Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4637
3.5.14 13:09

@pomenkova Adrenalinovych skokanu a lezcu nekam a pod neco jsou spousty. Ovsem vystrcit palici mezi jedoucimi koly, to je extra matros.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
3.5.14 13:11

@terinka4444 Kdyz to jsou plastove figuriny, telo se chova spis jako ty nase vycpavky. ;) Hlavne ty figuriny pri zkouskach obecne stoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
3.5.14 13:11

@vokishka Aha to by ale pak ukazovalo na to, ze ten datum napsal zamerne prave aby ten dum on tedy dostal ne???(myslim Artur)
Pokud Iveta planovala sebevrazdu, tak urcite by schovala nekde u notaru zavet to me je divny proc to neudelala kdyz to planovala, jak to vuberc bylo??Bylo to planovane??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
3.5.14 13:13

@St. Estephe Ale to je zase to o cem jem se bavili proboha, tohle jsou zdravy lidi, kteri touzi po adrenalinu, ne trosky, ktery uz nevedi co delaji, to je porad ten samej rozdil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
3.5.14 13:13
@St. Estephe píše:
Tady pekna ukazka magora, co ma rad masinky ale sebe moc ne…
http://youtu.be/HBKsPGbLhs0

no to je hovado :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.5.14 13:14
@kubykula píše:
no to je hovado :zed:

Kolik tam má vůbec místa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
3.5.14 13:15

@pomenkova Se nerozciluj, jen pisu, ze vystrcit zobak mezi koly je extra material. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65005
3.5.14 13:15

@pomenkova Já myslím, že neuvažovala o tom, jak má nebo nemá být napsaná závěť. Prostě nechala vzkaz, prý to našel Rychtář pod polštářem právě toho 25.4.m proto tam to datum napsal. Pokud by Rychtář chtěl přijmout dědictví, tak by musel taky zaplati půlku těch dluhů. Je otázka, jestli na to má. Nikdo taky neví, co je v tom dopise pro Rychtáře, který zabavila policie. O tom se nijak nevyjadřuje, asi v něm nebude nic lichotivého o něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
3.5.14 13:16
@pomenkova píše:
@St. Estephe Tak jestli ti bylo z tohodle nevolno posdivej se na toto, ikdyz je to trochu o necem jinem, mozna to uz tady znate, ale tohle je silenstvi..

Einstellungen ändern.

Suchergebnisse

5:20 Shanghai Tower (650 meters) - YouTube

► 5:20► 5:20

www.youtube.com/watch?…

12.02.2014 - Hochgeladen von raskalovit
Donate us by PayPal: dedmaxopka@gmail.com Today we will show you how to climb on second tallest building…

mě by bylo špatně už v pátém patře…nechápu jak někdo může takto hazardovat se životem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
3.5.14 13:17

@Burj Chalifa Tak akorat. :lol:
Ovsem vsimnete si, jak si nejdriv malem necha ujet pazouru pri vyhozu batohu a po chvili jeste skoro dojde na hlavu i nohy. Sikovny hoch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
3.5.14 13:17
@Burj Chalifa píše:
Kolik tam má vůbec místa?

maličko a ještě vystrkuje hlavu…já furt čekala, zda mu jí náhodou neurve, hrozný video, fakt nechápu, to je pro ně adrenalin??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65005
3.5.14 13:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
3.5.14 13:20

To je strašné ty videa :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
3.5.14 13:21

@terinka4444 ani ne..je to polystyren..dala bych sem jiny odkaz..ale to uz j emoc silne kafe ;)

• Citovat
  • Upravit
785
3.5.14 13:22

@pomenkova Sebevrazda je cin lidskeho zoufalstvi.Ja se na to divam taky z pohledu tezce nemocnych, kteri statecne bojuji s nemoci. Zpravy o sebevrazde je hodi o krucek zpet.Pak tyrane zeny, kdyz si ctou ona si za to muze sama apod.To sebere odvahu a nadeji. Z pohledu me jako matky.Jsem obycejna zenska, ale moje deti me neustale motivuji byt lepsim clovekem.Tak to vidim ze sveho pohledu ja. S Ivetou jsem se setkala a mam s ni dobrou zkusenost. Novinari by meli byt ochranci demokracie a ne pavlacove klepny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí