Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tulipankaa Drzim!!! To bude urcite super pocet! At je ti dobre potom, budu na tebe myslet ![]()
@raflash mě je kromě curani v noci ještě hůř než přes den, dneska sem na sebe musela otvírat okno…jela sem na kontrolní naber cukru, tak sem v noci nemohla jíst…
@raflash jj ultrogestan uz me taky vytaci!
Jeste 14dni a uz ho nechci videt! Beru ho az do 12tt
@raflash utrogestan nemám, polykam 3× denně duphaston a na noc si zavadim gynprodyl a to je v pohodě…
Ahojte holky, jsem tady uplně nová, potřebuji radu. Jdu poprvé na IVF. Cyklus mám cca26-28dní vždy bez problému. Dnešní den jsem 28dc a v tuto dobu již silně krvácím. A dnes jen špiním, nebo skoro nic. Zítra jsem si chtěla aplikovat první injekci ale asi nebudu. Brala jsem kapky gynex, ale brala jsem je bez přestávky, jelikož mi špatně funguje štítná žláza a tak mi paní v lékarně řekla že to můžu brát pravidelně. Máte některá podobnou zkušenost s gynexem a slabou MS?? Děkuji za odp. ![]()
@Maria60 Nemám zkušenost s tím, ze by Gynex takto ovlivnil menses, ale k te stimulaci - pokud jsem se dotazovala, bylo mi řečeno, ze za 1 DC se považuje první den silnějšího krvácení, ne spi. Takže podle mě, za 1 DC bys neměla považovat dnešní den, pokud spinis, ale zřejmě až zítřejší.
Příspěvek upraven 05.04.18 v 12:41
@olomoučanda děkuji za odp. Já jsem právě v šoku že dnes vubec nekrvácím a už ani nešpiním. Tohle se mi stalo poprvé za život, naopak, měla jsem MS kolikrát o týden dříve a ted nic. Těhu nejsem. Spíš jsem si říkala jestli jsem si to neoddálila tím Gynexem. Pila jsem kotryhel před nějakou dobou a měla jsem pak po něm slabou ms ale ne tohle. Takže uvidím zítra jeslti se MS rozjede a rohodně léky aplikovat nebudu. První injekci si mám píchnout 2DC takže snad v sobotu ![]()
@Maria60 mně gynex posunul MS o 10dni. Osobně bych to přikládala gynexu
@Martyla Tak tobě se to už s Utroušem krátí, já teprve začnu 7 týden, takže ještě dlouho, uf…
@Maria60 Gynex může cyklus opravdu dost narušit, klidě o týden. Nevím co máš se štítnicí, ale jsi odvážná, když do rozhozeného hormonálního systému přidáš gynex. To by ti endokrinolog a asi ani v CAR neschválili…
@aptacek dekuji za odpoved, pravě jsem chtěla vědět jestli se to někomu takto stalo, tím že jsem neudělal tu pauzu v braní kapek, tak jsem si celý cyklus posunula.
@raflash mi právě gynex doporočili v lékarně, jelikož jsem si byla pro léky na štítnou žlazu, četla jsem o něm na netu a na diskuzích jaky je to zázrak, tak jsem si pro něj šla. Je sice fakt že mě vždy před MS bolí vše, zada břicho prsa, ted mě nebolelo nic, ale MS posunuta ![]()