Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marfusik gratuluju
A kolikátý den cyklu si byla na ketu? Já 19.den a to mi doktor řekl, jste 19 dní těhotná…
@marfusik a to máš stimulovany ket nebo v přirozeným cyklu? Měla sem stimulovany ket, poslední ms 19.1., ale doktor mi počítá poslední ms 28.1…asi to píšu zamotane. Koukni do zprávy u doktora ![]()
Ahoj devcata
tak ted mi volali z laboratore(tady se ceka na tlf)a rekli ze z 9 se krasne SAMO 7 oplodnilo, a ze joch je tolik tak chcou pockat az do NEDELE(vcera rekli ze to bude nejspis sobota) aby v nedeli mohli vybrat to nejlepsi
CO NA to rikate? nedele? kdyz vcera bylo opu? ja se v tom nevyznam?
@Tulipankaa já měla prodlouženou kultivaci takže 5denni blastocysty a mám z toho 8 embryek super kvality. Takže tak ![]()
Když v neděli, to budeš mít 3denni embrya?
@Tulipankaa nedela je este lepsia. 2-dnove embryjko sa mi zda malo, 3. den je uz lepsie. aby sa teda mali embryjka „sancu“ vyselektovat tie silnejsie, aby ti nahodou nevlozili take, co by sa mozno o hodku prestalo vyvijat.
7 embryjok prirodzene oplodnenych je krasny vysledok. ja som pri desiatich odobranych vajickach mala iba 7 vhodnych, zrelych a z toho 5 embryjok po ICSI. prirodzene by sa nam asi na 99% neoplodnilo nic (kvoli protilatkam a ostatnym imuno veciam). takze naozaj su to velmi dobre cisla ![]()
@riana12 je tak to dekuju za vysvetleni @aptacek obema
no tak snad to vydrzi az do nedele a potom jeste dlouuuuho
![]()
Baby. idem sa tento cyklus hrat na obyc. snazilku. bazalka, ovu testy a tak. ovu testov mam len 6
dnes som 7DC, tak zacnem az od pondelka. a snad po dvoch baleniach HAK ta ovu nebude velmi blbnut. dufam ![]()
@Tulipankaa urcite su medzi nimi bojovnici, s ktorymi sa budete moct pokusit aj o surodencov ![]()
@Tulipankaa Super, to je skvela zprava, nedele je urcite lepsi, casto se vyvoj embryi postupne zastavi, tak tim prodlouzenim by se mohlo povest fakt vybrat to nejlepsi!
@raflash no keby to bolo v domacom prostredi take jednoduche
ale dakujem ![]()