Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holkýýýý
![]()
Nel : dělám Arip to je takové postgraduální studium pro sestřčky se specializací na anestezii a resuscitaci a intenzivní medicínu. Mám rezidenční místo takže mě musí uvolnit z práce a přitom mi platit stejně jako kdybych tam byla
Te´d mám školu 14dní pak měsíc ne a pak zase týden a pak až zase napodzim ![]()
Jinak já si kvůli práci budu válet šunky doma už od OPU protože v práci bych to asi nedala a ani panu primáři v caru se nezdálo abych la mezi bacily a těžký pacienty…
Vája píše:
Hrkačka:Jedna čekatelka tady myslím je - jedna z Haňulí, ne? Jo a taky fiki, ale ta zkoušela přirozeně - bez IUI.
Hanulko, promiň, nedočítám poctivě ![]()
To mě moc mrzí ![]()
Ale na druhou stranu, půjdeme do toho spolu
A vyjde to, musíííí ![]()
Haníku ![]()
no jo jsem byla včera tak nasr…,fakt až jsem byla hnusná na manžu i na malou,no hrůza se mnou.tak ted měsíc taky pauza a pak se snad zadaří.já mám takovej strach že se to nepovede už nikdy a hlavně že to nestihnu do září ![]()
jinak mám nemocnou Kačku chrchlá jak o život a má teplotu,takže nemoc nás neminula,bože bože. ![]()
katy001 píše:
ahoooj
ahojky
jak se vede?zítra jdu do sanusu,to jsem zvědavá jestli my bude nutit tu antik.snad jí ukecám aby my jí nedávala ![]()
tak to budu drzet palecky…
ja tam budu zitra volat,ted jsem mela cyklus jen 22dni a mam pocit ze me nastupuje ovu tak chci jestli by me preobjednali na patek aby mi to nahodou neuteklo ![]()
mam obavy aby jsem tento mesic vubec na nejakou iui sla ![]()
katy001 píše:
tak to budu drzet palecky…
ja tam budu zitra volat,ted jsem mela cyklus jen 22dni a mam pocit ze me nastupuje ovu tak chci jestli by me preobjednali na patek aby mi to nahodou neuteklo
mam obavy aby jsem tento mesic vubec na nejakou iui sla
Tak to jsem zvědavá co ti řeknou.pak dej vědět
určo náká bude,neboj,ale vám stačí přeci snažit se doma né?
tak se snažte!!!asi pudu chcrnět,dneska očekávám že se asi nevyspím,malá kašle hrozně
tak budu spát s ní v pokojíčku
tak zatím pááá
Hanik, hanulka: Já dočítám poctivě, jenomže vy dvě se mi pletete. ![]()
Dobré ráno ![]()
Váji mě se taky pletou!
Jo a dnes začínám druhý trimestr..chtělo by to sklenku vína..
Dnesj jsem totiž 13+3 ![]()
Pavča: Tento týden mi naštěstí utíká, pač je dost práce… Po tom screeningu a následné kontrole budu mnohem klidnější. No, u druhorodiček bývají cítit pohyby dřív, takže máš výhodu. ![]()
Dívám se na nějaké stránky týden po týdnu… minulý týden jsem našla dobré… Hm a zrovna je nemůžu najít v oblíbených. ![]()
Váji konečně jsem se dočkala a ty budeš za týden.. to taky rychle uteče.
Už se těším, jak budu cítit pohyby.
Prý to bývá kolem 16-20 týdne.
Ty jdeš tedky někdy do poradny že?? ![]()