IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
3.4.18 08:47

@Tulipankaa bez nárkozy :O ty brdo, no drž se holka, zítra budu myslet, co to půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
3.4.18 08:48

@Tulipankaa A kde to vlastne zijete? Nenabizi za priplatek zadny nadstandard? Tridenni embryo tedy vkladaji, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
3.4.18 08:49

@Lucoule ve ctvrtek :? Jo drz drz drz dekujuuuuu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
3.4.18 08:51

@Tulipankaa jo promin dneska je teprve úterý, jak jsem doma tak se časově neorientuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
3.4.18 08:51

@raflash no proste taky jsem z toho v soku je to tak jednoduse-ve verejne nemocnici v norsku…za nic se neda priplatit nebo pridiskutovat vsichni to jedou stejne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
3.4.18 08:52

@Lucoule jasne ja ti taky tak do ted mela dny jely a ja se tesila ale ted se uz tesim-bojim :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
3.4.18 08:56

@Tulipankaa ted to bude samé strachování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
3.4.18 09:02

@Lucoule to bude :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
3.4.18 09:07

@Tulipankaa Aha, tak to ano, takhle to bezne ve svete funguje ve statnich nemocnicich. Pokud chcete zvysit sance, musite na IVF do soukromeho centra, nebo sem do CR, jsou levnejsi.
To je koneckoncu duvod proc sem jezdi tolik cizincu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
3.4.18 09:51

@raflash ano ano presne, rekli jsme si ze vyzkousime to statni-to jsem ale vibec nevedela ze to probiha takhle pouze…no ale budu verit ze to vyjde, kdyz ne urcite bych si tady od vas nechala poradit Car v Praze(ale snad nebude potreba :andel: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
3.4.18 10:41

@Tulipankaa
Já si pamatuji tvůj příběh z minulého odběru a podmínky jak za středověku. Obdivuju a nechápu, že do toho jdeš znovu 8o. Tak ať ti tvá odvaha přinese štěstí a je z toho zdravé miminko. Doufám, že žádné příště potřebovat nebudeš, ale kdyby jen přeci, tak už se prosím tě týrat nenechej a spěchej do soukromého CAR v Norsku, nebo do jakéhokoliv v ČR ;-). Držím palečky :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
3.4.18 10:46

@Pučmeloun dekuju mooooc mooc moooooc mooooc, tady to je tak proste normalni takze jsem na to zase najela…ale jak rikas nejspis bych do 3.tady nesla!!!nechala bych to chvili tak a pak uz jen car u nas v CR!!!sle doufam a verim ze nakonec nebude treba :srdce: :srdce: ale jo je to jak za stredoveku i kdyz pro ne uplne normalni…ale jak vidim vase pribehy tady tak se to neda srovnat!!! :zed: tak treba ted se zadari :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
3.4.18 10:49

IVF je prostě o penězích a většinou ve státním na pojišťovnu nabízí jen ten základ. U nás v ČR je to aspoň ve státním tak, že si to můžeš připlatit, když chceš ty nadstandardní služby. Ale jinde tohle dělají jen v soukromých centrech. Člověk holt musí získat co nejvíc informací předem a pak se rozhodnout a taky ne každý na ty nadstandardní služby má, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
3.4.18 11:10

@Tulipankaa Když tohle čtu, tak jsem opravdu vděčná za přístup lékařů v ČR, a to i ve státních nemocnicích.

Tobě přeju hodně štěstí, ať to tentokrat vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
3.4.18 11:12

@Tulipankaa a v ktorej krajine si, prosim? lebo tie postupy su teda hrozne :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex