Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@raflash no tak to by bylo super uplne jsem koukala ze az v nedeli tak to jo aspon opravdu muzou vybrat to nejlepsi ![]()
@riana12 tak doufejme
ale zase je tu pravidlo ze nedelaji sourozence
tak snad aspon to jedno nam udelaji
![]()
@aptacek mrazi pokud je co ale pouziji jen pokud se neuchytne.taky nemuze mit zena vic jak 38 let je to pry z duvodu VELKE kapacity(je to ve verejne nemocnici)
@Tulipankaa to je fakt zly pristup
to ti nedobrovolne znicia embrya, ked sa ti narodi prve babo? a mozes si aspon zamrazene preniest do sukromneho CARu?
@riana12 tak to tu je no. Neslysela jsem ze by je nekam presunuly na prani ale zeptam se(ale pochybuju)jeste pred 1 rokem a neco bylo dovoleno delat pokus o sourozence ale pry se hodne zvysil pocet paru tak zprisnily pravidla
![]()
To teda taky moc nechápu, jak nechtějí dělat sourozence? A to jako když bude další IVF za půl roku, když se první nezdaří, tak to nebude snad sourozenec?
@raflash kdyz se ti narodi mimi tak uz tam na dalsi ivf nemuzes. ![]()
@raflash ja vim no na druhou stranu vice paru dostane moznost ivf(ti co jeste zadne mimi nemaji)…
Jinak soukrome nebo do ciziny muze jit kazdy samozrejme i stokrat pokud chce a ma na to.
Dobre rano devcata ![]()
Ted jsem na ceste na TRANSFER ktery mame 13:15
tak vas zase poprosim aby jste nam drzeli palce ja na vas vsechny myslim zpet a preju nam vsem at se zadari
![]()
@koblizeq
Dekuju moc pak dam vedet! nejdriv jdu na akupunkturu a pak za nasim miminkem ![]()