Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@valkil Pouceni ve zkratce o tom, ze hysterka nebude spokojena nikdy. ![]()
@Eemii píše:
Az tak uplne bych to nevidela..je spousta zen, co zily s hajzlama a vymanily se, znovu si nasly skvely chlapy
já taky, sice mi to trvalo 14 roků, ale teď si nemám na co stěžovat
,jsem spokojená
@Mysis píše:to jo…nejvic me dostal jeden kde psali ze Iveta je ziva ze to byla komedie. No tak urcite
a DNA patri psovi z baraku ne?
Za vsechno muzou mimozemstani.
Zadny obal z hliniku je nezastavi… ![]()
@Tom-Jerry píše:
já taky, sice mi to trvalo 14 roků, ale teď si nemám na co stěžovat,jsem spokojená
@Eemii píše:
Az tak uplne bych to ale nevidela..je spousta zen, co zily s hajzlama a vymanily se, znovu si nasly skvely chlapy
Ale asi nemely povahu Ivety
@KackaDoup píše:
jááááá![]()
No teda tak to je dobre, ze jsi ted stastna
nekdy to trva nez to cloveku dojde, ale diky bohu za to
![]()
@pomenkova píše:
No teda tak to je dobre, ze jsi ted stastnanekdy to trva nez to cloveku dojde, ale diky bohu za to
![]()
Ono to člověku dochází, ale nechce si to připustit, že je to až tak špatné. Pořád si člověk říká, že jinde je to ještě horší, což sice třeba jo, ale už člověk nevidí, že se dá žít i jinak a to daleko líp.
@Mysis píše:
Holky? Nasla jsem clanek neni od bulvaru a je fakt zajimavy. O dusich ktere prezivaji a jestli je binen Rychtar a ze i Iveta byla vyborna manipulatorka. Urcite si to prectete.http://smysl/.com/iveta1
No vidíš kam tě přivedla zvědavost po tantrickém sexu
všechno má svůj smysl ![]()
@pomenkova ono clovek vi ze je to spatne, ale porad to nejak zamlouva, on za to nemuze, spatne ho vychovali, mohlo by to byt jeste horsi, ja se bud se vic snazit, trebba je chyba ve me
nerozvedu se kvuli detem
a bla bla bla…jenze prave kvuli detem se to musi udelat, protoze zit v tomhle je totalne znici, narusi to jejich charaktery chca nechca…
@Tom-Jerry píše:
Ono to člověku dochází, ale nechce si to připustit, že je to až tak špatné. Pořád si člověk říká, že jinde je to ještě horší, což sice třeba jo, ale už člověk nevidí, že se dá žít i jinak a to daleko líp.
@Tom-Jerry Za domaci nasili muze vzdy nasilnik.Znam pribeh Sandry Bossove, ktera je finacni expertka vyznamne londynske finacni spolecnosti. Navzdory sve inteligenci v ramci zamilovanosti nechtela videt chovani sveho manzela-zila s nim dvanact let. Celou dobu ji ovladalPo rozvodu pri unosu jejich dcery zjistila FBI, ze jeji manzel vystupuje pod jinymi jmeny.Ted sedi za unos dcery a brutalni napadeni socialni pracovnice. Rihanna-vynikajici zpevacka, tak jeji pritel zmlatil a pokusil se ji vyhodit z auta. Obeti jsou i zeny slavnych politiku atd.
@Michelangelo píše:
No vidíš kam tě přivedla zvědavost po tantrickém sexu![]()
všechno má svůj smysl
@St. Estephe píše:![]()
kurnik, zacinam te virtualne milovat…
božííínku
to si musím zapsat
, spíš mám pocit, že lezu lidem na nervy
![]()
@KackaDoup jasny nebo se do toho zamicha treti osoba a vypravi, ze on je docela milej, ze ona by to do neho nerekla ze??Ono to pak nabira obratky rikat si on neni tak spatny atd..Ja tomu verim, muj prvni byl totalni blb, ale ja ho nejak po dvou letech vyhodila, hral automaty, kradl mi prachy
No ja zaslechla kolikrat on je mladej jeste
No ja asi nebyla ne nebo jak?? ![]()
Tak hlavne ze uz to mate vsechny ty co trepely za sebou a zijete stastne
Ostatne ja taky, ale u me to netrvalo tak dlouho..
![]()