Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@agiss haha, to by bylo fajn
Jen teda jdeme na koncert Kryštofů, tak doufám, že transfer bude až po něm, jinak bych musela zůstat pro jistotu doma…a to se na něj tak těším… A ty budeš mít krátký protokol?
@Anonymní píše:
@barca77 @agiss Holky odtajnim se urciteale chodi sem svagrova a rodina jeste nevi co se u nas deje a nechci delat nejak halo mam uz totiz par potratu za sebou a nechci jim davat nejake silene nadeje nebo neco, kazdej se tak tesi na prcka, ze uz jsem z toho mirne…no sak vite
tak me prosim omluvte. Udelam si druhej nick a hned se vam zverejnim. @barca77 vajicek 10 ale prezilo jen jedno po PK. Ted mam bohuzel uplne jasne znamky PMS takze hazi flintu do zita a nechavam si od mimouse asi chvilku klid.
A ty jsi už po transferu?? Jak jsi anonymní, tak se v tom ztrácím
Oříznaky PMS můžou být i těhotenské přznaky ne? ![]()
@Anonymní píše:
@barca77 @agiss Holky odtajnim se urciteale chodi sem svagrova a rodina jeste nevi co se u nas deje a nechci delat nejak halo mam uz totiz par potratu za sebou a nechci jim davat nejake silene nadeje nebo neco, kazdej se tak tesi na prcka, ze uz jsem z toho mirne…no sak vite
tak me prosim omluvte. Udelam si druhej nick a hned se vam zverejnim. @barca77 vajicek 10 ale prezilo jen jedno po PK. Ted mam bohuzel uplne jasne znamky PMS takze hazi flintu do zita a nechavam si od mimouse asi chvilku klid.
taky bychom si mohly udělat uzavřenou skupinu
U nás v rodině také nikdo neví, že se už tak dlouho pokoušíme od druhé. Všichni nás mají za pohodlné, že si nechceme komplikovat život, chceme jezdit na dovolené apod. a že proto druhé dítě zatím nemáme. No, radši ať si myslí tohle, než aby se mě při každé návštěvě soucitně ptali „tak co?“
@agiss píše:
@Tomička jé no tak hodně štěstí ať to jde tak jak má, už za 14 dní
Já teprve za 14 dní začínám se stimulacía třeba se pak potkáme v porodnici
Přeci jen 14 rozestup není moc
Taky začínám cca za 14 dni stimulovat. Gonalem 150 jednotek, ty mas taky GONAL že?
@Tomička no já sem si to tak nějak vydedukovala sama že budu mít krátký, nějak sem nepostřehla že by mi to řekli, ale právě konec února stimulace a do poloviny března transfer tak asi mám krátký, nevím jak je dlouhý
Čekám na MS a pak to vypukne, leden sem zmeškala kvůli pojišťovně ![]()
@esprit1 teď nevím jestli je to na mě, já zatím beru jen ha kterou mám vysadit na konci února a druhý den MS do car a tam se dozvím co budu píchat ![]()
@agiss No možná jsem to popletla
Nevím proč jsem myslela, že taky budeš stimulovat GONALem. Nepsala jsi dřív, že u vás má problém partner se SPG a ty jsi OK?
Pokud ano, tak určitě budeš mít krátký protokol. Dlouhý se dava, když má žena špatný hormonální profil, tzn že dostává více hormonů a taky celý IVF proces je delší
Já jsem teda bez HA a od 2. dne MS začínám pichat GONAL, což bude cca za 14.dní..
Holky a jak jste se prozatím rozhodli s tím, jestli zavést 1 nebo 2 embrya?
@barca77 Nám nedali na výběr, rovnou řekli že zavádějí jen jedno ![]()
@esprit1 to co píšeš nebude úplně pravda, protože já mám hormonální profil naprosto v pořádku a mám dlouhý protokol ![]()
@barca77 já jsem po císaři, takže mi dr řekla, že doporučuje jedno…
V tom případě tomu moc nerozumím. Mně dr. říkala, že mám HP v pořádku, vajicka se mi tvori i sliznice OK, tudíž zvolíme krátký protokol
@esprit1 ano u mě problém není, u nás jsou problém líný spermijky ![]()
@barca77 @esprit1 tak nám na výběr dali a my jsme podepsali že chceme dvě ![]()
@Tomička co máš, holčičku nebo chlapečka? Jaký věk?
Tak ono to asi tak bude lepší, oni určitě ví co je pro tebe lepší ![]()