Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Děkuji, hlavně když to vyjde. Malá si přeje sourozence i když už by to byl 9 lety rozdíl
![]()
@marfusik Tak to máte ještě dobré u nás bude rozdíl 13 let, když to klapne až do finále ![]()
Taky vy, co jste těhotné chodíte furt čůrat? Dneska mě to vzbudilo ve 4 ráno, uf.
Ahoj holky všem držím palečky at se to všem povede a těm které měli // tak at je vše v pořádku. já včera u doktora v caru udělán kon. utz sliznice 10.4 rozhodnuto že to bude v nativu bez prášku. tak se ted bere norethisteron. do 9.4. pak čekání na ms. a druhý den brát půlku predisonu. 10/11 den kontrolní utrazvuk jaká bude sliznice. pokud bude dobrá tak se nebude dávat žádný hormon a když ne tak se tomu trochu pomůže estrofenem. a ke konci dubna by mohl být embrijko u mě
![]()
@katerina1006 aspon se ma na neco tesit a muzes se pomalu pripravovat, ja ti muzu doporucit akupunkturu mi teda hodne pomaha.Ja jdu zitra na opu tak uvidim
![]()
@raflash curani si uzivam za noc několikrát
možná víc jak přes den…
@koblizeq @Martyla To buzení v noci mě štve, pak se mi chvíli nedaří usnout
Vadí mi i vytékající Utrogestan, toho se taky ráda zbavím pak. Berete ho asi všechny, že?
@raflash : takhle jsem měla 1 ket, ten byl řízený léky, teď mám v nativu, tak beru jen 2 utrogestany a listovku ![]()
@Tulipankaa