IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3208
12.2.16 10:03

@agiss haha, to by bylo fajn :mrgreen: Jen teda jdeme na koncert Kryštofů, tak doufám, že transfer bude až po něm, jinak bych musela zůstat pro jistotu doma…a to se na něj tak těším… A ty budeš mít krátký protokol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
12.2.16 10:06
@Anonymní píše:
@barca77 @agiss Holky odtajnim se urcite :) ale chodi sem svagrova a rodina jeste nevi co se u nas deje a nechci delat nejak halo mam uz totiz par potratu za sebou a nechci jim davat nejake silene nadeje nebo neco, kazdej se tak tesi na prcka, ze uz jsem z toho mirne…no sak vite :( tak me prosim omluvte. Udelam si druhej nick a hned se vam zverejnim. @barca77 vajicek 10 ale prezilo jen jedno po PK. Ted mam bohuzel uplne jasne znamky PMS takze hazi flintu do zita a nechavam si od mimouse asi chvilku klid.

A ty jsi už po transferu?? Jak jsi anonymní, tak se v tom ztrácím :pankac: Oříznaky PMS můžou být i těhotenské přznaky ne? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
12.2.16 10:07
@Anonymní píše:
@barca77 @agiss Holky odtajnim se urcite :) ale chodi sem svagrova a rodina jeste nevi co se u nas deje a nechci delat nejak halo mam uz totiz par potratu za sebou a nechci jim davat nejake silene nadeje nebo neco, kazdej se tak tesi na prcka, ze uz jsem z toho mirne…no sak vite :( tak me prosim omluvte. Udelam si druhej nick a hned se vam zverejnim. @barca77 vajicek 10 ale prezilo jen jedno po PK. Ted mam bohuzel uplne jasne znamky PMS takze hazi flintu do zita a nechavam si od mimouse asi chvilku klid.

taky bychom si mohly udělat uzavřenou skupinu :-) U nás v rodině také nikdo neví, že se už tak dlouho pokoušíme od druhé. Všichni nás mají za pohodlné, že si nechceme komplikovat život, chceme jezdit na dovolené apod. a že proto druhé dítě zatím nemáme. No, radši ať si myslí tohle, než aby se mě při každé návštěvě soucitně ptali „tak co?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
12.2.16 11:46
@agiss píše:
@Tomička jé no tak hodně štěstí ať to jde tak jak má, už za 14 dní :potlesk:
Já teprve za 14 dní začínám se stimulací ;) a třeba se pak potkáme v porodnici :D
Přeci jen 14 rozestup není moc ;)

Taky začínám cca za 14 dni stimulovat. Gonalem 150 jednotek, ty mas taky GONAL že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
12.2.16 15:05

@Tomička no já sem si to tak nějak vydedukovala sama že budu mít krátký, nějak sem nepostřehla že by mi to řekli, ale právě konec února stimulace a do poloviny března transfer tak asi mám krátký, nevím jak je dlouhý :nevim: Čekám na MS a pak to vypukne, leden sem zmeškala kvůli pojišťovně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
12.2.16 15:10

@esprit1 teď nevím jestli je to na mě, já zatím beru jen ha kterou mám vysadit na konci února a druhý den MS do car a tam se dozvím co budu píchat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
12.2.16 18:55

@agiss No možná jsem to popletla :roll: Nevím proč jsem myslela, že taky budeš stimulovat GONALem. Nepsala jsi dřív, že u vás má problém partner se SPG a ty jsi OK? :think: Pokud ano, tak určitě budeš mít krátký protokol. Dlouhý se dava, když má žena špatný hormonální profil, tzn že dostává více hormonů a taky celý IVF proces je delší ;) Já jsem teda bez HA a od 2. dne MS začínám pichat GONAL, což bude cca za 14.dní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
12.2.16 19:05

Holky a jak jste se prozatím rozhodli s tím, jestli zavést 1 nebo 2 embrya?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
12.2.16 19:24

@barca77 Nám nedali na výběr, rovnou řekli že zavádějí jen jedno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
12.2.16 21:28

@esprit1 to co píšeš nebude úplně pravda, protože já mám hormonální profil naprosto v pořádku a mám dlouhý protokol :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
12.2.16 21:29

@barca77 já jsem po císaři, takže mi dr řekla, že doporučuje jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
12.2.16 21:58

V tom případě tomu moc nerozumím. Mně dr. říkala, že mám HP v pořádku, vajicka se mi tvori i sliznice OK, tudíž zvolíme krátký protokol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
12.2.16 22:39

@esprit1 ano u mě problém není, u nás jsou problém líný spermijky ;)
@barca77 @esprit1 tak nám na výběr dali a my jsme podepsali že chceme dvě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
12.2.16 22:41

@Tomička co máš, holčičku nebo chlapečka? Jaký věk?
Tak ono to asi tak bude lepší, oni určitě ví co je pro tebe lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
12.2.16 22:47

@Tomička už vidím že chlapečka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie