IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1253
3.4.18 11:14

@riana12 Píše to pořad dokola - v Norsku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
3.4.18 11:27

@olomoučanda ale ja tu nie som stale, aby som to stihala registrovat :nevim: a docitat niekedy aj 10 stran konverzacie nie je v mojich silach ci ani nemam chut… a mna sa tiez viacere na to iste pytaju, ked to nepostrehli v inom prispevku ;)

• Citovat
  • Upravit
1253
3.4.18 11:54

@riana12 Nechtěla jsem, aby to vyznělo blbě. Promiň. Ale nepsala bych to, kdyby to zde Tulipankaa DNES opět neuvadela a je to na stejné straně jako tvůj dotaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
3.4.18 12:12

Už se trochu raduju i když cesta ještě dlouhá. Světlejší test 9 den po ket a tmavší 11 den po ket. A dnešní hcg je 164 (11 den po ket):D :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
3.4.18 12:41

@olomoučanda ospravedlnujem sa, ak sa to teba ci tulipanky alebo niekoho ineho dotklo. ale vacsinou casu som tu na mobile a ak ma niekto oznaci v odpovedi, reagujem iba na ten prispevok a nepreklikavam sa na tie nasledovne stranky, ci nahodou uz niekto na to nereagoval alebo sa nieco v podobnom duchu nepytal :nevim: @marfusik jeeej, silnie :dance:

• Citovat
  • Upravit
1467
3.4.18 12:46

@marfusik Jééé, to vypadá skvěle, moc gratuluji a držím palce ať vše pokračuje jak má. já jsem teď 5+4 a už je mi docela blbě víceméně celé dny… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
3.4.18 12:50

@raflash : tak já zatím v pohodě, trochu cítím podbrišek :) do centra jdu 20 na svůj svátek tak snad bude vše v pořádku :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
3.4.18 12:59

@marfusik Já jedu na kontrolu do CAR příští týden, budu v půlce sedmého týdne. Tak uvidíme co uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
3.4.18 13:05

@raflash :Tak hodně štěstí a ať je vše tak jak má být. Ty taky chodíš do olomouce pokud si to dobře pamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
3.4.18 13:40

@marfusik
No to je paráda, jen tak dál ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
3.4.18 13:46

@Tulipankaa
Doufej, že jo. Musí se povést, za to utrpení a neskomírající optimismus si to zasloužíš ;).
Já to říkám pořád, že zdravotnictví v ČR je na skvělé úrovni. Ona i ta cena je podle mě nižší než v jiných zemích (ne jen CAR, ale všeobecně), jen ty platy tu máme nižší ;-). Doplatky a ceny ivf (zvlášť pokud se ivf několikrát opakuje) jsou bohužel pro některé rodiny/páry opravdu nedostupné. U nás nebýt rodiny, tak už jsme také mohli vyhlásit bankrot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
3.4.18 14:08

@Pučmeloun presne ja vim, tohle verejne nebylo taky zadarmo ale zaroven asi nejlepvneji co jsem slysela proste to bylo i prirozene to tady zkusit tak jsem s velkou tohou samozrejme do toho sla tak proste uvidim jak to ted vyjde a jsem vdecna za to ze proste mam moznost vyberu kdyz to nedopadne ted mam jeste treti pokus nebo muzu jet k nam do Cr kde to znam :srdce: vazim si toho vim ze kazdy tuhle moznost nema :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
3.4.18 14:09

@raflash ano ano je to tak :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
3.4.18 14:10

@marfusik muj sen aspon tahle carka snad brzy :dance: krasne to mas jen tak dal :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
3.4.18 14:13

@riana12 ale prosim te klidne ti to napisu i stokrat-v norsku.ty mi tady odpovidas vzdy na vse a vsem jak vidim tak se klidne ptej chapu ze ne kazdy cte vse dozadu :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí