Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26842
3.5.14 23:06

@maminka189 Ja do te skupiny ani nemusim taky, ale jen nevim kam co poslat a kde to mate jako, jak mas napsanou pomoc atd, vis??ja davam ted spolecne s kamoskou z Nemecka na ruzne nemoci tak kdyz uz sem u toho, ze by jsme neco pustila dokad mam ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
3.5.14 23:10

@pomenkova Máš SZ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
3.5.14 23:12

@maminka189 ja myslim, ze by pojistovaci byli nadseni, ze nad vsim uvazujes, oni jsou zvykli asi i na horsi otazky :D :D Tady v Nemecku jsou zakony na vsechno :roll: A vim ze vadi i treba strecha ve vzduchu nekoho kvuli plytvani vzduchu atd..uz se plati dan i za vzduch ze strisky nad obchodem, takze me uz nic neprekvapuje ani ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
4.5.14 00:12

Dneska prý Rychtář dostal Ivetino oblečení co měla při sebevraždě na sobě. To je docela mazec.„Chudák“ plakal, že je Iveta na pitevně náha 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
4.5.14 00:19
@maminka189 píše:Dneska prý Rychtář dostal Ivetino oblečení co měla při sebevraždě na sobě. To je docela mazec.„Chudák“ plakal, že je Iveta na pitevně náha 8o.

To oblečení nechápu. :? Já bych ho zpátky snad ani nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
4.5.14 00:25

@Tereza1986 Já taky ne. Musí být v hrozném stavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59373
4.5.14 00:31

@maminka189 já to cítim když ho chovam tak je prostě strašně hadrovej, vali pro ti němu je pevná :lol: ale jinak je pohybově ok, možná cvičení ale s T cvičit si neumim představit, má šílenou sílu :jazyk:, jsem ráda že sirup maskuju do jogurtu :mrgreen:, když jsem ted doktorce řekla že začal chodit až v 18m tak prý to je ještě ok, má tam pacienty co začli i po 2 roce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
4.5.14 00:36

@Markéta80 Malá mi nepřijde nějak hadrová…jen divně běhá a občas chodí. Naše malá začala chodit až okolo 19.měsíce. Ale docela úspěch, protože v 9.měsících byla ležák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59373
4.5.14 00:41

@maminka189 :? malej byl taky pohybově pozadu, no v 18m začal chodit pak očkování a pak obrat, zlom :?, manžel taky dobrej prý at ten sirup do něj liju po litrech, prý třeba začne mluvit ve větách :mrgreen: :mrgreen:, ted je prý hlavní ta řeč tak snad začne, už by mohl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
4.5.14 00:45

@Mysis no jo.. kdyz ja zpusobim skodu, budu to muset zaplatit. Co kdyz ale tu skodu zpusobi nekdo z rodiny, kdo se zda v poradku a najednou spacha sebevrazdu, kde nejake skody napacha. A ted si predstavme, ze ten pribuzny nema zadny majetek. Takze ja nakonec nevinna skoncim s dluhy. Na to by proste nejake pojisteni melo existovat. Jak k tomu pak prijdou nevinni pozustali?
@maminka189 tak nerikam pojisteni pro ty, co se chteji pripravit o zivot, ale treba prave Ceske drahy na nejakou skodu zpusobenou cizi osobou. A toto by byl prave i pripad sebevrahu. Skoda by nevznikla na strane drah, nevznikla by ani prirodni katastrofou…
@maminka189 no, opet se nechci rychtare zastavat (proc to porad delam, kdyz ho fakt nemusim :think: ). Ale i kdyz je to jina situace, ale ja po smrti sve dcery take nechala obleceni s tim, ze si preji, ze na prevoz a dobu mimo pitvy si preji, aby byla oblecena. Proste takovy pocit ucty k telu. Pravda, v pripade Bartosove to bude asi slozitejsi, buhvi, jak to telo vypada. Ale ten pocit truchliciho proste chapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
4.5.14 00:46

@Markéta80 Jo jo očkování-naše osudová chyba :nevim:.Teď jí chtěla dát další a když viděla můj výraz tak:řekla:no očkování tedy ne :mrgreen:.Držím vám palečky-on to zvládne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
4.5.14 00:48

@trpaslinka Tobě umřela dcera 8o? Tak to je mi moc líto!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
4.5.14 01:54
@checule píše:
Spousta mladých a talentovaných lidí odešlo zbytečně brzo kvůli nezřízenému způsobu života a staly se tak legendami - ať už to byl Elvis Presley, Marilyn Monroe, James Dean, Kurt Cobain nebo třeba Michael Jackson :nevim: My si je budeme už vždycky pamatovat jako ikony - bůh ví, jak by vypadali dnes a co by z nich bylo ;)

Tož, na Elvise mi nešahejte, furt by bral tuny léků, možná by umřel o něco později, ale pořááád - opakuji pořád, by byl první bílý zpěvák, co zpívá gospel (když už pomineme úspěchy na rockenrolovém poli:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
4.5.14 07:37

@trpaslinka Jo tak tohle Sem docela taky pochopila, ze ji nechce nechat nahou, ale fakt u ni jak to vubec je z telem je zahada, takze aby to vubce bylo neco platneho.
V tomto ho mozna taky chapu, navic chtel zrejme videt jak vypada, oni mu to podle toho co jsme cetla ani nedoporucili za ni jit, takze ani on si nemuze nic predstavit zrejme.

Take Sem cetla, ze ti umrela dcerka-to je mi moc lito :hug: :hug: Koukala Sem ze ta ruze je na 4 tem mesici je to tak? Muselo to byt desne :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
4.5.14 08:51

Hele, co jsem tak cetla, tak pred jeji smrti spousta lidi litovala i Rychtare. Ze to s ni urcite nema jednoduche, dokonce pry umela byt poradne zla. Ted otocili, najednou je ten chlap fujtajbl. Ja to vidim spis tak, ze se mozna obcas servali - presne v tom smyslu, jakem to pisu, zadna obet, pekne rvacka jak v italske domacnosti. Ona mu neco rekla, on ji nechtel dat flasku, treba… Rychtar ma mozna vsespasitelske sklony a navic je u teto sve snahy rad viden, sam sebe povazuje za onoho rytire zachrance, mozna nejaka narcisticka porucha. Ze by ji zamerne cpal krmivo pro hlodavce, to povazuji za naprostou kravovinu. A ona psychicky narusena diky dlouholetym problemum s alkoholem mozna i prasky. Tam byly evidentni jak ty vystupy zpet k normalnosti, tak ty propady - cim dal hloubeji, porad mi to pripomina bipolarni poruchu. A ta ve fazi tezke deprese skonci sebevrazdou velmi casto. Tohle zrejme nezacalo az s Rychtarem, ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí