Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@St. Estephe píše:
@makovkai No a? Mozna tam delal trochu brajgl, lezl jim pres ploty, chlastal, vyrvaval a tak.
Me by moje rodne mesto taky nevitalo, to si pis. A to nejsem nikdo, kdo ma tlamajznu denne v bulvaru, akorat tam nekteri jeste veri tomu chudackovi, no.
Coze? Ja se tady zacinam nejak ztracet?
@Mysis Docti.
Jen tvrdim, ze to cele zdaleka nemusi byt tak jednoznacne. Ackoli kopnuty JR nejak bude.
Na Nově byl zveřejněný telefonát Pepana a Macury, volali si hodinu před smrtí. Řešili nějaké bolesti hlavy a CT, kam měla Iveta jít. Spekulovali o tom, jak je možné, že se fackují a mimo média se baví v klidu. Co si o tom myslíte? Já už přestávám chápat ![]()
@Tereza1986 píše:
Na Nově byl zveřejněný telefonát Pepana a Macury, volali si hodinu před smrtí. Řešili nějaké bolesti hlavy a CT, kam měla Iveta jít. Spekulovali o tom, jak je možné, že se fackují a mimo média se baví v klidu. Co si o tom myslíte? Já už přestávám chápat
Co si o tom myslim.? Macura a Rychtar sou padly na hlavu a Iveta uzbmela dost
@St. Estephe píše:
@makovkai No a? Mozna tam delal trochu brajgl, lezl jim pres ploty, chlastal, vyrvaval a tak.
Me by moje rodne mesto taky nevitalo, to si pis. A to nejsem nikdo, kdo ma tlamajznu denne v bulvaru, akorat tam nekteri jeste veri tomu chudackovi, no.
On lezl sousedům přes ploty?
Nechtěla bych být sousedkou ani u jednoho. Člověk aby se bál vylézt, aby nebyl hned na Nově ![]()
@Mysis píše:
Co si o tom myslim.? Macura a Rychtar sou padly na hlavu a Iveta uzbmela dost
Macuru bych i chápala, že mu volá, ale Rychtář ho přece nenávidí.. Ale co se divím, nenávidí i bulvár a tam se taky kamarádíčkuje ![]()
@Tereza1986 píše:
On lezl sousedům přes ploty?Nechtěla bych být sousedkou ani u jednoho. Člověk aby se bál vylézt, aby nebyl hned na Nově
@Tereza1986 Presne proto ho asi nechteji byvali sousedi zpet, furt budou po okoli novinari.
@St. Estephe píše:
@Tereza1986 Presne proto ho asi nechteji byvali sousedi zpet, furt budou po okoli novinari.
No ani se jim nedivím, lidé potřebuji klid a ne blázinec, ale třeba se najde firma, která by ho ráda zaměstnala a jeho popularity využila ke své reklamě, kdo ví, nakonec třeba bude žít z těch tantiemů, jako manžel má 50% nárok na vše
Ja bych to brala. Ja bych si aspon o nm udelala obrazek co je to za ubozaka kdybych to videla na vlastni bulvy. Tam by muselo byt vzruso. Hlavne s Macurou ochrancem. ![]()
@St. Estephe píše:
@pomenkova No pockej, ty dluhy nadelal on, aby neco doplacel? To nevim. A ze si neudelal vztah k pubertakovi, no to je celkem bezny jev a ani na to dotycni nemusi byt tahani bulvarem. V urcitem veku uz je cesta k detem z predchozich vztahu partnera sakra tezka. Ja si zkratka myslim, ze v jeho zajmu bylo ji udrzet pri zivote. I kdyz do toho nebudu tahat jakesi city, pak i z hlediska vypocitavosti, jak uvadis ty a ostatni. Navic, kdyz ho sleduju na nekterych videich, spis bych si tipla, ze by ji zabil vlastnorucne (klidas to zrovna nebude), nez nejake vymysleni jak ji dohnat na koleje. Dalsi vec to jeji udajne volani o pomoc, psychicky nemocny clovek je schopen si vymyslet neskutecne veci. Umim si predstavit, kolikrat ona treba verbalne napadla ty, ktere pak volala o pomoc. Takovy clovek je schopen kydat tuny hnoje na kohokoli a pak mu ver.Ano, je to vlivem choroby ale kdyz ti lide casto nevnimaji ani v tech svetlejsich chvilkach. Ja tohle totiz zazila a pro vsechny, kdo neznaji uplne podrobnosti, jsem ta zla ja. Oni nemocni lide casto dokazi okoli presvedcit o tom, jaci jsou chudacci a jak jim ti vsichni zli ublizuji. Ale nepopiram, ze JR ma take nejaky problem, nicmene ho nevidim jako svetove zlo.
Souhlasim, Rychtare bych zaky nedemonizovala. Je to primitiv, to jo, ale zase za vse nemuze.‚Ivezu „prevzal“ uz v dost spatnem stavu. Podle‘mne se mu vic hodila pod praskama. Lepe'ji'ovladal. No nechtela bych tam u nich byt.
To s tou pomoci tu uz taky padlo, ten kdo ji chtel pomoct se nakone stal jejim nepritelem. Podle mne si nikdy nepriznala, jak velkeje mela'problem. A to ji branilo se jit lecit a skutecne se vylecit.
Ke
Docela by me zajmalo, jak intenzivne se vysetruje! pepanuv podil na sebevrazde. Jestlo se to'proste nezajhraje do'autu.
@jaaaaaana píše:
Docela by me zajmalo, jak intenzivne se vysetruje! pepanuv podil na sebevrazde. Jestlo se to'proste nezajhraje do'autu.
kriminálka nemá důvod to hrát do autu
https://www.youtube.com/watch?…
https://www.youtube.com/watch?…
Je tam podobných záznamů víc. Ivetu jsem měla ráda, její odchod a způsob, jakým odešla, mě silně rozhodil. Nicméně, sledovala jsem její kariéru od samého začátku a mám pocit, že všichni, kteří Ivetě někdy podali pomocnou ruku, na to nějakým způsobem doplatili. Iveta v sobě neměla pokoru a počátek všech jejích problémů tuším v dětství. Je mi to líto, že její život skončil tímhle způsobem, ale byl to vždy její výběr
![]()
@Burj Chalifa píše:
kriminálka nemá důvod to hrát do autu
Zase z toho nedělejte spiknutí
Jestli v tom má Rychtář prsty, tak se to zjistí.
Já myslím, že na to léčení jí nedal násilím, protože by se s ním rozešla, nenáviděla ho. A on se kvůli ní rozvedl a vsadil na ní příliš mnoho než, aby se nechal odkopnout a ještě pomluvit v médiích(což by se po rozchodu stalo, nakonec by nebyl Macura unosce, ale zachránce a Rychtář zlý násilník, který jí donutil s ním spát a vzít si ho
).
Neomlouvá ho to, kdyby jí opravdu miloval, tak by mu bylo fuk, že se s ním rozejde, hlavní by bylo její zdraví a život.