Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
S jistotou ti nerekne nikdo nic. Je spousta zen, ktere to mely stejne a tehotenstvi pokracovalo spravne dal a taky dost tech, pro ktere to byla konecna.
Predpokladam, ze beres utrogestan, vic ted stejne udelat nemuzes. Hod se do klidu, nic namahaveho nedelej, nic nezvedej a uvidis, no…
@riana12 Je to tezke rozhodovani, to je jasne. Jak se citis ty po fyzicke i psychicke strance? Bylas nemocna pres zimu? Jaro je narocne, po dlouhe zime.
Mozna by bylo idealni dat si mesic pauzu a nadopovat telo vitaminama a jarnima bylinkama, ocistit se po zime a pak jit do toho. Proste se na to vic pripravit… ![]()
@riana12 jeeee tak to jsem rada je to oblibeny patulinel tak to musi byt dobre znameni ![]()
@Pučmeloun dekuju moc, tenktokrat opu byl uplne jiny zazitek az skoro krasny mensi bolest ale neda se to srpvnat s poprve…ted jen verit verit verit
dekuju za povzbuzeni
![]()
@raflash no prave ze sa uz od decembra dopujem vitaminmi, aby som trosku podporila maternicu, doplnam chybajuce Decko, multivitaminy, omega3. taka domaca priprava po hemato aj imuno stranke. chora som nebola.
len som po dvojmesacnom uzivani HAK, po HSK taka nijaka. uz len striehnem, co sa zas moze pokazit. som v strese z ovu. ak nebude v rozumnom termine, tak uz ma strasi predstava dlheho anovulaku, ci zas nebude cysta a podobne ![]()
@riana12 a tu akupunkturu na odbourani stresu a spatne energie si mezkusela? musi se chodit taky dele a pokid najdes nekoho sikovneho jako ja tak ti muze hodne psychicky pomoc(jako mi)
![]()
@riana12 Tak pri takove idealni priprave bych radsi necekala a vrhla se na to rovnou ![]()
@riana12
To znám, taky za sebou máme (cca 3 roky před CAR) domácího snažení /honu na sex a to už nehodlám absolvovat nikdy! Když to vyjde, spíme spolu obden, když ne, tak ne.
A ty tedy teď chceš doma testovat jestli bude ovu a pak až příští cyklus jít na KET? A v CAR si jak dohodnutá? S dlouhými cykly je to potíž, a ještě když trpíš na cysty
. Možná není nač čekat. Já bych asi šla co nejdřív ![]()
@Tulipankaa akupunkturu som neskusala. mam pocit, ze tam chodi teraz kazdy
no a plus to samozrejme stoji nemale peniaze. ale nazavrhujem to ako moznost do buducna. nechavam si to v zalohe.
@Pučmeloun teraz cakam na kontrolu po hysteroskopii, ci bude ultrazvuk v poriadku. takze musim pockat este na jednu MS.
@riana12 tady to zas bezne neni. Jako za me mi nepomuze zadny vitamin cviceni povykladani s kamoskou nebo cokoliv jineho jako prave AKUPUNKTURA-na odbourani bloku v tele a na stres-jsem na stres exprert a znervozni me VSE proto jsem moc rada ze jsem to zkusila(ted prave jedu z akupu.)
Stoji me to hodne penez ale za ten vnitni klid mi to fakt stoji.Tak treba by ti to tak vnitne pomohlo jako mi
![]()
@Tulipankaa praveze ja vnimam tu aku tak, ze uz musis ist do toho s tym, ze tomu veris a beries to zodpovedne. este som do toho stadia neprisla. u mna je to ako s IVF ci adopciou. kym som sa na to necitila, nesla som do toho.
@Pučmeloun nam sa to za posledny rok s tym domacim snazenim tak nejak pokazilo. sme skor ako dochodci, raz za cas
ale teraz nechcem rozbiehat nahanacku po ovulacii kvoli snazeniu. len chcem vediet, ci mam sancu na normalnu ovu tento cyklus. kvoli pripadnemu KETu. x-krat som si povedala, ze uz nebudem pocitat vklad, ze budem brat dni ako su. ale neda mi to
som stale na vazkach, ci ist na vklad hned najblizsi mozny cyklus alebo si este nechat embryjko par mesiacov zamrazene. a muz mi stale hovori, ze to necha na mne, ako sa budem na to citit. no viem ja?