Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ja vcera cetla na novinkach ze R. Je podezrely na ty spoluucasti…
@St. Estephe píše:
@KackaDoup Pochop, ze se u ni nejspis dlouhobe stridala obdobi, kdy byla OK a obdobi, kdy mela problem dojit na wc (a opet mi to pripomina bipolarni poruchu). Jak se nelecila, zacala depresivni obdobi nabyvat vrchu nad temi manickymi. A ano, k teto diagnoze patri alkohol i leky (prave v obdobich deprese). Slavny M. Kopecky pobyval pravidelne v lecebne a kolik filmu, estrad, predstaveni zvladl?Příspěvek upraven 07.05.14 v 09:25
Jj ten na to trpel taky a dokazal presto najit silu rikali natocit super filmy, ale v soukromi byl prej uplne na dne z tech depresi.. ![]()
@tamata píše:
ale to, že jí novináři před barákem i přespávali, hlavně v období všech těch kauz, to je pravda.
Ano tam nekde v tom vysilai na Slovensku preci rikala, ze ji je lito tech novinaru, ze jim tam nosi v termosce i kafe nebo caj, ale ze si to od ni nevezmou, protoze se asi boji, ze je chce otravit..To tam skutecne asi prenocovali ![]()
@St. Estephe píše:
@KackaDoup Pochop, ze se u ni nejspis dlouhobe stridala obdobi, kdy byla OK a obdobi, kdy mela problem dojit na wc (a opet mi to pripomina bipolarni poruchu). Jak se nelecila, zacala depresivni obdobi nabyvat vrchu nad temi manickymi. A ano, k teto diagnoze patri alkohol i leky (prave v obdobich deprese). Slavny M. Kopecky pobyval pravidelne v lecebne a kolik filmu, estrad, predstaveni zvladl?Příspěvek upraven 07.05.14 v 09:25
Taky jsem si říkala, že by to na ní sedělo. A jestli jí Rychta léčil sám, tak to jinak dopadnout nemohlo.
@pomenkova píše:
Dobre ranko holky![]()
No asi takhle to vidm ja-bud Dva coci co se hledali az se nasli-tvrde receno,,nebo druha varianta, ketra se mi zda spis pravdiva.-On je psychopat, ktery uz takto tyranizoival i jeho zenu. Ja mu neverim proste-Ono je rodil rict nekomu v manzelstvi ted budu sledovat prijmy, protoze utracis, domluvit se na tom..je rozdil proste vsechno vsude nainstalovat, odposlechy delat a lezt do kazde sms..Ta maminka jeji to tam rekla jasne, kdykoliv volam Ivete, vezmne to Rychtar..A na to jak Iveta rikate si umela prosadit svou, ze by tady nic nezmohla??Ne ja to vidm jinak..Mozna si ona mylslela jak on ji ochranuje a pak mohla zjistit, ze uz to prehani, ale ve chvili kdy uz to zjistila bylo pozde-mel prehled o penezich o vsech jejich pohybech o vsech SMS-to uz je duvod k vysetrovani
jako ja Sem taky utraciva osoba dost teda.Ale aby me manzel kvuli tomu nenechal poslat sms nenechal volat, to by si mohl zkusit jednou a visi koulema v pruvanu
Přesně tohle podle mne budou vyšetřovat a hlavně je určitě zajímá, proč dopsal ten datum a jestli ten dopis vůbec psala Iveta ![]()
@St. Estephe ano, to me nemusi vysvetlovat, ja jeji diagnozu ale neznam..a nikdo ji nezna, tak to nemoho tvrdit, stejne tak to muze byt uplne jinak..znam spousty lidi bez diagnozy co spachali sebevrazdu…tzv. v tezke krizi zivotni anebo bilancni…
@pomenkova To spoluziti s nim udajne taky stalo za to, no. Ale kdyz se podivas, jak skvele ovladal svou profesi, taky bys mohla rici, ze urcite zadny problem nemel.
Nicmene on se tim asi extra netajil a ze tehdy mit psychiatrickou diagnozu, byla opravdu darda.
@KackaDoup Ale ja ti to pisu uplne z jineho duvodu - to, ze nekdy pracovala skvele vubec neznamena, ze nemela roky a roky zavazny problem.
@KackaDoup píše:čti:
@jannina1 to bude blbost
@Michelangelo To by vysetrit meli, to je jasne. Ovsem on ma na vsechno nejakou odpoved..Staci rict, ale vzdyt vite jak ji otravovali novinari, vzdyt vite jak jsem si dokonce musel vsechno jako dukaz nahravat-on si moc dobre uvedomuje, ze zil ze zpevackou, kde bylo nahravani potreba kvuli mediim. On to na tohle muze prave svest.Toho si je on vedom, protoze sebe dela obet. U obycejnyho cloveka by bylo vsem jasny ze je to tyranie, ale u zpevacky spis kazdy rekne delal to pro jeji dobro, to je prave ten prusvih pro policii jak tohle vyresit co je vlastne pravda ![]()
@St. Estephe to víme vsichni ze ho mela…jen ta diagnoza zadna neni
krome zavislosti na lecich..kvuli ktere lezela v kromclu.
Před Rychtářem měla také excesy:
http://www.showbiz.cz/…lka-zasahla/
@St. Estephe píše:
@pomenkova To spoluziti s nim udajne taky stalo za to, no. Ale kdyz se podivas, jak skvele ovladal svou profesi, taky bys mohla rici, ze urcite zadny problem nemel.Nicmene on se tim asi extra netajil a ze tehdy mit psychiatrickou diagnozu, byla opravdu darda.
Jo ale oni cvoci neketery jako byl napriklad Breivik z norskeho ostrova oplyvaji vetsinou velice inteligenci.To je znama vec, to ovsem nemeni nic na faktu, ze dokazou i zavrazdit ci psychicky tyrat a jeste ze sebe pak udelat obet..Ne ze bych ho s nim srovnavala, ale v profesi muzou byt dokonal.,To nesouvisi s tim, jak se pak chovaji doma..Mohl to byt v soukromi obycejny nasilnik a zarlivec.No a kdyz profesi se zalibou das dohromady je z toho vyborna bezpecnostni agentura..Nejednou si policiie najme kriminalniky na jejich spolupraci, vedi proc ![]()
@jannina1 píše: čti:
http://www.showbiz.cz/…-bodyguarda/ Říkala to i sama Darina v jiném rozhovoru. Možná, že Rychtář, pokud žil bez medii a s klidnou Darinou se držel.
Taky jsem to četla, že ji začal mlátit až v době rozvodu. Ale to psala její kamarádka. Určitě budou Darinu vyslýchat taky. ![]()
@pomenkova píše:
@Michelangelo To by vysetrit meli, to je jasne. Ovsem on ma na vsechno nejakou odpoved..Staci rict, ale vzdyt vite jak ji otravovali novinari, vzdyt vite jak jsem si dokonce musel vsechno jako dukaz nahravat-on si moc dobre uvedomuje, ze zil ze zpevackou, kde bylo nahravani potreba kvuli mediim. On to na tohle muze prave svest.Toho si je on vedom, protoze sebe dela obet. U obycejnyho cloveka by bylo vsem jasny ze je to tyranie, ale u zpevacky spis kazdy rekne delal to pro jeji dobro, to je prave ten prusvih pro policii jak tohle vyresit co je vlastne pravda
Jsem přesvědčená, že to vyšetří pečlivě a budou vyslýchat spoustu svědků.