Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tulipankaa Aha, tak to ne ale super bonus, ze je KET zadarmo, to ty nastavene pravidla chapu.
@Lucoule Super, je to tam, neboj. Kdy jdes na krev?
@raflash až v pondělí. 12 DC sice mam v neděli ale to krev neberou pokud to není akutní. Tak snad bude pěkná hodnota
@Lucoule píše:
Holky vcera odpo jsem dělala ja hloupá test a byl slabší. Lekla jsem ale dneska se miminko ukazalo nadherne. Sílí
krása
gratuluju:-*
@Lucoule Toz do pondelka vydrzis, to uz je brzo. Mam radost s tebou, urcite to bude na krvi super ![]()
@raflash jeste by to bylo super kdyby nam to embryjko vydrzelo rozmrazeni
ale jo vsude je minus a plus
@aptacek já už mám ponaučení, každopádně dnes MS normálně přišla, takže se mi to posunulo jen o den, zítra začínám aplikovat první injekci. Mám krátký protokol, tak jsem na to zvědavá. Také moc držím palce
![]()
@raflash nic jiného mi nezbývá
ale trosku spinum (spise takovy hnedy vytok ) tak snad je vše v pořádku
@raflash na první kontrole jsme byli 6+4 a srdce bušilo
a kdy jdeš?
Tak dnes 14 den po ket a vypadá to dobře. Zelený test. Už testovat nebudu jen si zajdu v úterý na krev jestli hcg stoupá a pak až 20 ultrazvuk. Vím že tu někdo psal že bere femibion, tak se chci zeptat jestli užíváte jen femibion nebo i kyselinu listovku co je na předpis. A ještě jedna věc víte někdo jak se počítají týdny těhotenství po ket když byl 23.3. A embryo bylo zamraženo 6 den po PK.
![]()
@marfusik píše:
Tak dnes 14 den po ket a vypadá to dobře. Zelený test. Už testovat nebudu jen si zajdu v úterý na krev jestli hcg stoupá a pak až 20 ultrazvuk. Vím že tu někdo psal že bere femibion, tak se chci zeptat jestli užíváte jen femibion nebo i kyselinu listovku co je na předpis. A ještě jedna věc víte někdo jak se počítají týdny těhotenství po ket když byl 23.3. A embryo bylo zamraženo 6 den po PK.![]()
supeeeer:)… gratuluju
.. nechci ti lhát, ale myslím že se to počítá od vložení ![]()