neuteklo :-?
mam obavy aby jsem tento mesic vubec na nejakou iui sla :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
2.2.11 21:29
katy001 píše:
tak to budu drzet palecky…
ja tam budu zitra volat,ted jsem mela cyklus jen 22dni a mam pocit ze me nastupuje ovu tak chci jestli by me preobjednali na patek aby mi to nahodou neuteklo :-?
mam obavy aby jsem tento mesic vubec na nejakou iui sla :-?

Tak to jsem zvědavá co ti řeknou.pak dej vědět :-) určo náká bude,neboj,ale vám stačí přeci snažit se doma né? :mrgreen: tak se snažte!!!asi pudu chcrnět,dneska očekávám že se asi nevyspím,malá kašle hrozně :-( tak budu spát s ní v pokojíčku :-( tak zatím pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
2.2.11 21:31

hanulka 78

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
3.2.11 08:10

Hanik, hanulka: Já dočítám poctivě, jenomže vy dvě se mi pletete. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
3.2.11 08:18

Dobré ráno :)
Váji mě se taky pletou! :D Jo a dnes začínám druhý trimestr..chtělo by to sklenku vína.. :D :D :D Dnesj jsem totiž 13+3 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
3.2.11 08:27

Pavča: :potlesk: No paráda. A jak to uteklo, co? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
3.2.11 08:39

Pavča: Tento týden mi naštěstí utíká, pač je dost práce… Po tom screeningu a následné kontrole budu mnohem klidnější. No, u druhorodiček bývají cítit pohyby dřív, takže máš výhodu. :-D
Dívám se na nějaké stránky týden po týdnu… minulý týden jsem našla dobré… Hm a zrovna je nemůžu najít v oblíbených. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
3.2.11 08:39

Váji konečně jsem se dočkala a ty budeš za týden.. to taky rychle uteče. :) Už se těším, jak budu cítit pohyby. :) Prý to bývá kolem 16-20 týdne. :)Ty jdeš tedky někdy do poradny že?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí